CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.192.969
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Ovo MINE 2 ili mugen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Kupio sam si Intel i7 2600k, htjeo bi ga malo overclockirat i treba mi neki posteni cooler. Mislim si uzet Coolermaster v6GT (415kn), jel dobar? Ima li boljih za slicnu cijenu? I da bitno mi je kako komp vizualno izgleda isto, zato mi se i svidja jako v6gt.

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: CPU hladnjaci P&O
GimmieCorsair kaže...

Kupio sam si Intel i7 2600k, htjeo bi ga malo overclockirat i treba mi neki posteni cooler. Mislim si uzet Coolermaster v6GT (415kn), jel dobar? Ima li boljih za slicnu cijenu? I da bitno mi je kako komp vizualno izgleda isto, zato mi se i svidja jako v6gt.

Mugen 2 ili Mugen 3 novi.Ili Noctuu NH D14 na forumu za 480 kuna.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
zoharbizo kaže...
GimmieCorsair kaže...

Mugen 2 ili Mugen 3 novi.Ili Noctuu NH D14 na forumu za 480 kuna.

Nemogu iznad 450 dati, noctua mi je malcice prevelika a i htio bi nesto novo uzet. A i jaci je v6gt od mugena.

EDIT: Cemu td? Nisam rekao da je mugen los samo sam rekao da je v6gt jaci...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 15:25 (GimmieCorsair).
14 godina
CPU hladnjaci P&O

V6GT je neisplativ cooler.Radije pojedi ostatak novaca i kupi Mugena koji ti je dostatan za oc tog procesora.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

2 0 hvala 0
15 godina
zoharbizo kaže...

V6GT je neisplativ cooler.Radije pojedi ostatak novaca i kupi Mugena koji ti je dostatan za oc tog procesora.

Isplativost nije problem ;)

14 godina
neaktivan
AbeDomeNuS kaže...

Može li mi tko reći neki tih a super hladnjak za OC Intel C2Q Q8200?

Cijena do 350 novo ili polovno :))

Scythe mugen 2 Rev B 

GimmieCorsair kaže...

Neisplativ hladnjak,ima dosta boljih hladnjaka za te novce.

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...

meni je recimo OVAJ prelijep hladnjak, ali ga nema u HR, kupi si mugena 2 ili 3 :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
15 godina
dombak1608 kaže...
GimmieCorsair kaže...

meni je recimo OVAJ prelijep hladnjak, ali ga nema u HR, kupi si mugena 2 ili 3 :)

Je lijep je, ali mugen mi nikako ne sjedi sa ostatkom konfe (mat crna, a on je siv) zato ga nebi htio, koja hrv trgovina ima dobar izbor hladnjaka za cpu, da jos pogledam prije nego padne odluka ( zasada mugen vodi). a sto mislite o Corsair-u H70? Mogu si ga nabavit za 430kn.

14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

imaš novaca za i7, a nemaš za pošten hladnjak...

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
GimmieCorsair kaže...

what?

izvoliš{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
dombak1608 kaže...

imaš novaca za i7, a nemaš za pošten hladnjak...

Pa koji je to posten hladnjak, onaj koji kosta kao pola proca? I da moze mi netko reci tko to na forumu prodaje nh-d14 za 480kn, mozda bi se dalo kupit...

14 godina
neaktivan
jura kaže...
dombak1608 kaže...
GimmieCorsair kaže...

what?

izvoliš{#}

gledo sam prije pa nije bilo :)

16 godina
neaktivan

Možda zato što je ovo novi cooler pa ga i nije bilo prije.. pogledaj malo prije nego kažeš, 2 klika ti nisu problem

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Oce li stati onaj Zalman CNPS10X Extreme u CM690 II Advanced?

Mjenjam Katanu 3 za bolje ;)
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Oce li stati onaj Zalman CNPS10X Extreme u CM690 II Advanced?

Naravno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
15 godina

Dobio sam CNPS10X-a.Sad posto nemam prirucnik od njega,a na interentu ima par verzija.Trebam li skidat backplate za stavit na AM3?Na internetu jedna verzija pise da ne treba,a druga da treba.

15 godina
ivanoile kaže...

Dobio sam CNPS10X-a.Sad posto nemam prirucnik od njega,a na interentu ima par verzija.Trebam li skidat backplate za stavit na AM3?Na internetu jedna verzija pise da ne treba,a druga da treba.

To ti je zato jer nisi baš jasan u tome što imaš. Ne znamo koju verziju CNPS10X imaš. Optima npr traži skidanje backplate-a. Extreme s druge strane ima verziju kod koje ne treba skinut, ali ima i verziju kojoj treba skinut.

Znači moraš saznat koja ti je verzija točno.

Ukratko možeš saznat i po backplate-u koji je došao sa hladnjakom. Ako imaš nekoliko različitih odvojenih backplate-a onda najvjerojatnije nećeš morat skidat svoj. Ali ako si sa njime dobio samo 1 backplate, koje je ustvari kombinacija backplate-a za sve sockete (to je novija verija) onda kod tagvog moraš skidat svoj backplate i koristiti taj koji je došao sa hladnjakom.

EDIT: to je onako po sjećanju iz iskustva, ali naravno www.zalman.com bi ti trebao dati sve odgovore, a vjerujem da ćeš tamo naći i sve manuale, installation instructionse itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 11:48 (miki1981).
15 godina
miki1981 kaže...
ivanoile kaže...

To ti je zato jer nisi baš jasan u tome što imaš. Ne znamo koju verziju CNPS10X imaš. Optima npr traži skidanje backplate-a. Extreme s druge strane ima verziju kod koje ne treba skinut, ali ima i verziju kojoj treba skinut.

Znači moraš saznat koja ti je verzija točno.

Ukratko možeš saznat i po backplate-u koji je došao sa hladnjakom. Ako imaš nekoliko različitih odvojenih backplate-a onda najvjerojatnije nećeš morat skidat svoj. Ali ako si sa njime dobio samo 1 backplate, koje je ustvari kombinacija backplate-a za sve sockete (to je novija verija) onda kod tagvog moraš skidat svoj backplate i koristiti taj koji je došao sa hladnjakom.

Moja poruka se odnosila na isti hladnjak koji sam spomenuo u postu iznad,znaci Extreme.Sad sam i ja isao pogledat sto sam dobio.Dobio sam vise backplateova,tako da onda nemoram skidat.

A na www.zalman.com mogu odabrat jedan kao filmic za stavljanje tog hladnjaka gdje za AM3 nemoram to skidat,a upustva(download manual) kazu da moram i to me zbunilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 11:50 (ivanoile).
15 godina

Jep, to je stari extreme. On dolazi bez backplate-a za AMD i njega samo nakačiš gore sa onim kopčama. Samo se sad više ne sjećam da li su svaka sa svoje strane, ili je jedna po sredini...ili neka kombinacija...dugo ga već nisam montirao.

EDIT: ma ne znam, daj mi link od tog filmića i daj mi link od toga di kažu suprotno, da vidimo gdje je došlo do zabune, baš me zanima

EDIT2: to si se sam zbunio vjerojatno, sad sam pogledao i filmić stoji i tako moraš radit. A kad skineš manual dobiješ 2 PDF-a, za noviju i stariju verziju. Vjerojatno si ti otvorio onaj za noviju, i na njemu treba skinut BP. Dok je tvoj onaj drugi manual i u njemu se vidi da ne treba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 11:56 (miki1981).
15 godina
miki1981 kaže...

Jep, to je stari extreme. On dolazi bez backplate-a za AMD i njega samo nakačiš gore sa onim kopčama. Samo se sad više ne sjećam da li su svaka sa svoje strane, ili je jedna po sredini...ili neka kombinacija...dugo ga već nisam montirao.

EDIT: ma ne znam, daj mi link od tog filmića i daj mi link od toga di kažu suprotno, da vidimo gdje je došlo do zabune, baš me zanima

EDIT2: to si se sam zbunio vjerojatno, sad sam pogledao i filmić stoji i tako moraš radit. A kad skineš manual dobiješ 2 PDF-a, za noviju i stariju verziju. Vjerojatno si ti otvorio onaj za noviju, i na njemu treba skinut BP. Dok je tvoj onaj drugi manual i u njemu se vidi da ne treba.

Eh da,ovu prvu sam preskocio sad sam i ja to vidio.

14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Jel ima kod nas za kupiti NZXT Havik 140??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doctor Freak kaže...

Jel ima kod nas za kupiti NZXT Havik 140??

Sad sam trazio i nisam ga nigdje nasao !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Evo jedno možda OT pitanje - no najviše o hladnjacima i coolerima se raspravlja na ovoj temi pa...

Uglavnom imam slijedeću situaciju. Na matičnoj imam jedan PWM konektor na kojeg mi je trenutno spojen CPU fan. Kupio sam još dva PWM fana za kućište i sad mi treba neki razdjelnik PWM signala tako da bi to sve radilo kako spada.

Na e-bayu sam našao slijedeće artikle pa me zanima da li je to ono što ja tražim:

http://www.ebay.com/itm/GELID-PWM-1-TO-4-Cable-Splitter-Adapter-Share-Case-Fan-/150688313144?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2315b92f38

cijena: 7,94$

http://www.ebay.com/itm/GELID-PWM-Y-Cable-Splitter-Adapter-Share-12V-Case-Fan-/180746442099?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1553d573

cijena: 5,94$

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Pogledaj Ovdje !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

Evo da baš sve forumaše pitam, za savjet cooler do 440kn iz Linka za oladit FX 8120

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CPU hladnjaci P&O

@dajstadas

Zar ne možeš podešavati brzinu ventova kroz bios?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bulldozer kaže...

Evo da baš sve forumaše pitam, za savjet cooler do 440kn iz Linka za oladit FX 8120

Coolermaster Hyper 612S

Music As A Weapon !!
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Po meni jest jer ima 6 toplovodnih cijevi , dok MUX ima 4 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice