Koji NETbook za kupit?

poruka: 16
|
čitano: 5.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji NETbook za kupit?

Zainteresirali su me ti mali vražići, pa vas pitam koji je najisplativiji za kupit, ili se ipak isplati čekati do dvojezgrenih NETbookova (no pitanje je hoće li uopće doći u Hrvatsku) 

Pa ako bi netko bio toliko ljubezen pa da mi preporući neki do 3000kn (samo da nije ASUS Eee jer je on za mene šrot)  i neka bude trgvina iz Zagreba, jer sam ja iz Zagreba.

Hvala na budućim odgovorima.  Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji NETbook za kupit?

Dobro, ovi prvi jesu šrot, ali treba čekat onda ovu verziju 10" koja brzo dolazi i uz njega Dell Inspiron Mini... To su za sada dva koja mene zanimaju.

17 godina
moderator
sub_zero kaže...

Zainteresirali su me ti mali vražići, pa vas pitam koji je najisplativiji za kupit, ili se ipak isplati čekati do dvojezgrenih NETbookova (no pitanje je hoće li uopće doći u Hrvatsku) 

Pa ako bi netko bio toliko ljubezen pa da mi preporući neki do 3000kn (samo da nije ASUS Eee jer je on za mene šrot)  i neka bude trgvina iz Zagreba, jer sam ja iz Zagreba.

Acer Aspire One. Bijeli. Plavi je ružan. :-)

Imam ga i zadovoljan sam.

Domagoj
17 godina
neaktivan

Meni se Dell ne svidja radi rasporeda tipki. Naime, A nije izmedju Q i W nego je ispod Q, kao što je i S ispod W.

Bljak!

Meni je Acer Aspire One A150 favorit!

17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
sub_zero kaže...

Imam ga i zadovoljan sam.

Kak je raditi na touchpadu sa tipkama po strani? Se da naviknuti?
17 godina
moderator
vani kaže...
Domagoj kaže...
  Kak je raditi na touchpadu sa tipkama po strani? Se da naviknuti?
Lijevi klik radim tapkanjem (tapneš po touchpadu), a desni je prilično nespretan. No za surfanje iz fotelje ili na putu nije tako strašno, a kad god mogu koristim vanjski miš, touchpad mi nikad nije bio drag.

Ukratko - nije dobro rješeno, no nije nešto zbog čega ga ne bih kupio.
Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 11:21 (Domagoj).
16 godina
neaktivan
Koji NETbook za kupit?

Mene zanima taj acerov netbook dali ima gdje za kupiti s ssd diskom jer ovo ak mi paden sve ode zar ne?? mislim jel kome pao netbook sa klasicinim diskom, dal mu sve sljakalo kasnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji NETbook za kupit?

pa ako ti i notebook padne može doći do oštećenja disca, a isto vrijedi i kod netbook-a! ssd je što se toga tiče puno bolji i dosta je brži, međutim cijena je ta koja je presudan faktor kod nabavke ssd-ova!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa oda priazi drugi put malo na njega.
I nemoj si kupovat s SSD-om jer su ti i skuplji modeli. Ja sam si kupio ovaj mali ASPIRE preko kojeg tipkam i uistinu sam zadovoljan.
P.S.

Na kavi sam u gradu.
:-)
16 godina
neaktivan
Koji NETbook za kupit?

ej ajde ak neko ima taj acer one s 1gb rama i win xp nek pokusas na njemu instalirati football manager 2009 :-)) bas me zanima jel radi to tamo ak radi odmah ga kupujem ajde molim vas pa mi javiteCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji NETbook za kupit?

a ako smijem pitati.. bas me zanima.. koliko je to funkcionalan uredaj? koja mu je namjena? za sta ga koristiti???

iskreno, jos ne kuzim gdje/sta bi s njime....

domagoj... sta ti s njime radis? sigurno ne razvijas forum? ili....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sasa kaže...

a ako smijem pitati.. bas me zanima.. koliko je to funkcionalan uredaj? koja mu je namjena? za sta ga koristiti???

Faks (kao bilježnica), programiranje "u hodu" (tipa vlak, bus, etc.), učenje, zapravo... Ak se mene pita, ti mali vražići su daleko bolji od standardnog laptopa.

Anyway, ovako, malo sam se zagrio za taj Acer, samo, naravno svi u karakteristika škrti na podatke o baterijama, pa ako netko mi može taj dio malo približit. Znači, tip baterije, trajanje, cijena rezerne baterije, vrijeme punjenja, etc.
Iskreno, to mi je veoma važan aspekt pri kupovini takve jedne igračke.
Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
17 godina
moderator
sasa kaže...

Kod mene on ima tri namjene:
- najviše ga koristi žena: za pročitat mejl, surfanje, nešto u Wordu i slično
- ja ga koristim po kući kad mi se ne da sjedit za radnim stolom, već surfam iz dnevne sobe ili kreveta
- za putovanja je nezamijenjiv - mejlovi, surfanje i sve što čovjek usput treba obaviti, a zbog dimenzija i težine savršen; prije sam morao tegliti pravi notebook, što je tlaka
Domagoj
17 godina
Koji NETbook za kupit?

hvala....

Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da sam si našao igračku, samo... Ima XP. Jel zna možda netko nekakav dučanćić koji ima takav model ili sličan (a isto ima 6-cell bateriju) s Linuxom?

Malo mi je blesavo kupovat licencu za OS koji nikada neću koristiti (btw, koji vrag uopće u takve uređaje stavljaju M$ Win?).

EDIT: Zaboravih link Sramim se  Acer Aspire ONE A150-Bk

Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 12:36 (Bukva).
16 godina
neaktivan
Koji NETbook za kupit?

Da ne otvaram novu temu .Oce li ikad u mini notebook-ove ili kako ih zovi netbook-e poceti ugrađivati bolje procesore poput Intel core 2 duo-a ili slicno.Ako ne to mozda neki dvojezgreni Atom?????????

Ako nes neko zna nek se javi.

il posalje link na kojemu su informacije

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice