Dobra večer svima!
Hoće li taj procesor (na stocku) biti dostatan za GTX 560 Ti karticu?
Hvala i pozdrav!
Dobra večer svima!
Hvala i pozdrav!
Da, to je prilično jak CPU, skoro kao Pheonom II X4 9xx
Dobra večer svima!
Hvala i pozdrav!
Hoće, fenomenalan CPU za gaming.
Dobra večer svima!
Hvala i pozdrav!
Za koga to pitaš za sebe ili nekog drugog, jer pod tvoj Moj PC vidim Phenom II X4 uglavnom ak je za nekog drugog onda ok nema frke kaj drugo. Usput ak ti nije poznato kod tog proca nema klokanja, neda Intel da ne bi posle bilo nismo znali tj da ne ispadnem lažov moš klokat no samo za 100mhz prema gore no to nije vrijedno spomena normalno.
Evo kod mene ta kombinacija radi odlično.
Još je moja obična 560
Za jednog prijatelja pitam ...
Ja ne mjenjam ništa za sada, sve mi radi super.
Prijatelj ima trenutno neki pentium Q6600 i 9800 GTX+ i ne radi mu baš nešto ili bi dobro došla jedna reinstalacija windowsa?
Njemu treba nova grafa ako ima Q6600 i neki cooler za 200- tinjak kuna. Clocka taj na preko 3.0Ghz i uzme si neku dobru grau i može se igrat fino.
Za jednog prijatelja pitam ...
Ja ne mjenjam ništa za sada, sve mi radi super.
Prijatelj ima trenutno neki pentium Q6600 i 9800 GTX+ i ne radi mu baš nešto ili bi dobro došla jedna reinstalacija windowsa?
Nije to Pentium več Intel Core 2 Quad ili X4 procesor, sa četri jezgre na 2.4 ghz za sad ne mora još ništa mjenjat proc nema potrebe uopče ak su mu Windowsi smrdani to je nekaj drugo.
Kad smo kod procesora Q6600 treba ga obavezno kloknut na recimo 3.0ghz, to je sasvim dosta i nema problema dobit če znatno bolje performanse ak ne zna klokat nek se nauči ima o tome na forumu puno toga napisano.
http://www.bug.hr/forum/board/overclocking/38.aspx?sort=act
http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2007/07/25/overclocking_intel_core_2_quad_q6600/2
Dobra večer svima!
Hvala i pozdrav!
za tog procesora je max gtx 570 i hd 6970, biti će sasvim dovoljan za gtx 560ti.
procesor je stvoren za gaming.