Kupnja maticne do 3000kn
- poruka: 12
- |
- čitano: 1.494
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji socket?...malo više informacija.
Koji proc planiraš stavit na tu ploču, koja je namjena računala? Nema smisla kupovati najskuplje ploče ako nemaš koristi od featura koje si skupo platio.
znači ovako, sada imam gigabyte z170 hd3p i ocu je promijeniti u neku dosta bolju, za gore navedeni asus maximus ix sam cuo da kazu da je odlicna itd. proc koji imam je i7 6700k, nakon sto nove graficke serije 2000 izadu, uzimam 2080. 4k gaming i gopro obrada videa mi pc sluzi

Ja bih na tvom mjestu uložio u neko bolje hlađenje i klokao cpu, a ostatak novca ostavi za iduću grafu. Na skupoj matičnoj bi možda dobio dodatnih 100mhz i možda bi se memorija klokala malo bolje, al nije to vrijedno 2200kn+ nadoplate.
imam 6 ventilatora, procesor nisam klokao a sadasnja graficka je asus strix 1070 oc, znaci ipak da ostanem na ovoj a bitnije mi da graficku i procesor drzim jacim?
imam 6 ventilatora, procesor nisam klokao a sadasnja graficka je asus strix 1070 oc, znaci ipak da ostanem na ovoj a bitnije mi da graficku i procesor drzim jacim?
Ti imaš 1080P monitor i sadašnja grafička kartica ti je lagani overkill za tu rezoluciju, ako nećeš mijenjati monitor, nema svrhe mijenjati niti GPU, niti CPU.
Nema smisla kupovati najskuplje ploče ako nemaš koristi od featura koje si skupo platio.
Višak love.
monitor mislin minjat kad izađu monitori sa HDR-om, uzet jedan 4k i to je to. To tvoje višak love neću niti komentirat. pozz
A sta se tice 4k gaminga tek onda neces morati mijenati cpu, nego samo gpu.