Uf ja mislila da jedina spavam kraj Bugova... Hehe... Dakle žemske cijelog foruma tu nam je okupljalište
I kaj vi muški konkretno mislite kad neka ženska kaže: "Volim programirati" ili "Čoeče... Si vidio onaj novi kernel..." i tako to...?
Naravno da je seljober, tipični seljakluk i krkanluk u svakom pogledu, ali šta ćeš...teško je danas naći osobu s kojom ćeš voditi kvalitetnu konverzaciju iz bilo koje oblasti, a da se ne završi prepucavanjima, eventualno svađama ili razilaženjima nezadovoljnih pogleda...
Inače u pitanju je bila Metallica, koja se slučajno našla na njegovu kompu, jer on zapravo sluša "divni" turbofolk..
Jeee..ima nas još.... može, može..=)
jer on zapravo sluša "divni" turbofolk..
Ajme kompjuteraš koji to sluša... Prvi put čujem
Glavno da ima!!! Malo nas je al' nas ima!
I kaj vi muški konkretno mislite kad neka ženska kaže: "Volim programirati" ili "Čoeče... Si vidio onaj novi kernel..." i tako to...?
Sigurno pomisle kakve properties ima ova zenska..:)
Uh ali su read-only, damn..
Ma nije ti on kompjuteraš već čista administracija kojoj je komp alatka da napravi izvještaj, raspored, isprinta neki dokument i slično...
Inače svi kompjuteraši koje ja znam slušaju metal i rock, pravi hardcore fans...
Ma nije ti on kompjuteraš već čista administracija kojoj je komp alatka da napravi izvještaj, raspored, isprinta neki dokument i slično...
Inače svi kompjuteraši koje ja znam slušaju metal i rock, pravi hardcore fans...
Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Ajmo žene!!
Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )
bolje od piva i nogometa
Rock and Roll Will Never Die
BTW, curke trba li vam pozivnica za demoniod ?
evo bit ću ja good girl pa neću više pisati...neka se jave ostale dame, prostor ostavljam njima...
Princess has left the building..
Rock and Roll Will Never Die
BTW, curke trba li vam pozivnica za demoniod ?
Sad će ispasti da lagim jer sam se opet vratila ali ako možeš meni poslati ne bi bilo loše :)))
Ma nee... Nemoj ni otici, vid' kak nam je lijepo :D
Treba rano ustati :((( => treba rano leći..
A ne da mi se...damn
Sad će ispasti da lagim jer sam se opet vratila ali ako možeš meni poslati ne bi bilo loše :)))
Da slazem se sa Bubbi trebali bi napravi neki Women Board da mogu tamo tračat i pričat
on zapravo sluša "divni" turbofolk..
Treba rano ustati :((( => treba rano leći..
A ne da mi se...damn

Tako mi je i samoj...danju radim a noću party on... neće izići na dobro :))) bar što se tiče podočnjaka...
A većinom zaspim uz Poirota ili CSI, ili uz neki tutorijal, sva se ukočim i zaboravim na vrijeme skroz, pa onda na poslu koma sam živa..
Dok je školska godina trajala nekad sam znala vrlo kasno u noć nabijat po kompu a uvijek mi je ujutro bila škola pa sam ujutro k'o 2 zombija izgledala, još se i dan danas mučim s podočnjacima nastalih u tom periodu :)
Dan bi definitivno trebao trajati oko 50 h
Ali zanimljivo da sve to muškarci javljaju a od žena ni traga ni glasa Ajmo žene!!
Kaj vi muški mislite o ženama koje su ovisne o kompu? ( Ali znaju i nekaj napraviti korisno: web dizajn, programiranje.... )

Stvarno ne kuzim šta bi trebali mislit :S :? :drool: xD
Meni jedino nisu jasne one koje imaju neki muški nick i avatar a onda gledam profil i vidim da piše zenski rod ili ako napiše svoje pravo ime onda ono zensko ime :D :confused:
To me uvijek zbuni ono WTH?
di je patka xD
ja onda tek dobijem dojam neki transvestit ili neki zajebant a ne normalna osoba ili neki likec zeljan paznje...
Isto kad vidim u online igrama zenski nick i onda skuzim nakon nekoga vremena da je zapravo muška osoba a predstavlja se ko zenska WTH? cemu to kaj dobivate sa time :/
I obrnute situacije :S
Dok je školska godina trajala nekad sam znala vrlo kasno u noć nabijat po kompu a uvijek mi je ujutro bila škola pa sam ujutro k'o 2 zombija izgledala, još se i dan danas mučim s podočnjacima nastalih u tom periodu :)
Dan bi definitivno trebao trajati oko 50 h
Naravno da je seljober, tipični seljakluk i krkanluk u svakom pogledu, ali šta ćeš...teško je danas naći osobu s kojom ćeš voditi kvalitetnu konverzaciju iz bilo koje oblasti, a da se ne završi prepucavanjima, eventualno svađama ili razilaženjima nezadovoljnih pogleda...
Inače u pitanju je bila Metallica, koja se slučajno našla na njegovu kompu, jer on zapravo sluša "divni" turbofolk..