Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Ajmo žene!!
Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )

Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Ajmo žene!!
Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )
Poznam ih ja nekoliko kaj se kuže dosta u kompove.
Meni h je ipak ljepše vidjeti kao "vatrene" navijačice!
Nema ljepšeg od lijepe žene /djevojke u kockastima bojama!!!
Ajd djevojke u Austriju i Švicarsku da se svijet ne bi dugo premišljao čije su djevojke najljepše!
Ne vrijeđajte mi turbofolk !!!!!
moja sestra je protjerana a predstavila se kao musko (warlock)
Službeno: ima 47 žena, odnosno preciznije: ima 47 osoba koje su se u profilu izjasnile kao žene.
Volim zene koje znaju o kompovima. Mrzm predrasude o njima.
Mislim da je to sexy...
Volim zene koje znaju o kompovima. Mrzm predrasude o njima.
Mislim da je to sexy...
Mi u CoD2 klanu imamo 3 ženske koje igraju...
Ja nisam mogo vjerovati, ali ova jedna je žena od klanskog kolege i odlično igra..
Ova druga je valjda iz Poljske ili Bugarske...
Treća je iz Hrvatske, odlično se uklapaju u mušku priču a da ne pričam da rokaju ko prave....
Sve punoljetne....
Rijetki i pravi biseri u CoD populaciji...
One koje ja znam su Cimett, manic, anshika05, Iwana i zgodna, sexy BebaCH JoJo...
Davo je bio post, ali...
Takvu ženim odmah!!! hehe :D
Hey, pozdrav svima! Nova sam na forumu pa se nadam da ima mjesta i za mene :)
Pozdrav i tebi i dobrodošla na forum...
Ma mjesta ima, dobrodosla :)
Svako dobro svima ...posebno vodstvu ovoga foruma...svim zenama i svim muskarcima..
Nova sam ,inace imam " turbo problem s kompom" i vise pistanja..Nije problem staviti ih na neku temu,nego je moj problem sto sam neznalica poznavanja kompa..PC..
Nisam dovoljno skolavana,slabo se snalazim s "pravilnim HR. govorom ,gramatikom i pisanjem.." i zato se unaprijed najavljujem,ukoliko nije tako da me ispravite...
Starija sam zena,iducu godinu u Travnju idem u penziju,a inace komp ,nam sluzi samo kao HOBI i Hr.rijec...mislim,i muzu i meni...
Lijep pozdrav svim clanovima...I
Svako dobro svima ...posebno vodstvu ovoga foruma...svim zenama i svim muskarcima..
Nova sam ,inace imam " turbo problem s kompom" i vise pistanja..Nije problem staviti ih na neku temu,nego je moj problem sto sam neznalica poznavanja kompa..PC..
Nisam dovoljno skolavana,slabo se snalazim s "pravilnim HR. govorom ,gramatikom i pisanjem.." i zato se unaprijed najavljujem,ukoliko nije tako da me ispravite...
Starija sam zena,iducu godinu u Travnju idem u penziju,a inace komp ,nam sluzi samo kao HOBI i Hr.rijec...mislim,i muzu i meni...
Lijep pozdrav svim clanovima...I
Dobrodosla.
dobro đošla
ljepo je kada se vidi da ima i cura zainteresiranih u racunala, ja sebe uhvatio kako pricam sa curom o Oblivionu, ispostavilo se da joj je to omiljena igra :)
hehehe.. ima ima cura :D :D :D
hehehe.. ima ima cura :D :D :D
Pa di si ti Mato, nije te dugo bilo!
Bilo je nekoliko, ali je ispalo da su muškarci u zlatnim godinama.
Ajmo kolektivno sad svi u ponoć past u nesvjest.