T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.616
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
ppetesic kaže...

makli max3 na svojih stranica ;valjda su skuzili koju su glupost napravili {#}

Evo vratili..

Je, je glupost.. Čak su bili ponudili par kuna uštede na Max3 L, nemere to tako..

Sada nema niti sportskog paketa nego je umjesto toga velikodušno ponuđen ekstra paket :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 19:24 (NightShadow).
14 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

razmišljao sam uzeti max3 baš zbog tog sportskog paketa, a sad i to ukinuli. ma gade mi se {#}

šta je uopće u tom extra paketu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Iz čista mira povisio se ping....

Sa samp servera od uobičajnog 59-64 pinga povisio se na 71+

Sa hon servera od uobičajnog 90-98 pinga povisio se na 140+

Mjerio sam brzinu sa 3 različita sajta i svi su mi pokazivali moju normalnu brzinu DL 10.11Mb UP 0.54Mb

Na ruteru sam išao Disconnect pa Connect opet ista stvar. Nakon što sam vidio da nitko ništa u kući ne skida te gledao na ruteru jeli tko što skida odlučio sam restartati ruter tj, isključiti kabel od napajanje i opet ga vratiti ALI.....opet ista stvar -.- Nemogu vjerovati da iz čista mira ping od u onu stvar...

17 godina
NightShadow kaže...
ppetesic kaže...

makli max3 na svojih stranica ;valjda su skuzili koju su glupost napravili {#}

Evo vratili..

Je, je glupost.. Čak su bili ponudili par kuna uštede na Max3 L, nemere to tako..

Sada nema niti sportskog paketa nego je umjesto toga velikodušno ponuđen ekstra paket :)

Ja mislio maknuli da malo unaprijede jer niko nije glup to uzet, a oni još unazadili ponudu

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
14 godina
neaktivan

Sto se dogada s pingom? Igram Quake Live, inace je ping od 30 do 40 a sad je 70 do 80, isto na NFS World. :/

Planiraju li oni uopce sniziti cijene i povecat brzine...kad usporedim s ostatkom Europe, pljackaju nas samo tako. :|

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

factor evo troje nas je iz različitih gradova sa istim problemom. Zvao sam 0800 9000 i ženska rekla da će poslat neki signal pa če se prekinuti sve veze da se to valjda restarta međutim nije pomoglo, onda sam opet zvao i javi se neki kreten koji reče da oni nemaju veze sa pingom u igrama, na što sam ja odgovorio kako nemate veze kad od jučer oko 19:00 u svim igrama je povišen ping, na što je on opet odgovarao sa istom pričom kako oni nemaju veze s time... i što sada? Kome se žaliti? Koga zvati?  Jednostavno te odhebu i to je to...

14 godina
neaktivan

Samo da vas "utješim" i da niste jedini. Igram Battlefield 3, i na serverima gdje mi je ping bio između 30-40, sada je duplo veći. Možda je nešto privremeno samo.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kiki-hr- kaže...

Samo da vas "utješim" i da niste jedini. Igram Battlefield 3, i na serverima gdje mi je ping bio između 30-40, sada je duplo veći. Možda je nešto privremeno samo.

...fino odete na Speedtest i pogledate Ping {#}

..tj. PingTest

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | https://www.youtube.com/user/TheDjigibao?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 19:47 (djigibao).
13 godina
protjeran

Meni se čini da je ovaj "visok" ping trajao točno 24 sata, zašto? neznam uglavnom sad mi je normalno

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 19:57 (YaGuy).
14 godina
neaktivan
YaGuy kaže...

Meni se čini da je ovaj "visok" ping trajao točno 24 sata, zašto? neznam uglavnom sad mi je normalno

Ako živiš u Zagrebu, onda ti je i ovo visok ping! Trebao bi se vrtiti oko 20

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
13 godina
protjeran

Nisam iz Zagreba :) 

15 godina
neaktivan

Evo i moj (Rijeka) : 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 21:49 (gugy89).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.speedtest.net/result/2026083600.png

meni ovo najnizi ping otkad imama internet a to je oko 3 godine :

http://www.pingtest.net/result/65190359.png

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 10:35 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a ovo sta su velki pingovi bili mozda nes rade na mrezi pa se desilo to

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Da možda ne ovisi Ping od udaljenosti prema serveru prema kojem mjerite brzinu ili na kojem igrate te preopterećenosti linija koje idu prema tom serveru ? {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 10:49 (Budokai).

3 0 hvala 0
16 godina

U zadnje vrijeme mi nekako stalno puca veza, prekida se tu i tamo..... na t-comu sam vec dosta dugo (jos od dial up-a)i bas nikakvih problema nisam imao (sve do nekih zadnjih 20-tak dana).

Danas sam takoder testirao brzinu na speedtestu i osato sam WOW.... ping mi je samo 10ms, nikada mi nije bio toliko nizak, uvijek je 30-45 (kako kada), takoder uvijek testiram na istom serveru (Zagreb). Definitivno nesto rade u zadnje vrijeme.... samo je pitanje sto, ima li tko kakvih "insiderskih" informacija? {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 0:56 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ping bi ti i trebao biti oko 11, a sto se tice pucanja veze, meni nisu znali otkloniit problem pola godine, te je na kraju bio problem u kutiji na stupu. Dobio sam odstetu za sljedeca 4 mj. bez plaćanja računa :)

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Da možda ne ovisi Ping od udaljenosti prema serveru prema kojem mjerite brzinu ili na kojem igrate te preopterećenosti linija koje idu prema tom serveru ? {#}

Mislim da ovisi i o preopterecenosti, ali o daljini sigurno ovisi, to znam...

http://www.speedtest.net/result/1987106167.png
16 godina
Rasho kaže...

ping bi ti i trebao biti oko 11, a sto se tice pucanja veze, meni nisu znali otkloniit problem pola godine, te je na kraju bio problem u kutiji na stupu. Dobio sam odstetu za sljedeca 4 mj. bez plaćanja računa :)

Kako mislis trebao biti? pa jesi li svjestan da ces i sa optikom vrlo tesko imati toliko nizak ping....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina

O čemu vi pričate? Ping je relativna vrijednost i ovisi o udaljenosti servera. Možeš ti sa bakrom imati 1 ms ping, i sa optikom preko 200 ms.

Ne postoji vrijednost koja "bi trebala biti".

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

Ima li naznake o povećanju brzine/snižavanju cijena u Tcom ? Zadnji put su povisili brzinu 2009-e

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DamageHigh kaže...

O čemu vi pričate? Ping je relativna vrijednost i ovisi o udaljenosti servera. Možeš ti sa bakrom imati 1 ms ping, i sa optikom preko 200 ms.

Ne postoji vrijednost koja "bi trebala biti".

O tome i govorim, prema njegovoj teoriji.... ako budem imao VDSL ili FTTH, to bi znacilo da cu 99.9 % imati cca 1 ms ping.

Pogledaj moj post, selio se nisam, isti adsl imam.... prije sam imao 30-40 ping, sada 10. Definitivno nesto rade jer ja nisam nista radio sto se tice toga.... EOD!

17 godina
It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

prvi paket mjesecno 40€  (300kn)

16mb dl  1mb up  flat net

preko 270 programa

uglavnom ovo je tv+net

17 godina
YaGuy kaže...

prvi paket mjesecno 40€  (300kn)

16mb dl  1mb up  flat net

preko 270 programa

uglavnom ovo je tv+net

A telefon? Uz moje skromno znanje njemačkog, telefon je također flat?

Ono što piše:   "Telefontarif    Festnetz Flat"

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 21:48 (segregator).
13 godina
protjeran

da, sorry pročitao sam naslov samo, a dole stoji i telefon.... neznam zašto u naslovu nema + telefon

17 godina

Uglavnom, neloše...ja trenutno imam više nego dvaput veći račun (oko 600kn) za 4 puta manju brzinu i 4 puta manje programa

16 godina

Al taj flat se odnosi samo na fiksnu mrezu unutar DE (NE pokretne mreze).

Koliko se sjecam, prije je bilo neko ogranicenje/limit u gigabajtima, sada nista ne pise hmmm..... a ovo 16 mbps, to ti ne garantiraju, to je samo do (kao kod nas), i mislim da je bilo za 16 mbps = od 11 do 16, a za 25 mpbs (od 16,7 do 25 mbps) sto je glupo u tri pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja živim 10m od pošte tako da i sad imam max brzinu i to me ne brine, uostalom

ako pogledaš t-com FB stranicu, dosta ljudi se žali da plaćaju 4mbps, a imaju 1mbps

ili manje

A ono da se ne može zvati flat mobilne telefone, ne zovem ih ni sad, ko je lud

zvati mobitel sa fiksne linije po ovim cijenama :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 22:25 (segregator).
16 godina

Nije bas niti tamo idealno lol... inace, sto se tice internet flata, pise da nema vremenosg ogranicenja niti ogranicenja u prijenosu podataka.... ali to je kod obicnog adsl-a. Dok kod VDSL-a, ne samo da brzine nisu simetricne (a trebale bi biti bar priblizno iste jbte...), nego imas i limit u gigabajtima (odnosno 25 mbps down i 5mbps upload = mozes prenijeti 100 GB bez ogranicavanje brzine ili 50 mbps down i 10 mbps upload = mozes skinuti 200 GB bez da ti ogranice/spuste brzinu:

Ab einem übertragenen Datenvolumen von 100 GB (bei VDSL 50 ab 200 GB) in einem Monat wird die Übertragungsgeschwindigkeit des Internet-Zugangs für den Rest des Monats auf max. 6.016 kbit/s für den Downstream und 576 kbit/s für den Upstream begrenzt.

BTW kod obicnog adsl-a, upload je samo 1mbps.....

BTW2 lol nije od 11 od 16 mbps, vec je od 6mbps do 16 mbps.... t-com nije normalan niti tamo jbt.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 22:34 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice