[Prodaja] S23 Ultra

poruka: 6
|
čitano: 938
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] S23 Ultra
Prodajem S23 ultra kupljen u Hrvatski Telekom prije dvije godine. Bundle njegov, račun sve dolazi uz mobitel. Prije dva mjeseca stavljena folija na ekranu u Telemach Hrvatska, tako da nema mjehurića niti ičega. Ekran i poklopac bez ogrebotina s obzirom da je u maskici cijelo vrijeme, par sitnih sa strane i dolje, ali ništa primjetno. Uz mobitel ide nekoliko novih, par rabljenih maskica.
Može primopredaja Slatina, eventualno relacija do Daruvara. Šaljem poštom također, ali to samo uz prethodnu uplatu na račun.
091 594 5777 može Viber. Ja sam sebi uzeo S25u na produženje pretplate, tako da je ovaj sada višak.
300€ fixno 
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2026 15:42 (sstrmi).
14 godina
[Prodaja] S23 Ultra

Evo malo sam prošao kroz sve što sam uzimao za s23u. Uglavnom 4x nove nekorištene maskice i 2x korištene. 5x geliranih za ekran i jedna ova što je lagano zalijepiti s template, iako kažem prije dva mjeseca stavljena folija u telemachu. 

Kompletan bundle, račun itd tu

7 godina
[Prodaja] S23 Ultra

Slike svega samo mobitela nema 

Kutija je lijepa , kao Monolith iz Odiseje u svemiru 2001 

14 godina
Re: [Prodaja] S23 Ultra
BugLove kaže...

Slike svega samo mobitela nema 

Kutija je lijepa , kao Monolith iz Odiseje u svemiru 2001 

Nisam još raspakirao S25u pa nisam fotkao ovaj, još sam u razmišljanju jel prodajem i onaj pa uzimam Fold 7 ili ću preći na s25u.
Iako, evo budem uskoro fotkao pa dodam tu. Iskreno nisam ni razmišljao o fotkama mobitela 

EDIT : evo par fotki 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2026 22:08 (sstrmi).
14 godina
[Prodaja] S23 Ultra

Nova cijena za forumaše : 300€ fixno kao HDZ na vlasti 

14 godina
[Prodaja] S23 Ultra

Prodano kolegi forumašu, vidimo se za dvije godine opet kada s25ultra bude išao na prodaju .

LP 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice