Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.644.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav svima,planiram kupiti laptop do nekih 8 tisuća kuna,e sad koristio bih ga uglavnom za gledanje filmova igranje nekih igrica i tako.

Zamolio bih ako mi možete dati neki prijedlog,naravno bez OS-a jer posjedujem orginalni Windows.

Hvala,svaki savijet dobro došao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav. Trebao bih preporuku laptopa za kuma do 3500kn. Svrha je pisanje, filmovi, internet i eventualno za igranje PES-a i Football managera.Veličina ekrana mora biti najmanje 17 incha. 

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imam samo jedno pitanje,kako scrollat na ovom g510?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj sa dva prsta po trackpadu povuć gore-dole. Meni je stiga Z500. Samo riječi hvale.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam danas uzeo g510 nikako graficku natirati da radi na win 7 , malo sam se razocarao 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Phnemonen kaže...

Ja sam danas uzeo g510 nikako graficku natirati da radi na win 7 , malo sam se razocarao 

Ha?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 17:55 (Deawood).
14 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Probaj sa dva prsta po trackpadu povuć gore-dole. Meni je stiga Z500. Samo riječi hvale.

Nope,npr ono pinch za zumiranje radi ali to sa povlacenjem dva prsta ne. Jel ima gdje kakav link da vidim koje sve geste bi trebale radit pa da provjerim malo?

12 godina
neaktivan

Jel bolji onaj acer ili g510?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ekipa, dajte mi sam recite, naso sam ovaj laptop za 6000..

http://www.toshiba-croatia.com/laptops/satellite/satellite-l50-a/satellite-l50-a-13x/

Cini mi se iskreno najbolji za tu cijenu..jel mogu bolje proc do 6500kn..to mi je neki max..Koristio bih ga za multimediju i gaming, kolko ide naravno..

Eto ja smatram da je to top model za tu cijenu..e sad neka me neko mudriji razuvjeri :D

nebi isao na 17inca radi baterije/cijene/mobilnosti/vece rezolucije pa i grafickih zahtijeva automatski itd..

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 22:01 (klinik).

0 0 hvala 0
16 godina

Molim preporuku za laptop u rangu 3500-5000kn.
Treba mi za obrt tako da gore trebaju biti orginal windowsi, obavezno 17" ekran, a ostalo što može uči u tu cijenu (nemora biti zvijer od laptopa).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Guzomat kaže...
Nuclear kaže...

Nope,npr ono pinch za zumiranje radi ali to sa povlacenjem dva prsta ne. Jel ima gdje kakav link da vidim koje sve geste bi trebale radit pa da provjerim malo?

Evo nakon malo mucenja sam uspio,problem je bio taj sto sam ja sa dva prsta vukako dolje po trackpadu a za scrolat kprema dolje dva prsta treba vuci prema gore.Malo nelogico ali naviknut cu se.

Hvala :D

13 godina
neaktivan

Pozdrav.

evo pogledao sam zadnjih nekoliko stranica ove teme, ali nisam se mogao odlučiti za najbolji laptop :). 

Prvenstveno bi služio za fakultet (office, filmovi), ali da može i pokrenuti neku manje zahtjevnu igru. Bez OSa. Limit je 3000 HRK u gotovini.

Ovi su mi zapeli za oko:

ACER E1-531-20204G1TMnks - INTEL 2020M, RAM 4GB,HDD 1TB, garancija 24 mj - 2820 HRK

LENOVO G500 - INTEL 2020M, RAM 4GB,HDD 1TB, VGA 8570m (2GB), garancija 12 mj - 2899 HRK

koji od njih odabrati, ili ipak možda postoji bolja opcija za taj cjenovni rang?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Intel HD nula bodova za igranje a od ove ati ne možeš bolje za te novce čak je takav lenovo bio i 200-300kn skuplji nedavno.

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
12 godina
Jolckan kaže...

Pozdrav. Trebao bih preporuku laptopa za kuma do 3500kn. Svrha je pisanje, filmovi, internet i eventualno za igranje PES-a i Football managera.Veličina ekrana mora biti najmanje 17 incha. 

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=254_199&products_id=13425

12 godina
tintin kaže...

Molim preporuku za laptop u rangu 3500-5000kn.
Treba mi za obrt tako da gore trebaju biti orginal windowsi, obavezno 17" ekran, a ostalo što može uči u tu cijenu (nemora biti zvijer od laptopa).

HP 470

12 godina
medo_5 kaže...

Pozdrav svima,planiram kupiti laptop do nekih 8 tisuća kuna,e sad koristio bih ga uglavnom za gledanje filmova igranje nekih igrica i tako.

Zamolio bih ako mi možete dati neki prijedlog,naravno bez OS-a jer posjedujem orginalni Windows.

Hvala,svaki savijet dobro došao.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10215

15 godina
neaktivan

Dajte pliz ekipa..sam mi recite koji je po vama bolji..i to je to..10 sekundi posla :D

http://www.protis.hr/products/details/notebook-toshiba-satellite-l50a13x/74304

ILI 

http://www.protis.hr/products/details/notebook-asus-n56vvs4030/72957

Unaprijed zahvaljujem dobroj dusi koja rijesi nedoumicu!! {#}

0 0 hvala 0
12 godina
klinik kaže...

Dajte pliz ekipa..sam mi recite koji je po vama bolji..i to je to..10 sekundi posla :D

http://www.protis.hr/products/details/notebook-toshiba-satellite-l50a13x/74304

ILI 

http://www.protis.hr/products/details/notebook-asus-n56vvs4030/72957

Unaprijed zahvaljujem dobroj dusi koja rijesi nedoumicu!! {#}

Definitivno Asus...jaca grafa, fullhd ekran i pogotovo Bang&Olufsen zvucnici. ;)

12 godina
neaktivan

moze preporuka prijenosnika do 2k kuna?

laptop namijenjen za internet

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

daj mi jos reci jel proc isti? na asusu ne pise QM

12 godina
klinik kaže...

daj mi jos reci jel proc isti? na asusu ne pise QM

Ocito su zaboravili napisati QM...isti proc

11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

dakle  kupujem laptop. Služio bi mi za gledanje filmova, internet, mailove i pisanje, a ne bi bilo loše da pokrene i koju manje zahtjevnu igricu (nije uvjet). Cijena do 3000 kn (bez windowsa) jer mislim windowse kupit zasebno (ne želim win-8 nego win-7 jesam li tu u krivu?). Monitor bih voljela da je malo veći (17,3"). Na arhitehu sam našla ova tri:

Packard Bell EasyNote

AMD Dual Core E1-2500 1,4 

4096MB DDR3, 500GB HD 

17,3" HD LED, DVD-RW 

Wlan, WEB Kamera, HDMI 

USB3.0, Linux 2.557,00 Kn  

Acer Aspire E1-731-10054G50Mnii

Celeron Dual Core 1,90 

4096MB DDR3, 500GB HD 

17,3" HD LED, DVD-RW, 

Bluetooth, Wlan, Kamera 

HDMI, USB3.0, Linux, Siva 2.779,00 Kn  

Acer Aspire V3-731-B9604G50Maii
Pentium Dual Core 2,20 
4096MB DDR3, 500GB HD 
17,3" HD LED, DVD-RW, 
Bluetooth, Wlan, Kamera 
USB 3.0, Linpus Linux 2.996,00 Kn  

pa molim pomoć ima li neke značajne razlike među njima ili je svejedno koji uzmem? Ako vi imate koji drugi prijedlog unaprijed zahvaljujem. 

0 0 hvala 0
14 godina

Uzmi drugi ili treci.

Drugi ima mrvicu slabiji procesor, mrvicu bolju grafiku. Treci obrnuto.

Ako ti je do igara (neces se naigrati novijih igara), idi na drugi.

Sta se WIndowsa tice, 8-ica ima bolje performanse tako da bih nju preporucio.

WordPress ❤
15 godina
neaktivan

Evo ako može pomoć: treba mi laptop za snimanje u cubase-u i zajebanciju na  F1 2013, 4k kuna je budžet.

Trenutno se mislim između ova dva:

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-lenovo-g510-59-390417-core-i3-4000m-dvdrw-4gb-1000gb-8gb-ssd-radeon-hd-8750m-15-6-led-lan-bt-kamera-dos-crno&option=artikl&id_artikl=014.620.065

http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/notebook-racunala/34406/acer-v5-552g-notebook/

Mana aceru je što nema optički pogon, jbg

0 0 hvala 0
12 godina
Zorittax kaže...

moze preporuka prijenosnika do 2k kuna?

laptop namijenjen za internet

Samsung 275, 14" 

12 godina
mikli kaže...

Pozdrav svima,

dakle  kupujem laptop. Služio bi mi za gledanje filmova, internet, mailove i pisanje, a ne bi bilo loše da pokrene i koju manje zahtjevnu igricu (nije uvjet). Cijena do 3000 kn (bez windowsa) jer mislim windowse kupit zasebno (ne želim win-8 nego win-7 jesam li tu u krivu?). Monitor bih voljela da je malo veći (17,3"). Na arhitehu sam našla ova tri:

Packard Bell EasyNote

AMD Dual Core E1-2500 1,4 

4096MB DDR3, 500GB HD 

17,3" HD LED, DVD-RW 

Wlan, WEB Kamera, HDMI 

USB3.0, Linux 2.557,00 Kn  

Acer Aspire E1-731-10054G50Mnii

Celeron Dual Core 1,90 

4096MB DDR3, 500GB HD 

17,3" HD LED, DVD-RW, 

Bluetooth, Wlan, Kamera 

HDMI, USB3.0, Linux, Siva 2.779,00 Kn  

Acer Aspire V3-731-B9604G50Maii
Pentium Dual Core 2,20 
4096MB DDR3, 500GB HD 
17,3" HD LED, DVD-RW, 
Bluetooth, Wlan, Kamera 
USB 3.0, Linpus Linux 2.996,00 Kn  

pa molim pomoć ima li neke značajne razlike među njima ili je svejedno koji uzmem? Ako vi imate koji drugi prijedlog unaprijed zahvaljujem. 

HP Pavilion 17, za nešto kvalitetnije od svih nabrojanih rastegni se 200kn Lenovo G700 ili idi na 15" gdje ces naci kvalitetne modele popust G500 sa dobrom amd grafom, G500 sa i3 cpu s kojim mozes igrati i starije nezahtjevne igrice

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 1:00 (roby27).
12 godina
topa34 kaže...

Evo ako može pomoć: treba mi laptop za snimanje u cubase-u i zajebanciju na  F1 2013, 4k kuna je budžet.

Trenutno se mislim između ova dva:

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-lenovo-g510-59-390417-core-i3-4000m-dvdrw-4gb-1000gb-8gb-ssd-radeon-hd-8750m-15-6-led-lan-bt-kamera-dos-crno&option=artikl&id_artikl=014.620.065

http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/notebook-racunala/34406/acer-v5-552g-notebook/

Mana aceru je što nema optički pogon, jbg

Idi na Lenovo G510 pošto ima dobro odrađeno hlađenje i vent se ne vrti stalno. Ugrađen mu je i sshd tako da ces imati određeni boost u radu sa aplikacijama.

12 godina

Prvo koja ce biti namjena, koji ekran trebaš, koji je max buđet, i dali treba imati Win u sebi? 

Kad na to odgovoriš onda cemo dalje...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice