Matična sa integriranom grafičkom

poruka: 15
|
čitano: 4.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dali je moguće postaviti grafičku karticu na pci-e x16 ako matična već ima integriranu grafičku karticu i kako?

GameReport: http://max.tportal.hr/channel.aspx?channelId=23
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Matična sa integriranom grafičkom
F!cho* kaže...

Dali je moguće postaviti grafičku karticu na pci-e x16 ako matična već ima integriranu grafičku karticu i kako?

Staviš tu eksternu grafičku i integrirka se sama isključi. Kraj priče

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 22:56 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

naravno da mozes ako stavis novu grafu kosta je kolega reko intergna grafa ce se ponasat koda je nema...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo vjerojatno ćeš morati u BIOS-u ugasiti integriranu ako si ju prije koristio

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Oly_E3 kaže...

Samo vjerojatno ćeš morati u BIOS-u ugasiti integriranu ako si ju prije koristio

Netreba, sve nove matične odmah prebace.

16 godina
neaktivan

Onda nema problema, samo pikenš karticu u slot i spojiš ju sa napajanjem (ako to traži) i to je to

Napisao sam jer je moja stara ploča tražila da se u BIOS-u ugasi integrirana, a na ovoj nemam integriranu

fotoforum.forumotion.net
17 godina
F!cho* kaže...

ovisno o plocama i karticama, mozes i njih dvije kombinirati

16 godina
neaktivan
igy kaže...
F!cho* kaže...

ovisno o plocama i karticama, mozes i njih dvije kombinirati

moze al posto sigurno nije neka integna bog zna sto vjerovatno ATI 3300 ili 3200 onda bi trebo stavit neku 3xxx serije al to se ne isplati...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

ma samo stavis karticu i spojis kabel i gotovo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali će mi onda ta integrirana grafika ako je ugašena trošiti napajanje ili usporavati prijenos podataka(hyper transport protocol)?

Dali je mogu ukloniti sa matične, jel mi treba?

GameReport: http://max.tportal.hr/channel.aspx?channelId=23
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Integrirana grafika je dio chipseta tako da ju ne možeš maknuti. Intgrirana grafika ne troši energiju kada je ugašena (to je logično)

fotoforum.forumotion.net
17 godina
F!cho* kaže...

Dali će mi onda ta integrirana grafika ako je ugašena trošiti napajanje ili usporavati prijenos podataka(hyper transport protocol)?

Dali je mogu ukloniti sa matične, jel mi treba?

Integrirka mislim da troši samo 12W kada radi, kada neradi zamisli da je nema uopće.

Nemožeš.

Već me pomalo čude ovakve teme, već ih je bilo par. I svi žele uklonit integrirku sa matične, možeš li mi molim te objasnit šta ti je ta integrirka toliko napravila da ju tako mrziš?

HD3200/3300 integrirke možeš kombinirat u hybridcrossfire-u sa hd2400,hd3400 serijama, a mislim da su i podržane ove hd4350 i hd4550, to treba provjerit.

Testirao sam HD3300 na defaultu (700/1066) sa phenomom x3 720 na 3,6GHz dobio sam 2200 bodova. XP 32-bit, 4GB 1066MHz ram-a.

Recimo da je to jače od athlon xp 2500+ i x1650 pro (agp) što je overclockano sve davalo 2000 bodova jedva, ali da je jači procesor dobilo bi se tu i 3000 bodova sa x1650pro...

16 godina
neaktivan

Uninstallaš drivere od integrirke,staviš novu grafičku i installaš drivere od nove. Onda u Device manageru pronađeš integrirku i klikom na "Disable" ju isključiš.

Welcome to my nightmare!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja radim ovako: odmah obrišeš drivere od integrirke i onda desableaš i onda ugasiš i staviš novu grafičku

fotoforum.forumotion.net
16 godina
odjavljen

Neke ploče imaju opcije koju grafičku inicijaliziraju prvu, tu treba biti PCIe (na nekima je označeno i kao PEG). Na mojoj ako stavim na onboard, mogu koristiti obe grafičke (svaka sa svojim monitorom), a ako stavim PEG, onda integrirana ne radi.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice