Canon pixma ip1000 problemi

poruka: 4
|
čitano: 1.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Promjenio sam toner, treba počet printat, samo se ugasi i neželi se više upalit, samo zablica svjetlo na milisekund i to je to.

Uspio sam ga nekako upalit tako da podignem vratašca koja osiguravaju toner i sada se događaju 2 stvari :

a) nekad se opet samo ugasi kad treba printat

b) krene printat, i radi sve kao da normalno printa ali bude prazan papir

Dali se netko susretao sa ovakvim problemima i zna u čemu je problem?

Samo da napomenem printer je star 8-9 godina i radio je kao zmaj sve dok više nije :)  I koristio se normalno u zadnje vrijeme, prije nego se pokvario sam isprintao 150 stranica, nakon 2 dana kupim novi toner i ubacim, sve normalno, i bas kad je trebao poceti printati ugasio se.

0 0 hvala 0
14 godina

- 8 - 9 godina je dosta, po meni dobro je i radio.

- Preporuka, kupi si novi printer, na ovome očito imaš neki kvar, a po meni se ne isplati davat novce za popravak.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 13:28 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

15kn = 200 +- stranica, mislim da se isplati, osim ako nemas neki bolji prijedlog ( printer sa jeftinom zamjenskom bojom koja se može nabaviti svugdje) ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Canon pixma ip1000 problemi
lolda kaže...

Samo da napomenem printer je star 8-9 godina i radio je kao zmaj sve dok više nije :)  I koristio se normalno u zadnje vrijeme, prije nego se pokvario sam isprintao 150 stranica, nakon 2 dana kupim novi toner i ubacim, sve normalno, i bas kad je trebao poceti printati ugasio se.

canon ima problem da mu za razliku od "normalnog" kvara tipa sasusene i neispravne glave u pravilu otidje ili napajanje (kod nekih modela je modularno pa se odvida) ili (pretpostavljam u tvom slucaju) elektronika...

poviri po njuskalu ima li takvog s glavom koja ne ispisuje sve linije (sasusenom) pa ili zamini elektroniku u svom ili prebaci glavu na taj kupljeni, koji je vec u boljem stanju... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice