Paranormalno

poruka: 2.051
|
čitano: 408.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Paranormalno

evo snimio sam samo jos da ga prebacim na komp 

13 godina
neaktivan
Paranormalno

Jel vam se kad dogodilo da legnete spavat i sklopite oči i ujutro se probudite samo kao da ste trepnuli, znači zatvoriš oči navečer i prođe sekunda pa ih otvoriš i jutro je. Isti položaj na krevetu. Uopće se ne sjećam noći, nikakav san itd, možda glupo zvuči al jako je čudno zapravo (nije alkohol il hasis ;D). Htio bi to ponoviti!:D

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
12 godina
neaktivan

cuj kada sam jako umoran uopste se ne sjecam ni kad sam lego u krevet a kamoli sna ili tako nesto isto tako prodje 5 sekundi ali ja nikad ne budem u istoj pozi :D

16 godina
moderator
Diplomirani pješak kaže...

Jel vam se kad dogodilo da legnete spavat i sklopite oči i ujutro se probudite samo kao da ste trepnuli, znači zatvoriš oči navečer i prođe sekunda pa ih otvoriš i jutro je. Isti položaj na krevetu. Uopće se ne sjećam noći, nikakav san itd, možda glupo zvuči al jako je čudno zapravo (nije alkohol il hasis ;D). Htio bi to ponoviti!:D

Baš jučer sam samo malo zalegao u krevet u 17h i gledao YouTube i odjednom je bio mrak. Pogledam sat - 2:30 ujutro! Monitor u stand-byu, prozor otvoren, užasna hladnoća u sobi. Pravo paranormalno iskustvo.

Ne znam ima li ikakve veze s tim mojim paranormalnim iskustvom to što sam tri dana zaredom spavao 3-4 sata i još k tome bio na dugačkom putovanju. {#}

12 godina
neaktivan
Paranormalno

dajte ljudi recite mi kako da postavim video necu na youtube nije za tog :D

16 godina
moderator
BOLAC kaže...

dajte ljudi recite mi kako da postavim video necu na youtube nije za tog :D

Već počeli izgovori... Forum ne podržava upload videa. Uploadaj na YouTube i postavi opciju privanosti videa na Unlisted pa ti neće biti vidljiv na tvom kanalu, a moći ćeš link pasteati ovdje.

12 godina
neaktivan
Paranormalno

dobro rekao si izgovori eo postavit cu na yt ali znam da ce s opet reci nesto ali ajd eto da ne kazes da lazem 

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Ajde da i to vidimo {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
12 godina
neaktivan
Paranormalno

eo valjda cete moci pogledati 

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Jesi zatvorio sve prozore i vrata prilikom snimanja? {#}

Ne radi. Postavi ga otvorenog pa ga za 2h obriši :)

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 20:36 (Marko :D).
12 godina
neaktivan
Paranormalno

ok sredicu i to 

16 godina
moderator
BOLAC kaže...

eo valjda cete moci pogledati 

Zašto si ga stavio kao privatnog? Imaš onu drugu opciju.

13 godina

Jel vam se kad dogodilo da legnete spavat i sklopite oči i ....

BOLAC kaže...

cuj kada sam jako umoran .....

mbaksa kaže...

Baš jučer sam samo malo zalegao u krevet u 17...

Ne znam ima li ikakve veze s tim mojim paranormalnim iskustvom to što sam tri dana zaredom spavao 3-4 sata i još k tome bio na dugačkom putovanju. {#}

To sa snovima..daaavno sam negdje procitao da se tokom sna iz mozga luči nekakvo mljeko,koje u biti...nemam pojma cemu sluzi XD,valjda za san-nemam pojma-uglavnom,kako se postepeno budimo to mljeko "povlaci i nase snove",zato se ne mozemo sjetiti sta smo sanjali!No,ako se probudimo naglo,mljeko se ne stigne povuci i odmah se sjecamo sta smo sanjali!

Neka me netko ispravi,ako zna vise o tome!

Mene vise cudi druga stvar:

Posto cesto radim nočne smjene,koje su uglavnom u kuhcu,jedan dan u 01:00,drugi dan 04:00,treci 00:00,pa onda od 07:00....uglavnom nejednoliko svaki dan,tesko mi je u glavi nastimati "prirodni sat za buđenje" i borim se uglavnom sa neispavanošču.

Zasto kada radim od recimo 07:00 h,legnem spavati u 22:00-dakle 9 h spavanja,ja umjesto da se probudim odmoran,ja ko da me je bager pregazio!

No,ako radim od 00:00 legnem u 22:00  samo 2 h spavanja,ja ko pticica odmoran!????

12 godina
neaktivan
Paranormalno

probaj sad 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 20:41 (BOLAC).
11 godina
mbaksa kaže...

Umjesto da stalno najavljuješ, jednostavno se skini s foruma, snimi i uploadaj. Tako si ko oni koji stalno najavljuju drugima da će se moliti za njih. Ako se hoćeš moliti, onda se moli, a ne da samo pričaš da ćeš se moliti, a zapravo nećeš.

Iako se ne slažem s tvojim mišljenjem o telepatiji s ovim se slažem. Na dvije teme kokodaće o tome a ni sam sa sobom se ne može dogovorit šta zapravo želi.

Je...sinoć legla sam u pola 3 i nisam se ni okrenula već je bilo pola 6 {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
moderator
BOLAC kaže...

probaj sad 

Jel može to isto, ali bez da pušeš na papir? {#}

12 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Jel vam se kad dogodilo da legnete spavat i sklopite oči i ....

BOLAC kaže...

cuj kada sam jako umoran .....

mbaksa kaže...

Baš jučer sam samo malo zalegao u krevet u 17...

To sa snovima..daaavno sam negdje procitao da se tokom sna iz mozga luči nekakvo mljeko,koje u biti...nemam pojma cemu sluzi XD,valjda za san-nemam pojma-uglavnom,kako se postepeno budimo to mljeko "povlaci i nase snove",zato se ne mozemo sjetiti sta smo sanjali!No,ako se probudimo naglo,mljeko se ne stigne povuci i odmah se sjecamo sta smo sanjali!

Posto cesto radim nočne smjene,koje su uglavnom u kuhcu,jedan dan u 01:00,drugi dan 04:00,treci 00:00,pa onda od 07:00....uglavnom nejednoliko svaki dan,tesko mi je u glavi nastimati "prirodni sat za buđenje" i borim se uglavnom sa neispavanošču.

Zasto kada radim od recimo 07:00 h,legnem spavati u 22:00-dakle 9 h spavanja,ja umjesto da se probudim odmoran,ja ko da me je bager pregazio!

No,ako radim od 00:00 legnem u 22:00  samo 2 h spavanja,ja ko pticica odmoran!????

pih to za mlijeko nezz to je mozda likvor ili tako nesto to se nalazi oko mozga nego to za tvoje spavanje je vjerovatno to sto cesto mijenjas popularno receno dan za noc ja predpostavljam opet nista ne znam 100% ali et. A da li ste znali da san u prosjeku traje samo nekoliko sekundi iako se nama cini kao da smo sanjali 1h 

12 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
BOLAC kaže...

probaj sad 

hah sta sam reko izgovori jel pa to tvoje su izgovori nemam nikog kod sebe ko bi me mogao snimati cijelog tako da ako ima ideju gdje da tavim tel da snima i mene i papir onda mi predlozi 

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Jesi puhao ili otvorio sve živo? {#}

13 godina
mbaksa kaže...
BOLAC kaže...

probaj sad 

A gle ti sada ovo:

Na pocetku kolega prica i papir se okrece-dakle ne mozes pricati i puhati u isto vrijeme!

Papir se rotira u ljevu i desnu stranu,takoder je tesko postici puhanjem-no i nemoguce!

Takoder papir se dosta mirno rotira,takoder tesko za postici puhanjem!

No opet,mozda netko drugi sa strane puse,nije iskljuceno.

Pravi dokaz bi bio kada bi se papir ogradio sa nekakvom kutijom ili ga staviti u nju,pa sa gornje strane snimalo.

Opet,svaka cast na trudu-zanimljivo!

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Jesi probao levitirati? :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 20:56 (Marko :D).
14 godina
Paranormalno

previse seruckate, da puse nebi se tako mirno vrtio i polako, nadalje vidjelo se na videu da se malo vrti u jednu malo u drugu stranu tako da je otpao i propuh, ventilator i nezz ni ja sta

jedino da koncem neko vuce ali i to je tesko jer papir skroz mirno stoji.

a mozda je samo dobar trik :)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Paranormalno

Daj ti to snimi full hd kamerama iz 10 kutova pri punom osvjetljenju.

11 godina
Milka30 kaže...

{#}{#} mlijeko {#}{#}

Snovi se pamte samo u "plitkoj" REM fazi. Imaš 4-5 REM faze u snu. To je ono kad ti se miču oči pod kapcima, pliće dišeš... U Non-REM fazi si u dubokom snu i tu se ne sjećaš snova jer se tijelo "obnavlja" regeneriraju se veze u mozgu i utjeću na pamćenje. 

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
neaktivan

Daj ti to snimi full hd kamerama iz 10 kutova pri punom osvjetljenju.

I zatvorenim prozorima i vratima

12 godina
neaktivan
Paranormalno

ok evo prvo cu vam snimiti sijelu sobu da vidite da nema konca ako ocete a ako ja budem pricao onda se necu moci concentrisati eto dajte neku ideju ja se nemam cega bojati jer to stvarno radim a ne pomocu nekih trikova ili tako necega vidjeli ste da se papir okrece ravnomjerno i onda naglo stane pa pocene u drugu stranu. a da ga pusem ne bi na kraju nikako mogao spasti prema meni (a najzanimljivije je to sto sam se prepao na kraju kad je spao samo skoci na mene :D)

14 godina
neaktivan
Paranormalno

Snimaj sa kamerom ili fotićem ako ih imaš, a ne sa mobitelom 

A što zezate čovijeka? Možda on to stvarno radi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 21:03 (Marko :D).
12 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Daj ti to snimi full hd...

I zatvorenim prozorima i vratima

ljudi nemam ni web cam vidis da snimam telefonom a kamoli full hd cam sa neznam 10 kutova ili tako nesto :D ako imate kakvu ideju sa mobilnim telefonom od 3.2 mpixela {#}

13 godina
neaktivan
Paranormalno

A gledaj mozda je i istina i ja ne vjerujem u nesto sto svojim ocima vidim kamo li u nesto kaj je snimano pri 240p. Jel mi može ko objasniti nekad sam vidio na tv one ljude magnete i ljude izvore el. struje jel to moguce?

12 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Jesi probao levitirati? :D

jesam li probao nisam nikad ni cuo :D ili mozda mislis meditirati to bas i neznam kako se radi 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice