Kupovina novog laptopa

poruka: 8
|
čitano: 2.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupovina novog laptopa

Pozdrav!

Treba mi pomoc u odabiru novog laptopa. Zahtjevi su malo specificni.

Dakle, 17 incni monitor, numericka tipkovinica, dobar zvuk, da se ne pregijava, da nije pretezak (iako to nije toliko bitno).

Koristit ce se za svakodnevni rad (net,filmovi, i sl., ne za igre). Sto se cijene tice, moze do 7000 kuna. Znaci nekakva dugotrajna investicija.

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kupovina novog laptopa
banana658 kaže...

Pozdrav!

Treba mi pomoc u odabiru novog laptopa. Zahtjevi su malo specificni.

Dakle, 17 incni monitor, numericka tipkovinica, dobar zvuk, da se ne pregijava, da nije pretezak (iako to nije toliko bitno).

Koristit ce se za svakodnevni rad (net,filmovi, i sl., ne za igre). Sto se cijene tice, moze do 7000 kuna. Znaci nekakva dugotrajna investicija.

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Znaci tom laptopu nece prismrdit niti jedna zahtjevnija igra??

Pa onda mozes kupit neku zvijer sa integriranom grafom, ako gledas filmove pozeljno je intel 4500 ali MHD jer M verzija ima problema sa hd filmovima..

Takoder ti se komp nece uopce zagrijavat sa takvom grafom..

Ja sam uvijek bio Toshiba i volim jako Toshibe, ali imas jako lijepih Acera sa odlicnim perfromansama za jeftine pare..

Preporucit bas neki ti nemogu jer je to stvar ukusa imas stvarno svakakvih laptopa

15 godina
neaktivan

Ja bi vrlo rado da neka zahtijevnija igra prismrdi tom laptopu vec kad ce se toliko novaca ulozit u njega, ali buduci da je za mamu koja nece bit cesto tu, onda nista :|

Inace se vise bavim desktop racunalima, pa sam zato napravila temu.

Ako netko ima neke preporuke ili iskustva s nekim odredjenim lapom, dobrodosla su.

Hvala toxic ^^, malo cu prokopat po netu i vidit sta ima od ponuda..

15 godina
neaktivan
Kupovina novog laptopa

Zasto ne ovaj, nemam ga ja ali ima kolega, kaze da je prezadovoljan, a BUG kaze: Nas izbor...........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo pogledala sam jednu recenziju. Izgleda skroz dobro, imaju u linxu jednu verziju sa 17" ekranom i jos ima onda para za par stvari, pa bi moglo onda to.

Hvala na preporuci :)

16 godina
Kupovina novog laptopa

Ja bi išao na ovog zbog cijene  i još šta ide uz njega(produljenje garancije,torba),ili ovoga  (jedino što je ekran 15.6" nije 17"),koji po meni ima bolji procesor i grafiku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kupovina novog laptopa

Ovak najbolje je da uzmes asusovog nekog jer je dosta jeftinije od konkurencije a ima bolje performanse za iste novce

ovaj ili ovaj

od Acera imas ovaj meni se jako svida

Ili ipak od toshibe koja je pre skupa ali i imaju dobru garanciju "bez obzira na sve" ovaj ili ovaj

Takoder bih te pitao da li ti je os bitan?? to jest da li ti je bitno da li laptop ima windowse ili ne

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Wow, dali ste mi dosta prijedloga. Hvala, ima puno izbora :) os mi nije bitan jer cu ja to sredit bez problema naknadno. Znam da su laptopi jeftiniji ako nemaju instalirane windowse.

Cak nije ni proizvodjac prebitan.

Mislim da je ipak u cijeloj prici najbitniji ekran, tj njegova velicina. Naravno da su i performanse bitne, ali iskreno, probala sam mami objasnit da za te pare, za ono sto ce ona radit,

moze imat 2 skroz ok laptopa. Nije bas da je za filmove, tu i tamo slusanje muzike, surfanje i mail potreban neki uber laptop, ali nikako joj objasnit. Pa eto, imat ce neki preko 5000 kuna

koji ce (nadam se) trajat par godina.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice