Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.679
|
čitano: 14.658.157
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Da sebi uzimam ProBook455 + nadogradio bih odmah 4GB So-dimm ddr3 1600Mhz rama

Tu bi jos dodao 17" model Asus X75VB bez obzira sto je pentium dualac unutra.  Te Lenovo G500 sa i3 i hibridnim SSHD diskom

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 16:51 (roby27).
16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Ekipa, jel velika razlika u praksi između Intel Pentium 2020M i Intel i3-3120M?

Oba proca bi bila u kombiniciji sa nVidia 740M i 6GB, plus SSD disk.

Će se moć na oba poigrat? Ne igra ta razlika neku ulogu veliku?

0 0 hvala 0
16 godina
yojo kaže...

A sad razlike ima, i3 je jaci u svakom pogledu al ne baš toliko puno. Mozes se ti na intelu poigrat ja bih rekao bez problema al ako vec imas opciju da uzmes i3 uzmi {#}

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
yojo kaže...

A sad razlike ima, i3 je jaci u svakom pogledu al ne baš toliko puno. Mozes se ti na intelu poigrat ja bih rekao bez problema al ako vec imas opciju da uzmes i3 uzmi  {#}

Znam da ima razlike, al jel drastična jako?

A problem je da tog modela sa i3 trenutno nema i ko zna kad će i ako doć. A i skuplji je je 600kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 20:30 (yojo).
16 godina
yojo kaže...
MarioVk kaže...
yojo kaže...

A sad razlike ima, i3 je jaci u svakom pogledu al ne baš toliko puno. Mozes se ti na intelu poigrat ja bih rekao bez problema al ako vec imas opciju da uzmes i3 uzmi {#}

Znam da ima razlike, al jel drastična jako?

A problem je da tog modela sa i3 trenutno nema i ko zna kad će i ako doć. A i skuplji je je 600kn

Nije drasticna, ma nemoj, 600kn je previše razlike i definitivno ne isplativo.

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
12 godina

Tko mi je lupio TD da cujem? I odmah argumente molim...

14 godina

Pozdrav ekipa, 

trebao mi bi laptop do 3500 kn, ne treba mi za igranje, prioriteti su mi kvaliteta izrade (da se ne pregrijava, da je tipkovnica kvalitetna, da je materijal kvalitetan), veći i bolji ekran, jamstvo, da odvrti koji film, tim redom. Može savjet? 

Hvala

12 godina

Atraktivnije kuciste i bolji materijal izrade te bolja tipkovnica HP 455 sa HP torbom gratis ili veci 17,3" ekran Asus X75 sa duzim jamstvom.

11 godina
neaktivan
Notebook 4000 kn

Pozdrav svima, 

Molim savjet za kupnju laptopa cijenovnog ranga do 4000 kn (max 4500 kn).

Koristit ću ga najviše za multimediju, internet, filmove, ponešto igara ... Nije nužan windows integriran za to ću se pobrinuti sam ...

Nešto tipa: http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-acer-aspire-v5-552g-nx-mctex-008-quadcore-a8-5557m-8gb-1000gb-radeon-hd-8750m-15-6-led-lan-kamera-hdmi-usb-3-0-linux-srebrno&option=artikl&id_artikl=014.650.056

Pa savjetujte molim lijepo, i hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Notebook 4000 kn

Ja bi prije išao na Hp ProBook 470 ili manji 450 , mada nije niti taj Acer loš uzeo ga je prije par dana jedan forumas i kaze da je zadovoljan

15 godina
neaktivan

Pozdrav! Trebao bi neki laptop do 2500 kuna, čisto da može odvrtiti Hd film i za internet. Nebi bilo loše da ima HDMI izlaz. Hvala unaprijed.

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Meni odlicno osmisljen B590 godinu dana jamstvo ali nije skupa doplata kasnije ako se odlucis, ima usb3.0 i odlican je sto se tice nadogradnje ili mozes i Samsung NP270 sa akcijom 4god. jamstva, minus je sto nema usb3.0.

16 godina
neaktivan
Pozdrav svima, molio bih vas da mi predložite neki laptop do 5-6k kn za gledanje multimedije, koristenje office-a, surfanje, jedini uvijet je da bude bijele boje, hvala!
E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 2x2GB, Corsair TX650, WD 640GB, SAMSUNG HD103SJ 1TB,SAMSUNG T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bok ljudi,

cura kupuje novi laptop pa je mene muško, jelte, pitala za savjet...ja sam zadnji laptop kupio prije jedno 6-7 godina i od onda stvarno ne pratim pa mi treba stručna pomoć. njoj je budžet 4000, max 4200 kuna, a lap joj treba, klasika, surfanje i gledanje filmova...sumnjam da će se igrat nekaj, ako i oće, to će bit neke jednostavne igre. super bi bilo da ima što veći ekran jel...što veće to bolje, jel

ja sam tad davno kupio toshibu i sjećam se da sam ju pet godina imao i radilo je k'o metak dok joj nije riknuo ekran...sestrična isto ima toshibu već 5 godina i ništa tom laptopu nije...pa mi se nekako toshibe, iz iskustva, čine dosta dobre...samo ne znam kakve su danas, da li i dalje drže kvalitetu ili mi možete nešto bolje preporučiti.

meni se možda ovaj http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-toshiba-satellite-c75-a-111-pentium-2020m-dvdrw-dl-6gb-750gb-gma-hd-2500-17-3-led-lan-kamera-hdmi-usb-3-0-bez-os-a-bijelo&option=artikl&id_artikl=014.630.075 čini ok na prvi pogled, al kažem nisam kompetentan na području laptopa...ne znam uopće kakav je ovo procesor? :/

svaki savjet dobrodošao, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
sportline kaže...
Pozdrav svima, molio bih vas da mi predložite neki laptop do 5-6k kn za gledanje multimedije, koristenje office-a, surfanje, jedini uvijet je da bude bijele boje, hvala!

Toshiba Satellite L850-1H4

stef_zg kaže...

bok ljudi,

cura kupuje novi laptop pa je mene muško, jelte, pitala za savjet...ja sam zadnji laptop kupio prije jedno 6-7 godina i od onda stvarno ne pratim pa mi treba stručna pomoć. njoj je budžet 4000, max 4200 kuna, a lap joj treba, klasika, surfanje i gledanje filmova...sumnjam da će se igrat nekaj, ako i oće, to će bit neke jednostavne igre. super bi bilo da ima što veći ekran jel...što veće to bolje, jel

ja sam tad davno kupio toshibu i sjećam se da sam ju pet godina imao i radilo je k'o metak dok joj nije riknuo ekran...sestrična isto ima toshibu već 5 godina i ništa tom laptopu nije...pa mi se nekako toshibe, iz iskustva, čine dosta dobre...samo ne znam kakve su danas, da li i dalje drže kvalitetu ili mi možete nešto bolje preporučiti.

meni se možda ovaj http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-toshiba-satellite-c75-a-111-pentium-2020m-dvdrw-dl-6gb-750gb-gma-hd-2500-17-3-led-lan-kamera-hdmi-usb-3-0-bez-os-a-bijelo&option=artikl&id_artikl=014.630.075 čini ok na prvi pogled, al kažem nisam kompetentan na području laptopa...ne znam uopće kakav je ovo procesor? :/

svaki savjet dobrodošao, hvala!

Ako je prioritet veci ekran a pri tome zeli i kvalitetan materijal izrade onda HP 470

Evo i video klip da cura vidi dizajn 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 21:23 (roby27).
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

ubrzo kupujem laptop i iskreno, na umu mi je samo jedan model, iako nisam nikad ništa koristio od te marke, niti čak imao laptop ranije, ASUS N550 mi djeluje najbolje za te pare i možda čak jedini kandidat za moje kriterije.

Imam pomalo specifične zahtjeve, so bear with me...

Trebam:

• 15" FHD ekran s mat premazom
  • Intel procesor na Haswellu (za foto/video/audio obradu, te povremeno igranje)
  • zasebnu grafičku (za foto/video/audio obradu, te povremeno igranje)
  • Unibody dizajn s aluminijem
  • Backlit tipkovnicu
  • Najmanje 3 USB porta, USB 3.0 poželjan
  • Da bude relativno prijenosan (ići će sa mnom SVUGDJE)
  • 8GB rama pa naviše (nije prioritet, bitno da ima 8GB)
  • Relativno izdržljiv
  • da baterija izdrži nekakvih 3-4 sata prosječnog korištenja
  • Jamstvo 2 godine

Uglavnom, tražim Macbook Pro, ali na Windowsima, i za daleko manje novaca.

Disk nebitan, vjerovatno ide i SSD nakon nekog vremena.

Može bez OS-a, Win8 ide gore.

"Pare" su do negdje 7,5k kn max, mooooožda se rastegnem kakvih 300 kn.

Nadam se da nisam nabrojao previše muzike za premalo para.

I ako netko ima iskustva s ovim Asusom gore, neka mi se javi na PP.

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Odabir prijenosnika

Jeli mi moze neko preporucit neki laptop do max 5800-6000 kn..tribalo bi mi za faks, filmove i igre. Min 17,3" ekran, i da je garancija duza od 1. god. :)

0 1 hvala 0
14 godina

Prije nekih tri tjedna sam uzeo Asus X75VB-TY021. Imam samo riječi hvale za njega. Radi nečujno, kao da je ugašen. Što je zanimljivo, potpuno isto radi dok se nešto igra na njemu. Doduše, nisam igrao neke jako zahtjevne igre, ali ono što sam ja tražio to sam i dobio. Neki dan smo igrali FIFA-u 14 nekih 5-6 sati i nije se uopće zagrijao, bio je potpuno isti kao i dok nismo upalili igru. 

Svaka preporuka.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

LP !

Trebam laptop do 3800 kn.

Da je dostupan u Vinkovcima.

0 0 hvala 0
12 godina
AlienWare1 kaže...

Pozdrav ekipa,

ubrzo kupujem laptop i iskreno, na umu mi je samo jedan model, iako nisam nikad ništa koristio od te marke, niti čak imao laptop ranije, ASUS N550 mi djeluje najbolje za te pare i možda čak jedini kandidat za moje kriterije.

Imam pomalo specifične zahtjeve, so bear with me...

Trebam:

• 15" FHD ekran s mat premazom
  • Intel procesor na Haswellu (za foto/video/audio obradu, te povremeno igranje)
  • zasebnu grafičku (za foto/video/audio obradu, te povremeno igranje)
  • Unibody dizajn s aluminijem
  • Backlit tipkovnicu
  • Najmanje 3 USB porta, USB 3.0 poželjan
  • Da bude relativno prijenosan (ići će sa mnom SVUGDJE)
  • 8GB rama pa naviše (nije prioritet, bitno da ima 8GB)
  • Relativno izdržljiv
  • da baterija izdrži nekakvih 3-4 sata prosječnog korištenja
  • Jamstvo 2 godine

Uglavnom, tražim Macbook Pro, ali na Windowsima, i za daleko manje novaca.

Disk nebitan, vjerovatno ide i SSD nakon nekog vremena.

Može bez OS-a, Win8 ide gore.

"Pare" su do negdje 7,5k kn max, mooooožda se rastegnem kakvih 300 kn.

Nadam se da nisam nabrojao previše muzike za premalo para.

I ako netko ima iskustva s ovim Asusom gore, neka mi se javi na PP.

Unaprijed hvala.

Dobar je taj model opcenito N serija je atraktivna, veliki plus je IPS matrica sto je prava rijetkost u klasicnim laptopima.

itunes kaže...

Jeli mi moze neko preporucit neki laptop do max 5800-6000 kn..tribalo bi mi za faks, filmove i igre. Min 17,3" ekran, i da je garancija duza od 1. god. :)

Za tvoj rang buđeta preporuka je Dell Inspiron 3737 sa jakim a opet štedljivim i7 ulv haswell cpu i konacno jakim gpu HD8870M GDDR5

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 14:29 (roby27).
12 godina
TheMenstalist kaže...

LP !

S obzirom da si štur sa informacijama o namjeni, koja velicina ekrana, treba li imati Windows predinstaliran itd... evo jedan http://www.links.hr/artikl-014.610.084

16 godina
neaktivan
Šta mislite koji je bolji od ova dva: Bolji CPU, manje RAM-a, manji monitor, mislim bolja graficka, nije instaliran OS ali to nije bitno http://www.instar-informatika.hr/notebook-toshiba-satellite-l850-1h4-i74gb750gb7670m-2gb-best-buy/PSKDNE-01900DY4 Lošiji CPU, više RAM-a, veći monitor, lošija grafička, instaliran win8 http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/toshiba-prijenosno-racunalo-psce6e-00r005y4-173-intel-core-i5-260-ghz__5178301 Volio bih veći monitor, ako CPU i grafička ne čine veliku razliku?
E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 2x2GB, Corsair TX650, WD 640GB, SAMSUNG HD103SJ 1TB,SAMSUNG T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Prvi je bolji dosta ali kvaliteta kucista i tipkovnica je ocajna, uz to se i zagrije pa vrucina probija na tipke te ima bucno hlađenje pri malo vecem loadu a kamoli full. 

Protegni se malo pa pogledaj HP 470 sa boljom grafikom i opcenito jako kvalitetnom izradom i torbom u paketu.

17 godina
neaktivan
roby27 kaže...
AlienWare1 kaže...

Pozdrav ekipa,

....

Dobar je taj model opcenito N serija je atraktivna, veliki plus je IPS matrica sto je prava rijetkost u klasicnim laptopima.

Da, čujem dobre stvari o tom modelu, ali zanimale bi me i nekakve alternative koje se uklapaju u moje zahtjeve. Ili da odmah naručim N550 bez filozofiranja?

I btw, da li da se isprsim još 300 kn (7.800 sve skupa) za IPS FHD matricu naspram TN FHD? Jer što više razmišljam o tome, ipak ću u taj ekran gledati svaki dan, a ponekad i u čudnim kutevima sa strane...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 17:01 (AlienWare1).
12 godina

Da obavezno ako ti nije problem idi na IPS panel, evo ti ovdje model taj klik. Sto se tice neke alternative pa mozda ovaj model ali je slabiji jer ima slabije i starije komponente no odlicno kuciste sa mat ekranom i vrlo dobrim skull candy zvucnicima.

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...
TheMenstalist kaže...

LP !

S obzirom da si štur sa informacijama o namjeni, koja velicina ekrana, treba li imati Windows predinstaliran itd... evo jedan http://www.links.hr/artikl-014.610.084

Hvala..

A namjena za sve, internet, multimedija, i nakakve slabije igre.

Windows mi baš i ne treba

12 godina

Onda super to je to.

12 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Onda super to je to.

Hvala ! :))

12 godina
neaktivan

Pozdrav svima .

Jel mi neko moze preporuciti nekakav laptop do 3000-3500 kn . Za posao . 17.3'' , vazno mi je brzina i memorija . Znaci da nema blokavanja i da mogu raditi normalno . Igrice me ne zanimaju .

Molim Vas da mi predložite nekakav laptop ako moze u arhiteha ili ako ima nekakva bolja situacija . Preferiram arhiteh jer sam kod njih dosta zadovoljan uslugom sto sam do sada kupovao .

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice