Dell inspiron N7010 - Wirelles problem

poruka: 4
|
čitano: 3.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi!
Evo imam jedan problem. Kupio sam novi Dellov laptop (Inspiron N7010) i instalirao na njega Windows 7 64-bit. Nazalost nakon instalacije ne radi mi wirelles (F2 tipka mrtva). U device manageru stoji usklicnik do "Network Controller". Jel mi moze neko naci neke drivere za ovo? Ili neki drugi nacin za rjesiti ovaj problem.
Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo uspio sam!
Skinuo sam everest i preko njega našao koji mi driveri trebaju.
Zatim sam downloadao "Intel(R) WiFi Link 1000 BGN" drivere i sada sve radi!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dell inspiron N7010 - Wirelles problem
xaker kaže...

Pozdrav ljudi!
Evo imam jedan problem. Kupio sam novi Dellov laptop (Inspiron N7010) i instalirao na njega Windows 7 64-bit. Nazalost nakon instalacije ne radi mi wirelles (F2 tipka mrtva). U device manageru stoji usklicnik do "Network Controller". Jel mi moze neko naci neke drivere za ovo? Ili neki drugi nacin za rjesiti ovaj problem.
Unaprijed hvala!

Pozdrav, kupio sam isti lap, ali instalirao win 7 32-bitni.

Nedostaju mi driveri, mnogo vise nego kod tebe.

"Ko biva" skinuo sam neke drivere za n7110, ali mi oni ne funkcionisu.

u Device Manageru imaju  trokutice slijedece opcije (sto znaci da nisu instalirani ili nesto ne stima)

* Generic Bluetooth Adapter

* Ethernet Controller

* Network Controller

*PCI Simple Communications Controller

*SM Bus Controller

*Universal Serial Bus  (USB) Controler

Gdje bih mogao naci drivere koji odgovaraju, ako neko ima link. Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 0:59 (nedd).
16 godina
neaktivan
Re: Dell inspiron N7010 - Wirelles problem
nedd kaže...
xaker kaže...

Pozdrav ljudi!
Unaprijed hvala!

Pozdrav, kupio sam isti lap, ali instalirao win 7 32-bitni.

Nedostaju mi driveri, mnogo vise nego kod tebe.

"Ko biva" skinuo sam neke drivere za n7110, ali mi oni ne funkcionisu.

u Device Manageru imaju  trokutice slijedece opcije (sto znaci da nisu instalirani ili nesto ne stima)

* Generic Bluetooth Adapter

* Ethernet Controller

* Network Controller

*PCI Simple Communications Controller

*SM Bus Controller

*Universal Serial Bus  (USB) Controler

Gdje bih mogao naci drivere koji odgovaraju, ako neko ima link. Hvala unaprijed.

Pozdrav tebi, pretragom drivera pronašli smo drivera za vaš laptop. Znači kod tebe fali driver za čipset i network, dakle vidim da si stavio win 7 32 bitni ali na Dellovom linku imaju samo za win 7 64 bitni, a obično pašu od viste.

Skini za chipset i network. Imaš a na linku Dell Inspiron N7010.

Ako nepašu drivera, jedini ako možeš spojit na net uz pomoć windows update i da sam potraže drivera za njega. Dakle u device manager di stoji žuti uskličnik da tam klikneš windows update. Ako nemreš spajat na internet  a fali drivera posudi od nekog usb stick na net isto se može skinut drivera s neta.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice