Kupnja maticne do 3000kn

poruka: 12
|
čitano: 1.494
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Kupnja maticne do 3000kn
Pozdrav svima, zanima me ako mi netko moze reci koju da uzmem, nacua sam da je dobra asus maximus ix, zanima me sta kaze ostatak ekipe, eto ga! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kupnja maticne do 3000kn

Koji socket?...malo više informacija.

Vršim usluge: SMD, BGA, Rework / Reball / Reflow / IC repair: laptop MBO/PCB ; mobiteli MBO/PCB evilmage007@gmail.com 099 324 13 22
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Kupnja maticne do 3000kn
Pardon, zaboravia napisat. Socket je 1151
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji proc planiraš stavit na tu ploču, koja je namjena računala? Nema smisla kupovati najskuplje ploče ako nemaš koristi od featura koje si skupo platio.

10 godina
neaktivan

znači ovako, sada imam gigabyte z170 hd3p i ocu je promijeniti u neku dosta bolju, za gore navedeni asus maximus ix sam cuo da kazu da je odlicna itd. proc koji imam je i7 6700k, nakon sto nove graficke serije 2000 izadu, uzimam 2080. 4k gaming i gopro obrada videa mi pc sluzi

13 godina
protjeran
Dobro no sta ti fali na toj ploci da trebas drugu?
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina
neaktivan

Ja bih na tvom mjestu uložio u neko bolje hlađenje i klokao cpu, a ostatak novca ostavi za iduću grafu. Na skupoj matičnoj bi možda dobio dodatnih 100mhz i možda bi se memorija klokala malo bolje, al nije to vrijedno 2200kn+ nadoplate.

10 godina
neaktivan

imam 6 ventilatora, procesor nisam klokao a sadasnja graficka je asus strix 1070 oc, znaci ipak da ostanem na ovoj a bitnije mi da graficku i procesor drzim jacim?

14 godina
Ugra kaže...

imam 6 ventilatora, procesor nisam klokao a sadasnja graficka je asus strix 1070 oc, znaci ipak da ostanem na ovoj a bitnije mi da graficku i procesor drzim jacim?

Ti imaš 1080P monitor i sadašnja grafička kartica ti je lagani overkill za tu rezoluciju, ako nećeš mijenjati monitor, nema svrhe mijenjati niti GPU, niti CPU.

_mark0_69 kaže...

Nema smisla kupovati najskuplje ploče ako nemaš koristi od featura koje si skupo platio.

Višak love.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.5.2017 15:49 (Valentin17).
14 godina
Hmmm imaš več solidnih Z270 ploča po 1500kn,dalje od toga ne trebaš gledati,kupi si usput neko vodeno ili nvme ssd disk koji če drastično ubrzati brzinu tačunala i pići.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

monitor mislin minjat kad izađu monitori sa HDR-om, uzet jedan 4k i to je to. To tvoje višak love neću niti komentirat. pozz

17 godina
Ti trebas neki hladnjak za cpu i napraviti oc i to je to. Ne trebas bacati lovu na novu plocu a niti na nvme ssd jer neces sa nvme vidjeti nikakve koristi naprema obicnim ssd sa sata 3 suceljem, bolje uzmes veci kapacitet za istu lovu.
A sta se tice 4k gaminga tek onda neces morati mijenati cpu, nego samo gpu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice