Kupujem laptop i molim pomoc pri izboru istog.Laptop mi ne treba za igrice vec samo za osnovne programe,internet,mail i sl.Mislim potrositi do 6000kn.Bila bih zahvalna na nekom linku i gdje je najpovoljnije...unaprijed hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Toshiba satelite.....:).a moze i toshiba na veliko!!
imaš u Metrou u Jankomiru Hp-ov lap za 4 700 kn:
Dual Core 2.0 Ghz
2gb rama
ATI HD 3430 256mb
17" ekran
250 gb hdd
web kamera
još uz to dobiješ i vipov mobilni internet bez pretplate
dobro i isplativo... može ti ponekad poslužit i za igre,a ovo ostalo će ti radit ko po loju :-)
znam da će neki već znat kaj ću preporučit.... :D
dell inspiron 1525, ja ga imam,super radi. također se ne igram tak da mi ni nije trebala neka pila.
stvar je u tome da je ROZIIII
jeeej ^.^
tak da kad idem u školu i imam neku prezentaciju sa oduševljenjem nosim svoj rozi laptop i kur*im se pred ruljom :D
joj daj ne kenjajte...ja sam rekla pravi ženski laptop...kad sam ga vidla nisam ni gledala druge. boli me briga kaj sam možda mogla za te novce dobit bolje performanse...šta će mi kad se ne igram i ne koristim neke ogromne programe.
ako će koristit laptop kao i ja,takoreć za ništa,onda preporučam ovaj...zato kaj ima lijepe boje...imaš i crveni,ljubičasti,bijeli... xD
joj daj ne kenjajte...ja sam rekla pravi ženski laptop...kad sam ga vidla nisam ni gledala druge. boli me briga kaj sam možda mogla za te novce dobit bolje performanse...šta će mi kad se ne igram i ne koristim neke ogromne programe.
ako će koristit laptop kao i ja,takoreć za ništa,onda preporučam ovaj...zato kaj ima lijepe boje...imaš i crveni,ljubičasti,bijeli... xD

Anči, jesi birala laptop koji ti ide uz ruž ili ruž koji ti ide uz laptop?
OnT: Iz vlastitog iskustva, ako ti treba prijenosno računalo za neke jednostavnije "zadatke" (net, office, školsko programiranje,...) uzmi combo netbook + stolno radije nego laptop (imam dojam da ti treba laptop zbog školovanja).

Hvala vam svima.....volim ja da lijepo izgleda i da je samo do toga bio bi sigurno ljubicasti,
ali mi je i bitno da se ne kvari,da mogu raditi i prezentacije i seminare,da me jednostavno
ne ostavi kad mi je najpotrebniji......
Anči, jesi birala laptop koji ti ide uz ruž ili ruž koji ti ide uz laptop?
Hvala vam svima.....volim ja da lijepo izgleda i da je samo do toga bio bi sigurno ljubicasti,
ali mi je i bitno da se ne kvari,da mogu raditi i prezentacije i seminare,da me jednostavno
ne ostavi kad mi je najpotrebniji......
Drakon,onaj prvi mi se cini bolji,ali nisam bas kompetentna da ti kontriram.....
Drakon,onaj prvi mi se cini bolji,ali nisam bas kompetentna da ti kontriram.....
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_202&products_id=5886
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_200&products_id=6059 hp prijenosnik
Mislim da je najbolje da uzmes ovaj drugi,HP jer je stvarno dobar.....4GB rama nece te izdat ,a i tu je dobar proc ...2jezgre e8400....prijenosnik za brz rad
NEMOJ Acer eMachines510!!!!
dell pravi definitivno naj kavalitetnije, ali to uredno i naplaćuje, redovito je osijetno skuplji od same konkurencije
a što se tiće povoljnijih, definitivno je najbolji izbor asus, prave kvalitetne laptope, daju 2 godine garancije, friend je ubo za nekih 4700 kn
sa ati 4650 i 4 gb rama core2 duo na 2.2 ghz i mislim da je to sasvim pristojan laptop za tu cijenu