Laptop za 5500 kn s dobrom grafičkom

poruka: 26
|
čitano: 3.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop za 5500 kn
Zapalio mi se laptop i sad će mi u HG-spotu dati novi za cijenu od 5200 kn. Ja vas molim da mi netko preporuči nekakav dobar laptop sa što boljom grafičkom i dosta ram-a koji može solidno pokrenuti sve nove igre... imao sam forcebook sa nvidia 8600GS(256MB) i neka ga svi pljuju on je meni pokretao sve što bih instalirao(ne baš na high,high ali uvijek više nego solidno)

POMOZITE!!!!! PLEASE!!!!!!!
zidan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Netko???
zidan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptop za 5500 kn s dobrom grafičkom
schipka kaže...
Netko???

http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=162481 dodaj još malo para.

15 godina
neaktivan

Još netko??? Ako nadodam 500-600 kn

zidan
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 23:58 (schipka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovaj Acer Aspire 5738ZG.

Za 5550 Kn super laptop.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a kakva mu je ta grafička (ati radeon 4750)??? oću moći pokrenuti npr. COD MF 2?

zidan
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 0:43 (schipka).
15 godina
neaktivan
RE: Laptop za 5500 kn
schipka kaže...
Zapalio mi se laptop i sad će mi u HG-spotu dati novi za cijenu od 5200 kn. Ja vas molim da mi netko preporuči nekakav dobar laptop sa što boljom grafičkom i dosta ram-a koji može solidno pokrenuti sve nove igre... imao sam forcebook sa nvidia 8600GS(256MB) i neka ga svi pljuju on je meni pokretao sve što bih instalirao(ne baš na high,high ali uvijek više nego solidno)

POMOZITE!!!!! PLEASE!!!!!!!

kak si ga ugasio ?

xFire: rebelsy
17 godina

Recimo da je HD 4570 na 1366x768 sasvim dovoljno za igrati dosta naslova na višim i srednjim detaljima.

Pogledaj link Notebook Check HD 4570 za benchmark i gametest rezultate te više informacija o grafi.

Za te novce nećeš naći laptop s jačom grafičkom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A ako dam 6500 (ako ne idem van tri-četri vikenda..šmrc...).

Šta bi preporučio?
zidan
17 godina

Ha ne znam; HP Pavilion dv6-1350em (VS065EA) zbog dobre HD 4650 grafe kao i

ACER Aspire 5738ZG (LX.PF30C.006) zbog jače HD 4750 ako to nije greška (nazovi i provjeri da nije HD 4570).

Nisam znao da postoji mobilna HD 4750, pogotovo na nađem tržištu...

Za snagu grafe, pogledaj na onom linku što sam ti već dao. Tamo samo nađeš te i usporediš.

U biti za igranje što jača grafa, što više ram i što jači procesor.

Za multimediju što veći ekran (za bateriju bolje što manji).

Za flat-rate internet što veći disk itd itd.

Edit:

Vidim da sma dao isti link; prije sam čitao HD 4570 a piše 4750. Dakle vjerojatno je greška.

Ako je prava 4750, to je onda zvjer koja bez problema tjera igre i na 1680x1050 max detalji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 1:01 (191x7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ni sekunde nemoj razmisljati uzima pavillon.. Ima odlicne performanse.. A izgled mu je mrak.. Bez beda ces moci igrati novije naslove.. naravno ne na very high.. Ali to je ipak laptop..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Notebook HP Pavilion dv6-1350em (VY660EA), Intel Core 2 Duo T6600 (2.2GHz), i

Notebook HP Pavilion dv6-1350em (VS065EA), Intel dual-core T4300 (2.1GHz

KOJI? ovaj bolji skuplji za 700 kn pa ne znam...
zidan
17 godina
neaktivan
schipka kaže...

Definitvno prvi.. Ima bolji procesor i zato je skuplji 700 kn.. Ne bas mala ralika u novcu.. Ali vrijedi svake lipe..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran

A pogle ovaj, znam da nije u HGSpotu al samo da ti pokažem LINK

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
to mi je treći izbor,ako slucajno ne bude ovih pošto sam vidio da ih ima jos malo
zidan
16 godina
protjeran

E da ne otvaram novu temu a možda i autora zanima kakav je ovo laptop tj. najviše me zanima kvaliteta procesora s obzirom da je grafa super prema testovima LINK

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...
schipka kaže...

Definitvno prvi.. Ima bolji procesor i zato je skuplji 700 kn.. Ne bas mala ralika u novcu.. Ali vrijedi svake lipe..

tipfeler....sa Core 2 Duo nema oznaku 1350em,nego 1360em...Namigiva

15 godina
protjeran

..a uz to....nije samo riječ daje bolji,nego ide na manju voltažu pa se i manje grije,što ti je vjerujem jako bitno ako želiš malo više opterećivati grafiku....da se opet nešto ne zadimi...Namigiva

15 godina
neaktivan
Na stranici od hg spota je 1350em i core 2 duo i dual core
zidan
15 godina
protjeran

i na što mnogi ne obraćaju pozornost...serija HP Pavilion ima ventilator ISPOD,NE SA STRANE,tako da je jako bitno da se ostavi dovoljno prostora ISPOD LAPA...inače će biti ono:jooooj taj lap je živo smeće,pregorio mi je bez razloga...dakle ,nema lješkarenja na krevetu i kuckanjaOsmijeh...savjet bi bio da se nabavi eksterno hlađenje za lap...

16 godina
protjeran

linuxjuzer molim te reci šta misliš o ovom laptopu za koji sam ja dao link sa amd-ovim procesorom. Hvala.

15 godina
protjeran
schipka kaže...
Na stranici od hg spota je 1350em i core 2 duo i dual core

odi na mikronisovu stranicu pa pogledaj..oni su mi relevantni po pitanju lapa...link slijedi...

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=11475&catid=19

15 godina
neaktivan
e još da te pitam,ako možda znaš. Da li će mi u ovu cijenu od 6999,00 kn koja je u hg spotu uračunati windowse? Ja bih radije sam instalirao ako će mi s tim spustiti cijenu
zidan
15 godina
protjeran
APazinjan kaže...

linuxjuzer molim te reci šta misliš o ovom laptopu za koji sam ja dao link sa amd-ovim procesorom. Hvala.

ehhh.negdje sam vidio test lapa sa tim procom,baš u seriji HP pavilion i HP4515 ili 4510..i bili su jako razočaravajući...gle.svaka čast amd-u...ali po svom iskustvu,koje nije baš malo,uvijek sam išao na intela...sad ti odluči...

16 godina
protjeran
schipka kaže...
e još da te pitam,ako možda znaš. Da li će mi u ovu cijenu od 6999,00 kn koja je u hg spotu uračunati windowse? Ja bih radije sam instalirao ako će mi s tim spustiti cijenu

A čuj ako u opisu laptopa piše Windows x onda će ti taj Windows biti instaliran i nemožeš tražiti laptop bez njega...

15 godina
neaktivan
RE: Laptop za 5500 kn

Nemoj uzinat taj acerov laptop jer se amd procesori dok igraš igre penju i do 90 stupnjeva. Intelovi ipak manje. A grafika ti je bolja na ovome HP koji sam ti preporučio.

Ako misliš puno igrat igre kupi neko dobro hlađenje za laptop, moje spušta temp i do 20 stupnjeva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice