Laptop - 8000kn

poruka: 7
|
čitano: 1.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć oko cijene laptopa

Evo molio bih vas da mi kažete kolika bi bila cijena laptopa koji ispunjava moje kriterije i koji točno model i gdje ga ima za kupit. Znači na njemu ću igrati igre, surfati, gledati filmove i služati muziku. Treba mi da može pokrenuti malo zahtjevnije i novije igre, npr. GTA IV, BF: Bad Company 2, COD: Black Ops i malo starije igre. Bilo bi poželjno da mu je ekran 17,3" i da ima veliku rezoluciju. Također bi bilo dobro da ima jake zvučnike, da je kvalitetno izrađen i da ima puno memorije, znači velik HDD i još da baterija dugo traje. Eto hvala vam svima unaprijed na pomoći.

Stisni HVALA !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 20:46 (nj0fra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop - 8000kn

Zar nitko ??? Stvarno mi je hitno saznati takav model i cijenu.

Stisni HVALA !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laptop - 8000kn

http://www.links.hr/index.php?naziv=Prijenosno+ra%E8unalo+ACER+Aspire+7552G-X924G50Mnkk+LX.PZV02.023+%2F+Phenom+II+X920%2C+DVDRW%2C+4GB%2C+500GB%2C+Radeon+HD+5850%2C+17.3%27%27+LED%2C+G-LAN%2C+kamera%2C+HDMI%2C+Windows7+Home+Premium+&option=artikl&id_kategorija=0131&id_artikl=013.100.379

ako se protegnes za jos 300 kn :D

ja ga imam i stvarno sam zadovoljan..koristim ga svaki dan skoro cijeli dan..pokrece COD : BO na 40-60 fps-a..mislim da ne trebam nista drugo u vezi igara onda pricat dalje ;)

ima LED ekran 17,3''.. za filmove BOG ..

baterija traje 4h..

jednostavno odnos cijena i performansa +5..preporucam svakako ! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 20:01 (fakEEE).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Laptop - 8000kn

E, hvala... Puno si pomogao  {#}.

Stisni HVALA !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Laptop - 8000kn

Da ne otvaram novu temu poslužit ću se ovom ;-).

Friendica kupuje lap, trebao joj bi sličan kao gore navedeni (nebi bilo loše ako bi cijenu mogli malo spustit, al ajd do 8500kn max).

Služio bi kao zamjena za stolni komp dakle za igranje (nemora baš rasturat u crysisu 2 il COD-u), gledanje filmova, bacit neku aplikaciju (ništa extra zahtjevno), surfanje... Poželjno ćim veći ekran, bar 4 gb rama,  win 7 i kvaliteta izrade (da potraje koju godinu).

Sviđa joj se gore linkani ACER-ov za 8300, ima li ko alternativu ili nešto bolje?

15 godina
RE: Laptop - 8000kn
Dala kaže...

Da ne otvaram novu temu poslužit ću se ovom ;-).

Friendica kupuje lap, trebao joj bi sličan kao gore navedeni (nebi bilo loše ako bi cijenu mogli malo spustit, al ajd do 8500kn max).

Služio bi kao zamjena za stolni komp dakle za igranje (nemora baš rasturat u crysisu 2 il COD-u), gledanje filmova, bacit neku aplikaciju (ništa extra zahtjevno), surfanje... Poželjno ćim veći ekran, bar 4 gb rama,  win 7 i kvaliteta izrade (da potraje koju godinu).

Sviđa joj se gore linkani ACER-ov za 8300, ima li ko alternativu ili nešto bolje?

za tu paru nema bolje i tocka.

moze se naci losije tj. ljepse a slabije,mozda neki hp pavillion sa metalnim kucistem ali sa 2-3 razreda slabijim komponentama

al ce izgledat lijepo

svi laptopi traju bar 3 godine ak se lijepo odnosis prema njima,a ak ne to je bacanje novaca znaci koji god kupi moze trajati

a ako uzme brzoga i jakoga,i dobro ce se nosit s igrama i aplikacijama u tih "koju godinu"

izbor je na onome ko ce izbrojit novce

ja sam svojega uzo za 5666kn,sad mi je zao sto nisam uzeo jacega i skupljega

nije da mi treba,al sam imo lovu - a smatrao sam da je 6k kn plafon za lap za ono kaj meni treba

nek lijepo frendica jos malo ustedi do 10k kn pa nek ubode vrhunsku zvijer vrhunskih performansi i kvalitete izrade

ak ne,ovaj acer je ionak best buy za te komponente-neces nac nijedan brand s tom snagom za tu cifru

15 godina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice