Jako ti je prljav auto iznutra. Daj ga operi pliz.
Mislim da to nije prljavstina,nego se izglulio dio maske.
Oboje.
Skini plastiku i očisti saće od prašine, raditi ti na 80% i više okretaja pa je glasna...
Inače, to bi trebala biti EVGA, provjeri na GPU-z...
Skini plastiku i očisti saće od prašine, raditi ti na 80% i više okretaja pa je glasna...
Inače, to bi trebala biti EVGA, provjeri na GPU-z...
1.nije kod mene
2.EVGA je,tako je i kupljena
evo kao što sam i obećao... sve slike koje sam postao u ovoj temi u zadnjih godinu dana... dosta toga se promijenilo...
PART 1:
PART 2:
Evo to je ukratko što se sve mijenjalo kod mene u zadnjih godinu dana... nažalost nisam sve pokrio sa slikama jer sam dosta toga i zaboravio uslikat ali mislim da je ok... uživajte...
PART 3:
Jasno mi je sve, osim sto nisi ulozio malo novca za diskretnu zvucnu karticu.
Jasno mi je sve, osim sto nisi ulozio malo novca za diskretnu zvucnu karticu.
ma uzeo bi i to ali stvarno nemam potrebe zasada... imam nekih prioritetnijih stvari za uzet prije zvučne... recimo ssd, neki 2tb disk, novu grafu i tako dalje i tako bliže...
novu grafu...ova ti je sasvim dovoljna
moj stari DVD,moj savjet nikad nemojte uzimat DVD za 300kn u emmezeti,to je bio neki amstard ili tako nešt
Pitanje:
Petarda ili čekić akcija?
moj stari DVD,moj savjet nikad nemojte uzimat DVD za 300kn u emmezeti,to je bio neki amstard ili tako nešt
Pitanje:
Petarda ili čekić akcija?
bacanje u zrak,skakanje po njemu,vađenje organa i još puno toga,sve iz njega je sad na ciglama
evo upala mi prilika da jeftino nabavim xfx-ovu radeonku 4830 pa sam je gurnuo u cross s mojom 4850 , uasti kako fluidno lete igre , savršenstvo:
Zamijeni mjesta grafama jer ovako crna nema zraka, a pošto je crvena low-profile, kad ih zamijeniš ona će imat zraka.
Inače će se ova crna pregrijavati i bučiti jako...
evo upala mi prilika da jeftino nabavim xfx-ovu radeonku 4830 pa sam je gurnuo u cross s mojom 4850 , uasti kako fluidno lete igre , savršenstvo:
Zamijeni mjesta grafama jer ovako crna nema zraka, a pošto je crvena low-profile, kad ih zamijeniš ona će imat zraka.
pa s razlogom sam ih ovako stavio , crna 4830.ka je hladnija kartica i ima bolji i puno tiši hladnjak a donja single slot 4850-ka zna bit jako bučna pa mi je važnije da je što bolje ohladim , zato mi je bolje da je 4850-ka na svjezem zraku , gornja kartica ne prelazi 80c a jako tiha je tako da sam zadovoljan.
HAF 932 ofarban u crno , malo sam se zaj**o uzeo sam onu boju koja može izdržati 400 C pa mi se sad ljušti. kako da to rješim
Oljušti ju do kraja. Zatim opet sve prefarbaj i nanesi sloj ili dva akrilne boje (boje za prozirne površine). Dobit češ sjaj i neće ti se ljuštiti. Tako ja farbam mobitele.
HAF 932 ofarban u crno , malo sam se zaj**o uzeo sam onu boju koja može izdržati 400 C pa mi se sad ljušti. kako da to rješim
jednostavno očisti željeznom četkom pošpricaj s prajmeron i ponovi s tim crnim i neče se više ljuštit a to što kolega boja mobitele možda i boja ali ih drži u vitrini jer nema šanse da i s lakon nije dugotrajan efekt u đepu se opet izgrebe jer u tvornici se bojaju s specijalnon bojon za plastiku i još se peče boja na 45c nije lako opiturat mobitel
jednostavno očisti željeznom četkom pošpricaj s prajmeron i ponovi s tim crnim i neče se više ljuštit a to što kolega boja mobitele možda i boja ali ih drži u vitrini jer nema šanse da i s lakon nije dugotrajan efekt u đepu se opet izgrebe jer u tvornici se bojaju s specijalnon bojon za plastiku i još se peče boja na 45c nije lako opiturat mobitel
Vjeruj mi boja traje bolje nego original. Naravno da se može izgrebati, ali samo ako to namjerno napraviš. Ne možeš ju izrebat sa noktom, ali možeš sa šestarom. A sumnjam da će šestarom po kejsu. Uostalom, primer je dobar ali jednu manu-zagrijavanje.
ma nitro-sprej i to je to...
uzmeš mat boju i ne ljušti se...
vidi mog čifa obojanog...
dvije boce spreja i dereš...
mislim OK, može se izgrebati, ali samo u slučaju da bi grebao metal od metal...
znam da je OT...
Asus 250GTS 1GB
ja sam frendu bojao case sa sprejom, stranice smo ošmirglali (prosto seljački ) i nanjeli 2-3 sloja farbe i onda taj zaštitni sprej a.k.a. prozirni akrilni što ekipa govori...samo dobro očisti stranice i polako nanesi sloj po sloj boje...ono sloj boje, sušenje, sloj boje, sušenje i tako dalje i na kraju taj zaštitni sprej 1-2 sloja i miran si
narode ako sam išta pogriješio ispravite me
Vjeruj mi boja traje bolje nego original. Naravno da se može izgrebati, ali samo ako to namjerno napraviš. Ne možeš ju izrebat sa noktom, ali možeš sa šestarom. A sumnjam da će šestarom po kejsu. Uostalom, primer je dobar ali jednu manu-zagrijavanje.
Mislim da nisam dobro definirao riječ , boja se ne ljušti nego ju mogu izgrebat ako malo jače stisnem noktom napravim ogrebotinu.
sory na offtopic-u
Evo malo poveče zbirke fotografija...Ima tu svega ;)
Ima još toga ali to ču staviti drugim navratom na forum jer još moram uslikati sve.
bio si u pravu , ovako su objema bolje temperature ;)
bio si u pravu , ovako su objema bolje temperature ;)
Znam da sam bio u pravu.