[Prodaja] Fractal Define R4 zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 849
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
[Prodaja] Fractal Define R4

Prodao bih Kučište Fractal Define R4

-dolazi sa 3x 140mm Fractal bijela ventilatora

-izolacija na svakom panelu

- CD/DVD čitač

koliko bih uopće mogao dobiti ? 
preuzimanje Zagreb jer je dosta teško 

RIJEŠENO

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2022 10:16 (Alchemist).
15 godina
[Prodaja] Fractal Define R4

Prostrano i kvalitetno kućište ali ga je vrijeme malo pregazilo...

250 kn vrijedi sigurno

9 godina
Re: [Prodaja] Fractal Define R4

Ne znam koliko mi se isplati to prodati onda. Jer za tu cijenu danas možeš dobiti neki šrot realno, imat će prozirni panel ali kvaliteta žnj.

15 godina

Ako ga možeš iskoristiti nikako ga se ne ispalti prodati, međutim ne znam da možeš dobiti više?

Sačekaj još koju procjenu, pa vidi.

15 godina
Alchemist kaže...

Jer za tu cijenu danas možeš dobiti neki šrot realno

Ne bih se složio, Fractal je razvikana marka i ne vrijedi te novce sigurno osobito pored npr. BeQuiet ili Phanteks kućišta.

Jedini plus koji priznajem ovome kućištu je kavez da možeš ugraditi hrpu diskova što svakako može odgovarati nekome tko slaže NAS server recimo, danas nema baš puno kućišta koja nude tako nešto, a da su pristupačna cijenom. Moje razmišljanje je da se kućište kupuje na duže staze i npr. bolje mi je dati i 500 kn za novi Phanteks P300 TG i imati ga godinama nego dati i 250 kn za prastari Fractal, naravno, osim ako mi ne treba za server opciju.

No Fear. No Excuses. No Limits. :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2022 14:04 (Valentin17).
17 godina
Valentin17 kaže...
Alchemist kaže...

Jer za tu cijenu danas možeš dobiti neki šrot realno

Ne bih se složio, Fractal je razvikana marka i ne vrijedi te novce sigurno osobito pored npr. BeQuiet ili Phanteks kućišta.

r4 je jedan od onih iz stare garde s poštenim filterima, jako dobro kučište.

Odično za neki home server kome treba, ali teško da se može nekome preporučit za normalno računalo.

Bit će ga jato teško prodati za novce koje vrijedi...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina

A gle, tvoje mišljenje. Imao sam par Fractalovih kućišta i uvijek su mi bili dobri. Cjenovno sam se referirao na 250kn da danas ne možeš ništa kvalitetno dobiti. Za 500-600 druga priča. Server dušu dao za ovo Kuciste :) 

Ovo je valjda jedan od onih primjera gdje će ga netko uzet kome zaista treba, znam da su šanse male ali tu ipak i postoje. Ak ne dobijem bar 50€ ponudu budem ga zadržao.

15 godina
Alchemist kaže...

Ak ne dobijem bar 50€ ponudu budem ga zadržao.

Ne kažem ja da je to loše kućište kako ti govoriš sada, samo govorim da BeQuiet ili Phanteks daju više za iste ili čak manje novce. Ja sam naveo, kućište se uzima na duge staze i bolje (pametnije) je dati sada 500 kn za novi Phanteks nego tebi dati i 250 kn za prastari Fractal. Ne znam da li si isprobao ta kućišta ili nisi, ali ja jesam i govorim iz iskustva. Fractalovi stock ventilatori su nula prema BeQuietu ili Phanteksu. Možda netko naleti, stavi pa budeš vidio.

No Fear. No Excuses. No Limits. :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2022 14:30 (Valentin17).
12 godina

300-350kn, ima hrpa ljudi kojima treba vise od 3 mjesta za HDD koliko obicno max. imaju kucista sve do 600-700 pa i vise kn..

Mozes i 400kn, ako su ventilatori u dobrom stanju. CD/DVD citac, ako isto prodajes, zasebno ode bez problema za 50kn..

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2022 19:02 (The_Fichek).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice