POMOZITE!!!!! PLEASE!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=162481 dodaj još malo para.
Još netko??? Ako nadodam 500-600 kn
Ovaj Acer Aspire 5738ZG.
Za 5550 Kn super laptop.
a kakva mu je ta grafička (ati radeon 4750)??? oću moći pokrenuti npr. COD MF 2?
kak si ga ugasio ?
Recimo da je HD 4570 na 1366x768 sasvim dovoljno za igrati dosta naslova na višim i srednjim detaljima.
Pogledaj link Notebook Check HD 4570 za benchmark i gametest rezultate te više informacija o grafi.
Za te novce nećeš naći laptop s jačom grafičkom.
Šta bi preporučio?
Ha ne znam; HP Pavilion dv6-1350em (VS065EA) zbog dobre HD 4650 grafe kao i
ACER Aspire 5738ZG (LX.PF30C.006) zbog jače HD 4750 ako to nije greška (nazovi i provjeri da nije HD 4570).
Nisam znao da postoji mobilna HD 4750, pogotovo na nađem tržištu...
Za snagu grafe, pogledaj na onom linku što sam ti već dao. Tamo samo nađeš te i usporediš.
U biti za igranje što jača grafa, što više ram i što jači procesor.
Za multimediju što veći ekran (za bateriju bolje što manji).
Za flat-rate internet što veći disk itd itd.
Edit:
Vidim da sma dao isti link; prije sam čitao HD 4570 a piše 4750. Dakle vjerojatno je greška.
Ako je prava 4750, to je onda zvjer koja bez problema tjera igre i na 1680x1050 max detalji.
Ni sekunde nemoj razmisljati uzima pavillon.. Ima odlicne performanse.. A izgled mu je mrak.. Bez beda ces moci igrati novije naslove.. naravno ne na very high.. Ali to je ipak laptop..
Notebook HP Pavilion dv6-1350em (VS065EA), Intel dual-core T4300 (2.1GHz
KOJI? ovaj bolji skuplji za 700 kn pa ne znam...
Definitvno prvi.. Ima bolji procesor i zato je skuplji 700 kn.. Ne bas mala ralika u novcu.. Ali vrijedi svake lipe..
E da ne otvaram novu temu a možda i autora zanima kakav je ovo laptop tj. najviše me zanima kvaliteta procesora s obzirom da je grafa super prema testovima LINK
Definitvno prvi.. Ima bolji procesor i zato je skuplji 700 kn.. Ne bas mala ralika u novcu.. Ali vrijedi svake lipe..
tipfeler....sa Core 2 Duo nema oznaku 1350em,nego 1360em...
..a uz to....nije samo riječ daje bolji,nego ide na manju voltažu pa se i manje grije,što ti je vjerujem jako bitno ako želiš malo više opterećivati grafiku....da se opet nešto ne zadimi...
i na što mnogi ne obraćaju pozornost...serija HP Pavilion ima ventilator ISPOD,NE SA STRANE,tako da je jako bitno da se ostavi dovoljno prostora ISPOD LAPA...inače će biti ono:jooooj taj lap je živo smeće,pregorio mi je bez razloga...dakle ,nema lješkarenja na krevetu i kuckanja...savjet bi bio da se nabavi eksterno hlađenje za lap...
linuxjuzer molim te reci šta misliš o ovom laptopu za koji sam ja dao link sa amd-ovim procesorom. Hvala.
odi na mikronisovu stranicu pa pogledaj..oni su mi relevantni po pitanju lapa...link slijedi...
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=11475&catid=19
linuxjuzer molim te reci šta misliš o ovom laptopu za koji sam ja dao link sa amd-ovim procesorom. Hvala.
ehhh.negdje sam vidio test lapa sa tim procom,baš u seriji HP pavilion i HP4515 ili 4510..i bili su jako razočaravajući...gle.svaka čast amd-u...ali po svom iskustvu,koje nije baš malo,uvijek sam išao na intela...sad ti odluči...
A čuj ako u opisu laptopa piše Windows x onda će ti taj Windows biti instaliran i nemožeš tražiti laptop bez njega...
Nemoj uzinat taj acerov laptop jer se amd procesori dok igraš igre penju i do 90 stupnjeva. Intelovi ipak manje. A grafika ti je bolja na ovome HP koji sam ti preporučio.
Ako misliš puno igrat igre kupi neko dobro hlađenje za laptop, moje spušta temp i do 20 stupnjeva.