T-com povećanje brzine?

poruka: 50
|
čitano: 16.229
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
T-com povećanje brzine?

Ima li ikakve nade u skoro povećanje brzine, pogotovo uploada? Skoro svi imaju veću brzinu od t-coma ali naravno nitko nema takvu dostupnost. Još kad se uzme u obzir realna brzina 2Mbps paketa od 1600-1700/200kbps onda je je pogotovo bolno.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: T-com povećanje brzine?
Pero1234 kaže...

Ima li ikakve nade u skoro povećanje brzine, pogotovo uploada? Skoro svi imaju veću brzinu od t-coma ali naravno nitko nema takvu dostupnost. Još kad se uzme u obzir realna brzina 2Mbps paketa od 1600-1700/200kbps onda je je pogotovo bolno.

joj!!!!! 
kad bi to bila istina!!!!
t-com je neposten, skup i smanjuje brzinu!!!
pozz
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

ako se budu i dalje drzali svoje prakse da svakih 6 mj. ili povecaju brzinu ili smanje cijenu, nesto bi trebalo biti za mjesec-dva.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lord_Marko kaže...
Pero1234 kaže...

joj!!!!! 
kad bi to bila istina!!!!
t-com je neposten, skup i smanjuje brzinu!!!
pozz

Moram priznati da ne shvaćam ironiju. Osobno sam mjerio brzinu dok sam imao njihovu službu na telefonu. Nakon mjerenja na speednet-u, carnetu i downloadu sa t-com stranica zaključak je da je to OK?! I da tako treba biti, 1600 - 1700kbps. OK, ne moraju dizati brzinu, neka isporuče onoliko koliko naplačuju. Btw dok smo bili na vezi djelatnik službe za korisnike je testirao paricu i utvrdio da je propusnost 8Mbps.
17 godina
T-com povećanje brzine?

Ne znam kaj se desilo, ali ja sam doma primjetio povećanje brzine i to jako. Otišao na speedtest i malo se iznenadio :)

Attached.

BTW. imam osnovnu brzinu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2008 9:53 (Originalni_manic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Brzina ovisi iskljucivo o kvaliteti tvoje parice i centrale na koju si spojen (udaljenosti itd)...

Da li bi radje da uopce nemas ADSL, ili si ipak zadovoljan time sto ti isporucuju barem 1.6-1.7 Mbita?

17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

Joj da bar povećaju brzinu

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
netrebaju povečat brzinu!
Neka barem smanje cjenu za brzinu i svi zadovoljni :)
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Pero1234 kaže...

Kad se sjetim da na početku maksimala bijaše 768kbit/s, a sad ljudi kukaju na 2000, onda je i ovo smiješno Smijeh
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
netrebaju povečat brzinu!
Neka barem smanje cjenu za brzinu i svi zadovoljni :)
To ti samo misliš.
Nekima je itekako potrebna velika brzina. 
MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
17 godina
neaktivan
motom2772 kaže...
 Kad se sjetim da na početku maksimala bijaše 768kbit/s, a sad ljudi kukaju na 2000, onda je i ovo smiješno Smijeh
 Ma da.... smijesno je.....
Pa nekad nije ni bilo struje....
Pa sigurno i ti kukas kad ti struje nestane na duze vrijeme.
svasta
¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
Radikal kaže...
motom2772 kaže...
 Ma da.... smijesno je.....
Pa nekad nije ni bilo struje....
Pa sigurno i ti kukas kad ti struje nestane na duze vrijeme.
svasta
 koi škart, majko mila... bravo radikale..
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

Ja sam samo ukazao na ironiju, nisam tražio vaše velikodušno pokazivanje (ne)kulture.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

ma neka samo obnove ifrastrukturu jer ja od svoja 2 Megabita maksimalno postižem jadnih, mizernih 44 kB/s (kilobajta u sek)

2 Megabita =   244 Kilobajta

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

ma neka samo obnove ifrastrukturu jer ja od svoja 2 Megabita maksimalno postižem jadnih, mizernih 44 kB/s (kilobajta u sek)

Wooooooooooooooooooot     o_O?
mozda si mislio 144kbit/s?
Se smije znat di ti ziviš kad ti tolika brzina mislim WTH? 
17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

To možeš reklamirat, oni su obvezni pružiti ti kompletnu uslugu uz minimalne tolerancije što se brzine tiče.
Ovo kaj ti imaš je na razini t-com entry DSLa prije jedno 4 godine. Zovi, žali im se, imaš pravo na to.
17 godina
T-com povećanje brzine?

onda se stvarno trebaš žaliti jer su te zakinuli za otprilike 75%... to nije u redu.  pokušaj nešto napraviti, možda ti bar smanje cijenu.. (ma moš si ga mislit..)

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

ne nije 144 kB/s.

Najveća ikad moja zabilježena brzina je bila 70 kB/s na pola minute, ali inače je oko 44 kB/s

Živim u okolici zagreba tj s one strane Save prema Samoboru.   pr. do citycentra imam 20 min lagane vožnje

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

ma probat ću se žaliti ali u ugovoru piše da će mi ustupiti brzinu veze koju mi omogučava infrastruktura ili nešto tako slično, nemam ugovor sad kraj sebe da vam točno napišem.

0 0 hvala 0
17 godina
T-com povećanje brzine?

nazovi ih pa vidi kako to ide i što imaš pravo učinit..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

Ako nešto skidaš sa nekog sporog servera, onda brzina  može biti i 5 kilobajta u sekundi, ako je sa brzog servera onda moze i 200 kilobajta u skundi.

Odi na ove stranice i skini neki fajl pa oonda reci kojom brzinom skida

http://www.gamershell.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

evo tebi za dušu išao i brzina bila 39,5 kb/s

skidam ja dosta stvari s pirate baya s utorrentom ali bez obzira na broj djeljitelja i potražitelja i njihov omjer moja brzina je samo 10 puta veća od mog starog dailupa cca 40-44 kB/s

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

Zovi SZK IMA DA TI SREDE TO!

Zovi ako treba svaki dan.

Pa covjece daj se zauzmi malo za sebe OMG, ne znam koji ruter imaš ali sumnjam da je do njega...

Zovi SZK i reci im svoj problem, ima da ti to srede ili ako ništa neki kompromis napravite.

Mene su htijeli zajebat kad sam uzimo 8 mbit/s imao sam onaj stari modem simens A100

Koji nije bio u stanju isporucit 8mbit/s kako treba i rekli mi dobit cu novi ruter kad mi se brzina poveca, da se ništa ne brinem.

Dobio 8mbit/s ali od novog modema ništa... 10-tak dana sam se jebo sa tim modemom simens A100 ili A10 nisam zicer više...

Brzina pucala pa malo 6-7mbit/s pa pada na 4-5mbit/s i veza puca.

Zvao sam ih svaki dan... dok nisam dobio odgovor da oni meni nisu duzni isporucit novi ruter vec ga sam moram kupit.

Taj jadni likec je onda morao cuti izljev bijesa i psovki koje vjerovatno nikad do tad u zivotu nije cuo...

Nije mogo doc od rijec kojih 10-tak minuta nakon cega kad sam presto mi je samo lagano ispustio gospodine molim vas da se smirite spojit cu vas sa nadređenim.

Onda sam opet cekao nekih 5 min dok mi se taj neki likec javi... i kaze mi da mu objasnim cijelu situaciju.

Nakon dugog i iscrpljujuceg razgovora reko mi je da ce provjerit cijeli slucaj i javit mi se u roku od 3 do 4 sata.

Iako je poziv došo tek nakon nešto više od 5 sati kad sam vec razmišljao da sam samo odjeban po laganom postupku i da cu ih morat opet zvat ono mi telefon zvoni.

Lik mi je reko da se ne brinem oko nastalih poteškoca i nesporazuma ispricao se šta sam prozivio ove poteškoce i pitao kad je sutra netko doma da ce doc covjek mi dofurat novi ruter.

Osim isprike dobio sam i mjesec dana free korištenja usluge jer sam njihov dugogodišnji korisnik i koristim FLAT vec dugo vrijeme a od tad sam si uzeo i 8mbit/s.

Isto tako sam mu napomenuo da su hrpa ruzicastih neorganiziranih nesposobnjakovica, te da poduzmu nešto u vezi toga jer ce ih konkurencija pojest.

Sutradan sam dobio D-Link 584T koji radi ODLICNO veza ne puca i imam PUNIH 8mbit/s i to vec sad ce biti u 10/11 mjesecu godina dana Osmijeh

Zauzmi se za sebe covjece kad vide da te mogu gazit i da ništa ne poduzimaš u vezi toga oni ce to i radit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero1234 kaže...

S obzirom kakvi sve kreteni rade tamo u upravi, čisto sumnjam da tako nešto možemo očekivati uskoro. Kada razmislim, bolje bi bilo da svima koji imaju 10 GB paket daju flat-rate, a ovima sa 1 Gb neka daju 10 GB. Na 2 Mb/s, 1 GB prometa je smiješano a ne vjerujem da oni koji samo gledaju mailove ne surfaju. Istina je da 40 kn više za flate-rate nije strašno no nekima je i tih 40 kn više mnogo i nemogu si to priuštiti. Kod nas je situacija u telekomunikacijama jadna, previše je nestručnih ljudi na svim pozicijama (od "majstora" koji dolaze kući pa do glavnih), a da ne spominjem da je T-comu optika čisti SF.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2008 16:39 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

skidam ja dosta stvari s pirate baya s utorrentom ali bez obzira na broj djeljitelja i potražitelja i njihov omjer moja brzina je samo 10 puta veća od mog starog dailupa cca 40-44 kB/s

da li limitiraš upload na utorrentu? probaj povećati limit na 6 ili 7 kb/s. najnovija verzija utorrenta ograničava download ako je upload ograničen na do 4 kb/s 
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

Ja se bar nadam da nama korisnicima koji plačaju punu cijenu znaci,imam flat rate i 16 mbit/s brzinu a jadni upload na toliko brzinu je ocajnih 768 kb/s. da nam povečaju bar upload za pola...tak da bude bar neki bolji omjer brzine download-a/uploada..

Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,40, Zalman CNPS9700 LED ,2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Gigabyte GA-X48-DS5, Chieftec 650 watt, Gigabyte GTX280 , 1x Maxtor hard 160 Gb ,2x Seagate 500 Gb.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tuborg_Green kaže...

Ja se bar nadam da nama korisnicima koji plačaju punu cijenu znaci,imam flat rate i 16 mbit/s brzinu a jadni upload na toliko brzinu je ocajnih 768 kb/s. da nam povečaju bar upload za pola...tak da bude bar neki bolji omjer brzine download-a/uploada..

Khmm malo sam zauzujo Smijeh 
Tek sam sad skuzio da si ti prico o uplodu ja mislio da ti je download 768kbit/s...
Daj mi reci koliki ti je download? 
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2008 20:10 (Darth Punisher).
17 godina
neaktivan

greska.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.9.2008 20:07 (r420r).
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
Tuborg_Green kaže...

Khmm malo sam zauzujo Smijeh 
Tek sam sad skuzio da si ti prico o uplodu ja mislio da ti je download 768kbit/s...
Daj mi reci koliki ti je download? 
 heh ma uredu je meni ti je download predobar prosjecno 1,6 mb po sekundi skida nekad zna i 1,7 mb ili neke fajlove od par mb skine u trenutku cim kliknem...znaci imam vezu od 16 mbit/s :) a od centrale sam oko 2 km udaljen -.-
Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,40, Zalman CNPS9700 LED ,2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Gigabyte GA-X48-DS5, Chieftec 650 watt, Gigabyte GTX280 , 1x Maxtor hard 160 Gb ,2x Seagate 500 Gb.
17 godina
neaktivan
T-com povećanje brzine?

Daj mi reci za što koristiš net? Ako se smije znat  Osmijeh

To si uzeo toliku brzinu radi privatnih trackera ili se baviš necim?

Mmmm 1.6mbit/s download uf sad i ja razmišljam da se uskoro preselim na 16mbit/s cak nije niti toliko skupo Osmijeh 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice