koja je razlika između ovih standarda ploča?
da li je razlika u veličini i broju konektora ili tu
ima još nekih razlika?
ima još nekih razlika?
ima još nekih razlika?
OMG. eto ti ovdje pa citaj. razlika je u velicini - ali E-ATX ploce stanu u ATX kucista buduci da su samo koji centimetar sire (zato se i zove Extended ATX), ali rupe na njoj su kao i na ATX ploci. a cuj, svaka se ploca razlikuje od druge ploce pa tako i te. postavi konkretno pitanje i kaj te muci pa da ti odgovorim.
zanima me dali eatx imaju nešto posebno što atx nemaju (neke posebne mogućnosti ili velike prednosti u odnosu na atx)
ovo sam sve jučer pročitao
pa ne mozes to tako usporedjivati, bitno je koji je model u pitanju. obicno su E-ATX ploce u vecini slucajeva high-end ploce i top ponude, ali vecina ATX ploca na trzistu se proteze od low-preko mid do high-end-a....
u biti neki obični (kućni korisnik) nema potrebe za eatx pločama jer atx nude sve što je potrebno prosječnom korisniku (dovoljno konektora)
ovo mislim za atx više klase
ima još nekih razlika?
OMG. eto ti ovdje pa citaj. razlika je u velicini - ali E-ATX ploce stanu u ATX kucista buduci da su samo koji centimetar sire (zato se i zove Extended ATX), ali rupe na njoj su kao i na ATX ploci. a cuj, svaka se ploca razlikuje od druge ploce pa tako i te. postavi konkretno pitanje i kaj te muci pa da ti odgovorim.
Neide E-ATX ploca u svako ATX kuciste.
nadam se samo da se uskoro neće mijenjati standardi jer sam baš danas naručio midi kućište koje prima atx ploče
nadam se samo da se uskoro neće mijenjati standardi jer sam baš danas naručio midi kućište koje prima atx ploče
Nece bar 5-6 godina.
Nece bar 5-6 godina.
majke mi ako si normalan, al vidim da te nitko ne shvaca preozbiljno. jel sam ja rekao da stane u svako kuciste? u vecinu midi i big towera danas stane. XL-ATX je sasvim druga prica.
ljudi hvala na pomoći
to je kuciste izaslo prije 5-6 godina i malo je izrazito....u moderne midije stane...