Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.123
|
čitano: 4.229.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
protjeran
RE: Slike vašeg Hardvera
The Man kaže...

Jako ti je prljav auto iznutra. Daj ga operi pliz.

Mislim da to nije prljavstina,nego se izglulio dio maske.

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
16 godina
neaktivan
Crypto kaže...
The Man kaže...

Jako ti je prljav auto iznutra. Daj ga operi pliz.

Mislim da to nije prljavstina,nego se izglulio dio maske.

Oboje. {#}

Low life ! Alat ne cini majstora!
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ovo su slike dok sam imao 8800gt-imao sam ju samo tjedan dana...to se cudo culo ko da ima mlaznjak...vjerujte mi,4870 sa turbinom je 0 za ovo

kasnije ce bit jos novijih :D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
protjeran

Skini plastiku i očisti saće od prašine, raditi ti na 80% i više okretaja pa je glasna...

Inače, to bi trebala biti EVGA, provjeri na GPU-z...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Skini plastiku i očisti saće od prašine, raditi ti na 80% i više okretaja pa je glasna...

Inače, to bi trebala biti EVGA, provjeri na GPU-z...

1.nije kod mene

2.EVGA je,tako je i kupljena

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
15 godina
Slike vašeg Hardvera

stare slike(sry zbog loše kvalitete slikano se k550i-om)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 17:40 (luka94).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo kao što sam i obećao... sve slike koje sam postao u ovoj temi u zadnjih godinu dana... dosta toga se promijenilo...

PART 1:

Nekada davno sam bio oduševljen ovom karticom... Nekada davno sam bio oduševljen ovom karticom...
Obsidian 800D 1 Obsidian 800D 1
Obsidian 2 Obsidian 2
Gigabyte X58 UD4-P Gigabyte X58 UD4-P
Sve skupa sa 12GB Corsair 1600MHz rama Sve skupa sa 12GB Corsair 1600MHz rama
Grafulja Grafulja
Jedino je ovo napajanje izdržalo uz kučiste do kraja...Kabuto je također otišao... Jedino je ovo napajanje izdržalo uz kučiste do kraja...Kabuto je također otišao...
sve sklepano... sve sklepano...
Obsidian 3 Obsidian 3
Black edition sticker Black edition sticker
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

PART 2:

Thermalright ifx-14 Thermalright ifx-14
Mrcina od kulera... Mrcina od kulera...
Još malo sve skupa... Još malo sve skupa...
Kaze master ace... Kaze master ace...
Roštilj... Roštilj...
Sharkoon Fireglider Sharkoon Fireglider
Kaze master ace puta 2 Kaze master ace puta 2
ifx-14 ifx-14
opet... opet...
i opet... i opet...
neka logitech tipkara i to jako dobra po meni... neka logitech tipkara i to jako dobra po meni...
još malo... još malo...
sve skupa kako izgleda kod mene... sve skupa kako izgleda kod mene...
Malo iz poluprofila... Malo iz poluprofila...
rumble 1 rumble 1
rumble 2 rumble 2
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo to je ukratko što se sve mijenjalo kod mene u zadnjih godinu dana... nažalost nisam sve pokrio sa slikama jer sam dosta toga i zaboravio uslikat ali mislim da je ok... uživajte...

PART 3:

Logitech Driving Force Pro Logitech Driving Force Pro
Asus P6X58D Premium Asus P6X58D Premium
Sadašnja Asusica u obsidianu... Sadašnja Asusica u obsidianu...
WD Velociraptor 600GB WD Velociraptor 600GB
Venomous X i 5870 Venomous X i 5870
Još malo raptora... Još malo raptora...
Ventovi za X-a Ventovi za X-a
Volanček... Volanček...
Venomous X bundle... Venomous X bundle...
G.Skill Trident 2000MHz G.Skill Trident 2000MHz
Opet... Opet...
Prijatelji... Prijatelji...
X X
X drugi put X drugi put
još jednom volanček još jednom volanček
Venomous X baza... Venomous X baza...
i još jednom X i još jednom X
Kutijica... Kutijica...
i opet volanček... i opet volanček...
plazmica... plazmica...
16 godina
protjeran
smrad06 kaže...

Jasno mi je sve, osim sto nisi ulozio malo novca za diskretnu zvucnu karticu.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Jasno mi je sve, osim sto nisi ulozio malo novca za diskretnu zvucnu karticu.

ma uzeo bi i to ali stvarno nemam potrebe zasada... imam nekih prioritetnijih stvari za uzet prije zvučne... recimo ssd, neki 2tb disk, novu grafu i tako dalje i tako bliže...

15 godina
neaktivan

novu grafu...ova ti je sasvim dovoljna

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! ! www.wix.com/Jughead1996/bet
15 godina
Slike vašeg Hardvera

moj stari DVD,moj savjet nikad nemojte uzimat DVD za 300kn u emmezeti,to je bio neki amstard ili tako nešt

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

moj stari DVD,moj savjet nikad nemojte uzimat DVD za 300kn u emmezeti,to je bio neki amstard ili tako nešt

Pitanje:

Petarda ili čekić akcija? {#}

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
15 godina
Krešo91 kaže...
luka94 kaže...

Pitanje:

Petarda ili čekić akcija? {#}

bacanje u zrak,skakanje po njemu,vađenje organa i još puno toga,sve iz njega je sad na ciglama

15 godina
Slike vašeg Hardvera

evo upala mi prilika da jeftino nabavim xfx-ovu radeonku 4830 pa sam je gurnuo u cross s mojom 4850 ,  uasti kako fluidno lete igre , savršenstvo:

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

evo upala mi prilika da jeftino nabavim xfx-ovu radeonku 4830 pa sam je gurnuo u cross s mojom 4850 ,  uasti kako fluidno lete igre , savršenstvo:

Zamijeni mjesta grafama jer ovako crna nema zraka, a pošto je crvena low-profile, kad ih zamijeniš ona će imat zraka.

Inače će se ova crna pregrijavati i bučiti jako...

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam tu)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
Plahi kaže...
athlon64 kaže...

Zamijeni mjesta grafama jer ovako crna nema zraka, a pošto je crvena low-profile, kad ih zamijeniš ona će imat zraka.

pa s razlogom sam ih ovako stavio , crna 4830.ka je hladnija kartica i ima bolji i puno tiši hladnjak a donja single slot 4850-ka zna bit jako bučna pa mi je važnije da je što bolje ohladim , zato mi je bolje da je 4850-ka na svjezem zraku , gornja kartica ne prelazi 80c a jako tiha je tako da sam zadovoljan.

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Stari dobri PSX kontroler..=)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

HAF 932 ofarban u crno , malo sam se zaj**o uzeo sam onu boju koja može izdržati 400 C pa mi se sad ljušti. kako da to rješim

16 godina
odjavljen
zeroname kaže...

HAF 932 ofarban u crno , malo sam se zaj**o uzeo sam onu boju koja može izdržati 400 C pa mi se sad ljušti. kako da to rješim

Oljušti ju do kraja. Zatim opet sve prefarbaj i nanesi sloj ili dva akrilne boje (boje za prozirne površine). Dobit češ sjaj i neće ti se ljuštiti. Tako ja farbam mobitele.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
protjeran
zeroname kaže...

jednostavno očisti željeznom četkom pošpricaj s prajmeron i ponovi s tim crnim i neče se više ljuštit a to što kolega boja mobitele možda i boja ali ih drži u vitrini jer nema šanse da i s lakon nije  dugotrajan efekt u đepu se opet izgrebe jer u tvornici  se bojaju s specijalnon bojon za plastiku i još se peče boja na 45c  nije lako  opiturat  mobitel

16 godina
odjavljen
giga kaže...

jednostavno očisti željeznom četkom pošpricaj s prajmeron i ponovi s tim crnim i neče se više ljuštit a to što kolega boja mobitele možda i boja ali ih drži u vitrini jer nema šanse da i s lakon nije  dugotrajan efekt u đepu se opet izgrebe jer u tvornici  se bojaju s specijalnon bojon za plastiku i još se peče boja na 45c  nije lako  opiturat  mobitel

Vjeruj mi boja traje bolje nego original. Naravno da se može izgrebati, ali samo ako to namjerno napraviš. Ne možeš ju izrebat sa noktom, ali možeš sa šestarom. A sumnjam da će šestarom po kejsu. Uostalom, primer je dobar ali jednu manu-zagrijavanje.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
protjeran

ma nitro-sprej i to je to...

uzmeš mat boju i ne ljušti se...

vidi mog čifa obojanog...

dvije boce spreja i dereš...

mislim OK, može se izgrebati, ali samo u slučaju da bi grebao metal od metal...

znam da je OT...

Asus 250GTS 1GB

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

ja sam frendu bojao case sa sprejom, stranice smo ošmirglali (prosto seljački {#}) i nanjeli 2-3 sloja farbe i onda taj zaštitni sprej a.k.a. prozirni akrilni što ekipa govori...samo dobro očisti stranice i polako nanesi sloj po sloj boje...ono sloj boje, sušenje, sloj boje, sušenje i tako dalje i na kraju taj zaštitni sprej 1-2 sloja i miran si

narode ako sam išta pogriješio ispravite me  {#}

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
giga kaže...

Vjeruj mi boja traje bolje nego original. Naravno da se može izgrebati, ali samo ako to namjerno napraviš. Ne možeš ju izrebat sa noktom, ali možeš sa šestarom. A sumnjam da će šestarom po kejsu. Uostalom, primer je dobar ali jednu manu-zagrijavanje.

Mislim da nisam dobro definirao riječ , boja se ne ljušti nego ju mogu izgrebat ako malo jače stisnem noktom napravim ogrebotinu.

sory na offtopic-u

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 0:52 (zeroname).
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo malo poveče zbirke fotografija...Ima tu svega ;)

Ima još toga ali to ču staviti drugim navratom na forum jer još moram uslikati sve.

Gigabyte GA-7-DXE ( prastara ploča ) Gigabyte GA-7-DXE ( prastara ploča )
Malo bliži pogled na model Malo bliži pogled na model
Bogatstvo konektora :D Bogatstvo konektora :D
Hladnjak CPU-a ( još uvjek unutra original CPU AMD Athlon XP @ 1.6 Ghz ) Hladnjak CPU-a ( još uvjek unutra original CPU AMD Athlon XP @ 1.6 Ghz )
Stara tipkovnica MS Stara tipkovnica MS
Stara tipkovnica MS 2 Stara tipkovnica MS 2
Microsoft miš Microsoft miš
Microsoft miš 2 Microsoft miš 2
Monitor LG 1717S ( riknuo ) Monitor LG 1717S ( riknuo )
Canon Pixma IP 4500 Canon Pixma IP 4500
Canon Pixma IP 4500 Canon Pixma IP 4500
Canon MP 150 ( radi ali se ne koristi ) Canon MP 150 ( radi ali se ne koristi )
Skener na MP 150-ci Skener na MP 150-ci
Display Display
Još jedna od MP 150-ce Još jedna od MP 150-ce
JVC VHS player / recorder JVC VHS player / recorder
JVC VHS player / recorder JVC VHS player / recorder
Logitech X530 Logitech X530
Logitech X530 Logitech X530
Nytro Box digitalni prijemnik i Quadro DVD player Nytro Box digitalni prijemnik i Quadro DVD player
Nytro Box digitalni prijemnik i Quadro DVD player Nytro Box digitalni prijemnik i Quadro DVD player
Quadro CRT TV Quadro CRT TV
Sony surround zvučnici Sony surround zvučnici
Naljepnica Naljepnica
Sony glavni zvučnici Sony glavni zvučnici
Naljepnica Naljepnica
Sony RX 90 Sony RX 90
Sony RX90 od naprijed Sony RX90 od naprijed
Naljepnica na liniji Naljepnica na liniji
Konektori na liniji Sony RX-90 Konektori na liniji Sony RX-90
Konektori na liniji Sony RX-90 Konektori na liniji Sony RX-90
BUG-ovi na hrpi BUG-ovi na hrpi
Prvi BUG koji sam kupio Prvi BUG koji sam kupio
Prvi BUG koji sam kupio Prvi BUG koji sam kupio
Omanja kolekcija BUG časopisa Omanja kolekcija BUG časopisa
Nova tipkovnica ( komplet Logitech MK 250 ) Nova tipkovnica ( komplet Logitech MK 250 )
Oznaka Oznaka
Miš iz kompleta Miš iz kompleta
Moje " radno  mjesto Moje " radno mjesto
Moje " radno  mjesto Moje " radno mjesto
Yamaha reciver Yamaha reciver
Komplet svega i svačega :D ( DVD snimač,Digi TV,Yamaha... ) Komplet svega i svačega :D ( DVD snimač,Digi TV,Yamaha... )
LCD Quadro i centralni zvučnik od Sony kompleta zvučnika LCD Quadro i centralni zvučnik od Sony kompleta zvučnika
Kolekcija glazbenih CD-a Kolekcija glazbenih CD-a
Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

i tako...poslje 8800gt je dosla njena zamjena :)

oprostite zbog mutnosti :P oprostite zbog mutnosti :P
15 godina
Plahi kaže...
athlon64 kaže...

bio si u pravu , ovako su objema bolje temperature ;) 

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Plahi kaže...
athlon64 kaže...

bio si u pravu , ovako su objema bolje temperature ;) 

Znam da sam bio u pravu. {#}{#}

(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam tu)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice