[Procjena] Asus prijenosnik zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 608
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
[Procjena] Asus prijenosnik

Pozdrav svima.

Ovako prije nešto manje od godine dana (točnije 11 mjeseci) kupio sam laptop asus x501u sebi da ga imam samo za faks.

S obzirom da sam ga koristio na za to, i ni za što drugo, laptop je u odličnom stanju. Ukupno nebi trebao imati više od 50ak sati rada!

Specifikacije su

Amd dualcore procesor

4gb rama

15-ka ekran

Uz laptop je došao 500gb disk, kojeg sam ja zamjenio s 60gb ssd-om (kingstone) zbog toga što sam na faksu trebao imati nešto brže paljenje, a prostor mi nije problem, jer je gore na njemu bio linux.

Za disk sam kupio vanjsko aluminijsko kučište u linksu, sa usb3.0 portom.

Dakle zanima me cijena laptop koji je us tanju 9.8/10 sa ssd-om, te uz to ide i ovaj prijenosni disk od 500gb.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 15:11 (XXX-Man).
17 godina

Nitko?{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
neaktivan

1800kn + 300kn HDD

a ak je ljubičasti cijena gore 300 kn!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 22:16 (zlatkor).
17 godina
Re: [Procjena] Asus prijenosnik
zlatkor kaže...

1800kn + 300kn HDD

a ak je ljubičasti cijena gore 300 kn!!!

Nije ljubičasti, a takos am nešto i zamišljao cijenu {#}

Edit: zaboravil sam reći, ima još 13 mjeseci garancije (asus daje 2 godine...)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 8:45 (rooswelt1991).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice