Paranormalno

poruka: 2.051
|
čitano: 408.532
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Paranormalno
BOLAC kaže...
a covjece gdje mi je sad posuda a i neda mi se ponovo snimati pa postavlati na yt

Pitaj mamu, mama zna gdje vam je posuda! {#}

kivic15 kaže...
onda ne moze signal hvatat {#}

E sad... Slab to onda ima neki prijemnik...

11 godina
neaktivan
Paranormalno

ako se i pod posudom bude micao,onda moze biti i magnet i ostale pyzadrije...al ajde..

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
11 godina
mbaksa kaže...
BOLAC kaže...
gledajte vas je oko 5 a ja sam sam tako da nmg da stignem svima pojedinacno da odgovaram jer dok odg jednom meni nesto pise jos 3 tako da neznam ako misllite da je varka mislite ako ne onda mislite da jeste to sto prica ako mislite da je to ventilator puhanje konac zemljina teza kompas ili bilo sta drugo uopste me ne interesuje eto jel vam sada jasno. Znam da je sebi neko utufio u glavu da je laz ja sam pricao pa hajd mise izmisljam snimim misle da izmisljam pa zajde dodjite kod mene pa da vam pokazem ili eto kako ocete

Poklopi papir prozirnom posudom. Ako je u pitanju telekineza, papir bi se trebao okretati. Ako je u pitanju strujanje zraka, onda neće. {#}

Vrtit će se opet jer je u pitanju težište i magnetske sile. Ako je telekinetičar nek na ravni papir stavi iglu(nož,tanjur) pa nek pomiče iglu a ne papir na iglu i onda glumiti magičara.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
11 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Ode ocito nikog nije briga sto meni duhovi vino kradu....

bezosjećajni ste....

14 godina
neaktivan
Paranormalno
mbaksa kaže...
kivic15 kaže...
onda ne moze signal hvatat {#}

E sad... Slab to onda ima neki prijemnik...

Neka nabavi antenu {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 21:34 (Marko :D).
12 godina
neaktivan
Paranormalno
hah da, stvarno ste nevjerovatni evo sad ako odem po zdjelu vi cete reci to je zbog zemlje kada bi otisao na mjesec da snimim vi bi rekli da mi pomazu vanzemaljci neznam najbole uzeti stakleno zvono i izvuci zrak tj napraviti vakum pa eto tada da probam. Hm znate li pricu "svijetu se ne moze ugoditi" eh ako znate vi ste takvi jedni vicu to je telekineza drugi to je ventilato treci to je konac cetvrti zemlja i tako daljee...
12 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
mbaksa kaže...
BOLAC kaže...
gledajte vas je oko 5 a ja sam...

Poklopi papir prozirnom posudom...

Vrtit će se opet jer je u pitanju težište i magnetske sile. Ako je telekinetičar nek na ravni papir stavi iglu(nož,tanjur) pa nek pomiče iglu a ne papir na iglu i onda glumiti magičara.

cekaj kako da na papir stavim iglu koja ce stojati uspravno? ili jos gore kako cu na iglu staviti tanjir ili tako nesto de pricaj povezano 

11 godina
BOLAC kaže...
hah da, stvarno ste nevjerovatni evo sad ako odem po zdjelu vi cete reci to je zbog zemlje kada bi otisao na mjesec da snimim vi bi rekli da mi pomazu vanzemaljci neznam najbole uzeti stakleno zvono i izvuci zrak tj napraviti vakum pa eto tada da probam. Hm znate li pricu "svijetu se ne moze ugoditi" eh ako znate vi ste takvi jedni vicu to je telekineza drugi to je ventilato treci to je konac cetvrti zemlja i tako daljee...

Ja bi ti prva priznala telekinezu da je istinita,al ove fore može progutat samo djete od 10 godina. 

Ovo jedino što zaslužuje je karton za loš pokušaj trolanja.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
moderator
BOLAC kaže...

Tako ti je to u realnom životu, tako ti je to kod odraslih ljudi, koji su prošli previše toga u životu da bi vjerovali u bajke. Što ćeš... Lakovjernosti ni za lijek na ovom forumu. {#}

14 godina
neaktivan
Paranormalno

A malo se šalimo {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
12 godina
neaktivan
Paranormalno
da vi bi mene ban zato sto znate da sam u pravu tj da sto god vi kazete da ja imam nesto za dodati jeli ? pa onda ok hajde ko me banuje znaci da on vjeruje da je telekineza ali nece da vjeruje tj da on zna da je telekineza
11 godina
BOLAC kaže...
ddarknessfairyy kaže...
mbaksa kaže...
BOLAC kaže...
gledajte vas je oko 5 a ja sam...

Poklopi papir prozirnom posudom...

cekaj kako da na papir stavim iglu koja ce stojati uspravno? ili jos gore kako cu na iglu staviti tanjir ili tako nesto de pricaj povezano 

Ne ke*aj neće stajati uspravno. Telekinetičari imaju sposobnost pomicanja predmeta. Ako ih možeš micati umom onda pomakni tanjur ili nož ili bilo koji predmet. A ne ti možeš "pomaknuti" samo papir koji se nalazi na površini ušice igle. 

Daj bolje nemoj filozofirat više i nađi si nešto pametnije za raditi. Samo se sramotiš.

16 godina
moderator
BOLAC kaže...
da vi bi mene ban zato sto znate da sam u pravu tj da sto god vi kazete da ja imam nesto za dodati jeli ? pa onda ok hajde ko me banuje znaci da on vjeruje da je telekineza ali nece da vjeruje tj da on zna da je telekineza

Hahahhahaha. Jao... Mnogo si zabavan! {#}

12 godina
neaktivan
Paranormalno
pa dobro ajde dodjite svi tako djuture sto bi se reklo u doboj pa jedno po jedno neka ulazi i neka govori svoju primjedbu u putu smislite kako da ja to izvedem kao sto je onaj rekao sa zdjelom pa onda neka drugi i sve tako e sad ponesite obavezno i zdjelu antenu ili sta vec
16 godina
moderator
BOLAC kaže...
pa dobro ajde dodjite svi tako djuture sto bi se reklo u doboj pa jedno po jedno neka ulazi i neka govori svoju primjedbu u putu smislite kako da ja to izvedem kao sto je onaj rekao sa zdjelom pa onda neka drugi i sve tako e sad ponesite obavezno i zdjelu antenu ili sta vec

Ma što bi nosili to sa sobom, pogledamo prvo u kuhinju, a ako nemaš, onda skočimo dolje u dućan - siguran sam da ima za kupiti. {#}

11 godina
neaktivan
Paranormalno

de bogati,donesi mi vrata da izađem...

12 godina
neaktivan
Paranormalno
ako si ne informisana nemoj lupat dzaba telekineze pocinje sa micanjem papira ti je dakle prvi korak 2. je pomicanje ping-pong loptice ili skroz malog papirica 3. ...
nakon godinu dana mozes da pomjeris okruglu olovku po ravnoj i gletkoj povrsini eto a to zahtjeva da svaki dan vjezbas po 2 sata najmanje
11 godina
neaktivan
Paranormalno

a s 30 godina mices mjesec?

12 godina
neaktivan
kivic 15 glup si ko je spomenuo da sam bogat? ako te interesuje nisam ni bogat ni siromasan eto ako ti je bas talo do toga
11 godina
neaktivan
BOLAC kaže...
kivic 15 glup si ko je spomenuo da sam bogat? ako te interesuje nisam ni bogat ni siromasan eto ako ti je bas talo do toga

tko je spomenuo imovinsko stanje?!

12 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

de bogati,donesi mi vrata da izađem...

" de bogati" eto ko ili si mozda mislio " de boga ti" ali si trebao da ispravis gresku 

16 godina
moderator
BOLAC kaže...

Nemoj vrijeđati. Ako je itko ovdje glup, glup je onaj koji ne zna što znači "de bogati", a što nema veze s imovinskim stanjem. {#}

14 godina
Paranormalno

Imate proklete privatne poruke i tamo se prepirite {#}

Say hello to my little friend
11 godina
neaktivan
Paranormalno

dal da se smijem il da placem?

12 godina
neaktivan
boga ti se pise odvojeno ako nisi znao jer ako napises bogati ispade da imas puno para bar je tako u srpskoj literaturi :D
11 godina
BOLAC kaže...
ako si ne informisana nemoj lupat dzaba telekineze pocinje sa micanjem papira ti je dakle prvi korak 2. je pomicanje ping-pong loptice ili skroz malog papirica 3. ...
nakon godinu dana mozes da pomjeris okruglu olovku po ravnoj i gletkoj povrsini eto a to zahtjeva da svaki dan vjezbas po 2 sata najmanje

Ne telekineza počinje vježbama koncentracije, meditacijom(za koju ti ne znaš šta je) i onda pomicanjem RAVNIH PAPIRA PO STOLU, ne papira namještenih na igli. I smije se vježbati po 15 minuta dnevno inače može doći do migrena i poremećaja koncentracije.

Već sam ti rekla nemoj filozofirati jer o temi nemaš apsolutno nikakvog pojma nego serviraš ono što si pročitao na prva tri pojma koja ti otvori google.

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Hahahahahahaahahaha. Sada se sjećam na FB stranici Dnevnik.hra bio neki članak i neka baba napiše "kud se ti mješaš bogati?", a ova druga kaže "kome ti spomonješ neke bogate" ahahahahahahaha

11 godina
Krunoo7 kaže...

Imate proklete privatne poruke i tamo se prepirite {#}

Tema se tiće paranormalnog pa se tu prepiremo {#} Da ne filozofira toliko već bi davno završili {#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...
Ne telekineza počinje vježbama koncentracije, meditacijom(za koju ti ne znaš šta je) i onda pomicanjem RAVNIH PAPIRA PO STOLU, ne papira namještenih na igli. I smije se vježbati po 15 minuta dnevno inače može doći do migrena i poremećaja koncentracije.

Nisam to još čuo. LOL znači ljudi po 15 minuta dnevno vježbaju samoobmanu. {#}

11 godina
neaktivan
Paranormalno

zayebite vi sve ovo...meni duhovi i dalje vino kradu....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice