BIOS zaledjen kad je hdd priljucen

poruka: 6
|
čitano: 1.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
HDD problem ?

Dakle htio sam uništiti particiju na kojoj je bio windows 10 preview i onda na taj slobodan prostor instalirat elementary os freya,koristio sam program paragon partion manager i vidio sam opciju da slobodni prostor premjestim sa jednog djela hard diska na drugi(nezz koliko shvatate imao sam tri particije 1. win7 2.arhiva i 3.win10,pa sam htio premjestit slobodan prostor koji dobijem od ove trece particije na pocetak u slucaju da nekad budem htio spojit nekad taj prostor sa windows 7 particijom).I sad program unisti particiju,kaze da se kompjuter mora restartovat da bi poceo premjestanje particija,ja pustim kompjuter da radi,nisam ni obraco paznju posto je to trajalo nekih sat vremena i onda kad sam došao do kompjutera vidim onaj pocetni ekran sa kojeg se pristupa u bios i nikako da makne sa njega,upalim kompjuter ponovo i opet ista stvar,kompjuter stane odma na pocetku i ne mrda,otvorim kompjuter iskljucim hard disk,stavim usb na kojem imam puppy linux,upalim kompjuter i normalno mi ucita sistem.

E sad očito vidim da je do hard diska,moje pitanje da li se hard disk pokvario skroz na skroz ili ima neki način da se to popravi posto ima stvarno dosta stvari na njemu ?

I izvinjavam se zbog naslova malo smješno zvuči nisam znao kako bi drukčije napisao.

The Wicker Man
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 22:23 (The Wicker Man).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znam ja i za hd tune i da se disk može repair kad ima nesto malo bad sektora sve sam to radio prije nekad,ali problem sada je sto nece da ucita nista nikako dok je hdd priljucen

The Wicker Man
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 22:40 (The Wicker Man).

0 0 hvala 0
16 godina

I ja imam isti problem s jednim WD Blueom, niti jedan PC koji sam probao ne POSTa s njime niti ga detektira ako ga spojim dok je PC upaljen. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I u mene je WD Blue

The Wicker Man

0 0 hvala 0
15 godina

Govorim ti da pitas u toj temi.

Moj PC