Atx i eatx

poruka: 13
|
čitano: 2.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Atx i eatx

koja je razlika između ovih standarda ploča?

da li je razlika u veličini i broju konektora ili tu

ima još nekih razlika?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Atx i eatx
filip1 kaže...

ima još nekih razlika?

OMG. eto ti ovdje pa citaj. razlika je u velicini - ali E-ATX ploce stanu u ATX kucista buduci da su samo koji centimetar sire (zato se i zove Extended ATX), ali rupe na njoj su kao i na ATX ploci. a cuj, svaka se ploca razlikuje od druge ploce pa tako i te. postavi konkretno pitanje i kaj te muci pa da ti odgovorim.

16 godina

zanima me dali eatx imaju nešto posebno što atx nemaju (neke posebne mogućnosti ili velike prednosti u odnosu na atx)

ovo sam sve jučer pročitao

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 15:13 (filip1).
15 godina
neaktivan
Atx i eatx

pa ne mozes to tako usporedjivati, bitno je koji je model u pitanju. obicno su E-ATX ploce u vecini slucajeva high-end ploce i top ponude,  ali vecina ATX ploca na trzistu se proteze od low-preko mid do high-end-a....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

u biti neki obični (kućni korisnik) nema potrebe za eatx pločama jer atx nude sve što je potrebno prosječnom korisniku (dovoljno konektora)

ovo mislim za atx više klase

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 15:16 (filip1).
16 godina
xyan kaže...
filip1 kaže...

ima još nekih razlika?

OMG. eto ti ovdje pa citaj. razlika je u velicini - ali E-ATX ploce stanu u ATX kucista buduci da su samo koji centimetar sire (zato se i zove Extended ATX), ali rupe na njoj su kao i na ATX ploci. a cuj, svaka se ploca razlikuje od druge ploce pa tako i te. postavi konkretno pitanje i kaj te muci pa da ti odgovorim.

Neide E-ATX ploca u svako ATX kuciste.

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina

nadam se samo da se uskoro neće mijenjati standardi jer sam baš danas naručio midi kućište koje prima atx ploče

16 godina
filip1 kaže...

nadam se samo da se uskoro neće mijenjati standardi jer sam baš danas naručio midi kućište koje prima atx ploče

Nece bar 5-6 godina.

Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
filip1 kaže...

Nece bar 5-6 godina.

majke mi ako si normalan, al vidim da te nitko ne shvaca preozbiljno. jel sam ja rekao da stane u svako kuciste? u vecinu midi i big towera danas stane. XL-ATX je sasvim druga prica.

16 godina

ljudi hvala na pomoći

16 godina
Rekao si da stane u sve midi.towere.

Stane u max 40% njih.

Ja imam Thermaltake Soprano - koje i nije jeftino a ne podrzava eatx.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Rekao si da stane u sve midi.towere.

Stane u max 40% njih.

Ja imam Thermaltake Soprano - koje i nije jeftino a ne podrzava eatx.

to je kuciste izaslo prije 5-6 godina i malo je izrazito....u moderne midije stane...

16 godina
Mas bas je malo... staro je oko 3 godine.

Velicine je standardnog midi towera.

Ima i 10 cm manjih.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice