Thompson TG782

poruka: 1
|
čitano: 2.400
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Thompson TG782

Eto kako su mi istekle 2 godine ugovorne obveze na T-com, bio sam odlucio da odjavim i telefon i maxadsl. Pa sam ponovo prijavio novi broj i kao novi korisnik. cekao sam tri dana i monter mi je ukljucio telefon i maxadsl. Dobio sam router thomson tg782 i brzina je 450-460 kb/s. Posto imam stari router speedtouch 780, za probu sam njega prikljucio, kada mi je brzina pala na 400 kb/s. Vratim ja ovaj novi router, i brzina mi se vratila na staro 450 kb/s. Kako sam prije imao problema sa pucanjem i padom brzine navecer, spojio sam ponovo poslije 8 sati speedtouch router i brzina mi jepala na 320 kb/s. Vratim ja ponovo novi router i dobijem brzinu 390 kb/s. Drugi dan ostavim ja novi router i resetirao sam ga dok nisam dobio brzinu 450 kb/s. I tako ga ostavim cijeli dan. Navecer oko 11 sati sam testirao brzinu, i brzina mi je ostala kakva je i bila znaci 450 kb/s. Od tada je proslo eto 11 dana i nemam problema sa pucanjem brzine. Brzina mi je znaci 450-460 kb/s. Crni router sam spremio (Speedtouch), i ne mislim ga tako brzo koristiti.

Eto tako se kod mene rijesio problem pucanja brzine. Znaci odjavio sam stari broj, stime i tu paricu. Pa sam prijavio novi broj i dobio sam novi router.

Ja mislim da sam novim routerom uglavnom rijesio problem.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice