T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.009
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn

Resetiraj router... bilo preko browsera, bilo fizički na samom uređaju.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

jućer sam bio razgovaro sa szk i rekli su mi da u ponedeljak dolaze max 2 i max 3 paket

Nadam se..

16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
Wolf88 kaže...

jućer sam bio razgovaro sa szk i rekli su mi da u ponedeljak dolaze max 2 i max 3 paket

Nadam se..

O da..

Identični paketi kao prije zabrane HAKOMA

http://www.t-com.hr/privatni/paketi/max3.asp

329 + 30kn naknade za opremu..
"Neograničenih" 60min prema samo t-com fiksnoj mreži..
MaxTV bez ekstra paketa..

15 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Evo danas malo krstario hakomovim stranicama pa naisao na neke korisne informacije pa da podjelim..

''U  članku 5.4.  Cjenik za uslugu veleprodajnog širokopojasnog pristupa na temelju FTTH tehnologije stavku (8) potrebno je definirati i cijene paketa  internet prometa za svaku razinu pristupa na način da se odgovarajući iznos postotka X (ovisno o razini pristupa) primjenjuje u odnosu na maloprodajne cijene MAXadsl paketa prometa uz ugovornu obvezu od 12 mjeseci.''

''Naime, a kako je HAKOM i utvrdio u navedenoj odluci, s obzirom na veće pristupne brzine koje bi se pružale putem svjetlovodne pristupne infrastrukture u odnosu na pristupne brzine putem bakrene pristupne infrastrukture (od 20 Mbit/s i više), višu razinu maloprodajnih cijena za pakete koji se odnose na pristupne brzine od 20 Mbit/s i više u odnosu na maloprodajne cijene paketa nižih pristupnih brzina te iznos postotka X koji se odnosi na prometni dio (jednak onome na bakrenoj pristupnoj infrastrukturi i to u iznosu od 60%), utvrđeni iznosi postotka X predstavljaju model podjele rizika koji će omogućiti diverzifikaciju usluga koje se nude putem bakrene i putem svjetlovodne pristupne infrastrukture te neizravno dovesti do promocije nove tehnologije pristupa, dati poticaj operatorima u smjeru razvoja naprednijih i inovativnih usluga na većim brzinama pristupa, zaštititi postojeća ulaganja alternativnih operatora vezano za uslugu izdvojenog pristupa lokalnoj petlji te i dalje omogućiti pravedno tržišno natjecanje uz nastavak ulaganja u pristupne mreže nove generacije.''

''S obzirom na prijedlog Metroneta za uvođenjem novih, većih odlaznih brzina, HAKOM ističe kako je, nakon pokretanja javnog poziva, HT 01. veljače 2012. objavom veleprodajnih cijena u apsolutnom iznosu uskladio Standardnu ponudu na način da je ugradio odlazne brzine veće u odnosu na odlazne brzine koje su bile ugrađene u Standardnoj ponudi u vrijeme javnog poziva (u Standardnoj ponudi u vrijeme pokretanja javnog poziva brzina FTTH pristupa: 20 Mbit/s/768 kbit/s, a od 01. veljače 2012. objavljene su brzine FTTH pristupa: 20 Mbit/s/5 Mbit/s, 30 Mbit/s/10 Mbit/s i 50 Mbit/s/15 Mbit/s).''

''Nastavno na prijedlog Metroneta da se iskaže cijena paketa internet prometa za prometni paket po 1 GB i 15 GB, kao i dodatni paket prometa od 1 GB, HAKOM smatra da je HT u dovoljnoj mjeri dokazao da, s obzirom da se na OLT razini više ne koristi BRAS uređaj za primopredaju prometa, ne postoji mogućnost evidentiranja prometa po operatoru u slučaju pristupa na OLT razini. Stoga, HAKOM smatra da je usluga veleprodajnog širokopojasnog pristupa na OLT razini moguća samo kao kombinacija pristupne brzine i paketa s neograničenim prometom (flat prometnog paketa).''

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 11:40 (thabigjc).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
NightShadow kaže...
NightShadow kaže...
Wolf88 kaže...

Identični paketi kao prije zabrane HAKOMA

http://www.t-com.hr/privatni/paketi/max3.asp

329 + 30kn naknade za opremu..
"Neograničenih" 60min prema samo t-com fiksnoj mreži..
MaxTV bez ekstra paketa..

Ovo je katastrofa od ponude za max 2 i max 3 paket.

Sad si baš razmišljam da li prijeđe na h1 ili vip

BF3:crna_bandera
16 godina
neaktivan

Sa Forum.hr

S paket zasebno dođe 67 tv + 75 telefon + 100 internet = 242 kn a ovdje ga nude za 259 (249) uz ugovor na 12 (24) mjeseci..
Paket je SKUPLJI nego usluge zasebno !!

M paket dođe 67 tv + 75 telefon + 130 internet (popust od 10kn ugovor 12mjeseci) = 272 kn dok je ovdje 315 (299) !!
Paket je opet SKUPLJI nego usluge zasebno!!
Paket kao nudi "neograničeno" telefoniranje ali s obzirom da je skuplji, treba ti oko 120 minuta iznad prve minute razgovora da bi došao do niže cijene od 299!!
Paket ne nudi flat internet ni kao opciju!!

L paket u startu je 67 tv + 75 telefon + 15 prikaz broj (zvao) + 180 internet + 76 (72) sportski (hbo) = 413 (409) kn.
Ako potpišete ugovore zasebno za promet i paket na 12 mjeseci (što je inače minimum za 3M) cijena pada za 20 kn internet + 10kn sportski (Hbo), tj. na 383 (379).

Ovdje Vam ga velikodušno nude za 399kn. Ponovno skuplje samo vam ovaj puta treba naešto manje minuta nakon prve da biste nadoknadili razliku.

Na dvije godine cijena pada dodatnih 6kn na 373kn. Ovdje su se iskazali sa 359kn te konačno vidimo uštedu u startu..

Da ne kažem da se HBO može bez Cinemaxa dobiti te tako štedite još dodatnih 20kn ako uzimate pojedinačno..

16 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Resetiraj router... bilo preko browsera, bilo fizički na samom uređaju.

Ma sve 0 bodova, riješili su tako da su morali mrdati po cijelom sustavu, niti sami nisu znali šta su radili, i zeznuli su mi sve postavke mreže, rutera, wirelessa i ako su sve vratili, sad moram sve namještati ponovno, ne radi mi printer preko mreže, ne radi preko wirelessa.

Pametnjakovići

http://www.demonoid.me/users/franjo15
17 godina
neaktivan

Evo moj slučaj...nakon 10 ak godina korištenja BEZ IKAKVOG problema ili uopće naznake problema prije 3-4 dana počeo štekati MaxTV i telefon šumiti ... internet i dalje perfektno..na SpeedTestu 3.7 Mbps ... što je meni bilo prihvatljivo...

Nakon mail teh službi ( namjerno ne 0800 9000 !) jučer tehničar na vratima...

Provjerio liniju (zbog vlage i rasturenog ormariča) , promijenio router ( Zyxell u Thomson) i sve radi...MaxTV ne trza , tel ne šumi, net radi...ali nakon odlaska tehničara primjetio sam da je net nešto mali usporen..odmah na yTorrent...neki download za koji sam znao da je "jurio" 380~400 kb/s .. a ono 130 kb/s ... odmah na SpeedTest ..a ono 1.2 Mbps...

Tada sam sav se preznojio :D

Odma poziv na 0800 9000 i danas od 9 do 13:30 otklanjali kvar ... do mene nisu dolazili ja sam samo dežurao doma i provjeravao na poziv brzinu (na SpeedTest-u)...promijenili neke switcheve u centrali...opet isto...nazvali direkt u ZG, ovi promijenili port i sada leti...čak mi je i brže nego prije, na SpeedTestu 4,3 Mbps .. a na uTorrentu čak do 480 kb/s ..  :D

Ma zakon....

A što se tiče paketa eto baš prije 3 dana naručio MAX3 ... i meni ušteda 100 kn ... sa odjavom IDSNa bit le i 130 kn ....

Napomena:

Na poslu imam ugovor sa ISKONOM, susjed ima Optimu al čim istekne ugovor vrača se na TCom ... i šta god rekli po meni TCom je Ok ... po svim iskustvimai onih za koje znam...a sad uvijek ima nekoga tko se opeče ili kojega sustav "ne razumije" ... ali iz rada s ljudima znam da stvarno ima idiota i da je ljudski faktor 90% kvarova..eto...

www.istratourism.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
imam jedno pitanje za korisnike max3 paketa. Jeli se uz cijenu od 369kn za max3 L paket plaća još dodatno i onih 60 kn za za "pretplatu" koju plaćaju svi, ili je to sve uključeno u tu cijenu od 369kn?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel se može uz taj max3l dodat HD paket?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav

Da li mi moze netko objasniti sve mogucnosti u MAX3L paketu tj. da sam ja dobro ukapirao...{#}

U tom paketu se dobije telefoniranje, flat internet (D-4Mbps/U-0,25Mbps), MaxTV+dodatni paket, a sve skupa kosta 329kn.

Točno ili netočno? {#}

Takodjer mi nije nesto jasan taj dodatni paket.

Mogu li u tom paketu birati ovako:

- samo Sportski paket

- samo HBO

- samo Cinemax

- samo HBO on deman

...ili...

- samo Sportski paket

- samo HBO+Cinemax+HBO on demand

Tnx {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

suska se suaka da ja volm duska hh sala naravno zvao ja njih danas u vezi racuna nebitno to sam rjesio u moju korist :D i pitao ih usput dali ce povecavat osnovne brzine u dogledno vrijeme dobio sam odgovor da nazalost nema nista od toga niti smanjene cijena niti povecavanje brzina ponudili su mi brzinu do 10mb/s za 180 kn naravno jasam ih odbio

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 16:30 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Može,ja imam HD paket u max 3, i sa 10mbit/0.5mbit brzinom plaćam oko 550kn,sa snimalicom.

http://g.bf3stats.com/pc/VeutN6mL/Poglavnik__CRO.png
15 godina
QFlash kaže...
RePlaY kaže...

Može,ja imam HD paket u max 3, i sa 10mbit/0.5mbit brzinom plaćam oko 550kn,sa snimalicom.

jeli plaćaš sa tim max3 paketom dodatno i onih 60kn "pretplate" koju svi plaćaju za telefon, ili je to uključeno u cijenu?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Shile kaže...

Evo moj slučaj...nakon 10 ak godina korištenja BEZ IKAKVOG problema ili uopće naznake problema prije 3-4 dana počeo štekati MaxTV i telefon šumiti ... internet i dalje perfektno..na SpeedTestu 3.7 Mbps ... što je meni bilo prihvatljivo...

Nakon mail teh službi ( namjerno ne 0800 9000 !) jučer tehničar na vratima...

Provjerio liniju (zbog vlage i rasturenog ormariča) , promijenio router ( Zyxell u Thomson) i sve radi...MaxTV ne trza , tel ne šumi, net radi...ali nakon odlaska tehničara primjetio sam da je net nešto mali usporen..odmah na yTorrent...neki download za koji sam znao da je "jurio" 380~400 kb/s .. a ono 130 kb/s ... odmah na SpeedTest ..a ono 1.2 Mbps...

Tada sam sav se preznojio :D

Odma poziv na 0800 9000 i danas od 9 do 13:30 otklanjali kvar ... do mene nisu dolazili ja sam samo dežurao doma i provjeravao na poziv brzinu (na SpeedTest-u)...promijenili neke switcheve u centrali...opet isto...nazvali direkt u ZG, ovi promijenili port i sada leti...čak mi je i brže nego prije, na SpeedTestu 4,3 Mbps .. a na uTorrentu čak do 480 kb/s ..  :D

Ma zakon....

A što se tiče paketa eto baš prije 3 dana naručio MAX3 ... i meni ušteda 100 kn ... sa odjavom IDSNa bit le i 130 kn ....

Napomena:

Na poslu imam ugovor sa ISKONOM, susjed ima Optimu al čim istekne ugovor vrača se na TCom ... i šta god rekli po meni TCom je Ok ... po svim iskustvimai onih za koje znam...a sad uvijek ima nekoga tko se opeče ili kojega sustav "ne razumije" ... ali iz rada s ljudima znam da stvarno ima idiota i da je ljudski faktor 90% kvarova..eto...

Jel možeš ti tu neku računicu nabaciti, ja imam maxtv, maxadsl i ISDN i ako želim i dalje imati dva broja, meni nikako ne ispada jeftinije (u stvari imam 3 broja, ali samo 2 koristim)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
neaktivan

U privitku sadasnji racun....bez "prometa" lajanjem na telefon i 30 kn manje zbog odjave ISDNa past sa 460 na 360 kn .... + dodatni Sportski paket koji sam i inače htio kupiti...

www.istratourism.com
17 godina
Shile kaže...

U privitku sadasnji racun....bez "prometa" lajanjem na telefon i 30 kn manje zbog odjave ISDNa past sa 460 na 360 kn .... + dodatni Sportski paket koji sam i inače htio kupiti...

A dobro, tebi očito ne treba ISDN ako tako malo pričaš, i koristiš samo jedan broj...ali da dodaš još jednu pretplatu, izađe te skoro na isto

A i na 360kn moraš dodati i 20kn za snimalicu

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 19:06 (segregator).
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...

jeli plaćaš sa tim max3 paketom dodatno i onih 60kn "pretplate" koju svi plaćaju za telefon, ili je to uključeno u cijenu?

To je ukupna cijena,telefon,max tv max adsl sa bržim netom,hd paketom i snimalicom.EDIT:također imam i sportski plus paket uključen u tu cijenu,i čini mi se 180min besplatnih razgovora na fiksnom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 9:30 (QFlash).
17 godina
djigibao kaže...

Pozdrav

Da li mi moze netko objasniti sve mogucnosti u MAX3L paketu tj. da sam ja dobro ukapirao...{#}

U tom paketu se dobije telefoniranje, flat internet (D-4Mbps/U-0,25Mbps), MaxTV+dodatni paket, a sve skupa kosta 329kn.

Točno ili netočno? {#}

Takodjer mi nije nesto jasan taj dodatni paket.

Mogu li u tom paketu birati ovako:

- samo Sportski paket

- samo HBO

- samo Cinemax

- samo HBO on deman

...ili...

- samo Sportski paket

- samo HBO+Cinemax+HBO on demand

Tnx {#}

...ima netko ideju vezano za ovo moje pitanje? {#}

17 godina

pa najvjerojatnije biraš između sportskog paketa ili Hbo+cinemax+HBO on demand

Možda sam ja ovo krivo shvatio ali na primjer max L nije 329 već 359 kn jer u cijenu

nije uraćunata mijesećna naknada za osiguranje funkcijonalnosti opreme 30 kn

*Uz mjesečnu naknadu za MAX3 paket, obračunava se i mjesečna naknada za osiguranje funkcionalnosti opreme

BF3:crna_bandera
16 godina
Wolf88 kaže...

pa najvjerojatnije biraš između sportskog paketa ili Hbo+cinemax+HBO on demand

Možda sam ja ovo krivo shvatio ali na primjer max L nije 329 već 359 kn jer u cijenu

nije uraćunata mijesećna naknada za osiguranje funkcijonalnosti opreme 30 kn

*Uz mjesečnu naknadu za MAX3 paket, obračunava se i mjesečna naknada za osiguranje funkcionalnosti opreme

samo pazite,u max3 nemaju svi programi kao u obićnom paketu

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
17 godina

Moze mi netko potvrditi da li HBO/HBO COMEDY & CINEMAX/2 imaju prijevod (titlove) ili ne?

EDIT:

Znaci cijena bi bila (za MAX3) 359kn+uzmem snimalicu 20kn+prikaz broja15kn=394kn?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 12:15 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imaju titlove

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Prikaz broja ti je uključen u cijenu su meni rekli na telefon..

16 godina
antimadridista kaže...
imam jedno pitanje za korisnike max3 paketa. Jeli se uz cijenu od 369kn za max3 L paket plaća još dodatno i onih 60 kn za za "pretplatu" koju plaćaju svi, ili je to sve uključeno u tu cijenu od 369kn?

I mene ovo zanima, svi zanemaruju taj vrlo bitan dio.....

Sada placam tih glupih 60+ kn (koliko je vec) + cirka 100 KN mjesecno za telefon (neki prosjek, ionako mi ne treba pored mobitela al to sranje se "mora" imati :S) + 180 KN (flat + 4mbit) + 67 KN max tv (zato sto je preko maxadsl-a, inace bi bio 100 KN) = 407 KN (sve vezano za t-com).

Gledam ovaj MAX3 L paket i cijenu 329 + onih 30 KN za "osiguranje funkcionalnosti opreme". = 359 KN i je li ovdje uracunata ona glupa nazovimo pretplata od 60 KN? jer ako nije (a vrlo vjerojatno nije), ne vidim onda nikakvog smisla za prelazak na MAX 3 paket.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Sve je uključeno i sve je na jednom računu, to je ukupna cijena.

16 godina
neaktivan

Što se meni sad ponovno dogodilo.

Već više od tjedan dana nemam interneta, što je bilo, normalno tcom je zeznuo.

Pokušavao mi je uvaliti VOIP iako to još ne želim, i krepao net, maxtv puca.

I ja sam naravno zvao svaki dan nekoliko puta, desetke poziva, i nije se popravio net. Svi samo pametuju, nitko ništa ne zna, kad odrade svoje rutinske testove.

I već sam počeo luditi i ono svakako već planiram i mislim izaći s tcoma, jer tv ne gledam, pa ugasiti to, net skupo plaćam, može bolje.

I zatražio sam obrazac da pošalju na mail, da podnesem prekid ugovora jer je nedavno istekao. naravno čekao sam to da se prebacim.
Ali nisu mi ga htjeli dati, jer kao prebacuju me na voip pa ne mogu dobiti.

I sad danimane radi net, nitko ne znaš to se događa došao je tehičar jučer, da bi rekao da ja nemam neta, da je iskuljučen. ??????????

Zamisli ti sad to, šta da ja njima kažem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još jedna stvar, prebacuju sve postepeno na VOIP, oni meni kažu digitalna tehnoilogija, sve će se bolje rješavati, hoće me farbati.

Znači ako vam nešto šteka, ide sporije, ne radi. Krivite njih, hoće uštedjeti na svima nama, gase normalan telefon sad ćemo svi pričati preko interneta i za to će nam dobro naplaćivati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

makli max3 na svojih stranica ;valjda su skuzili koju su glupost napravili {#}

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Što se meni sad ponovno dogodilo.

Već više od tjedan dana nemam interneta, što je bilo, normalno tcom je zeznuo.

Pokušavao mi je uvaliti VOIP iako to još ne želim, i krepao net, maxtv puca.

I ja sam naravno zvao svaki dan nekoliko puta, desetke poziva, i nije se popravio net. Svi samo pametuju, nitko ništa ne zna, kad odrade svoje rutinske testove.

I već sam počeo luditi i ono svakako već planiram i mislim izaći s tcoma, jer tv ne gledam, pa ugasiti to, net skupo plaćam, može bolje.

I zatražio sam obrazac da pošalju na mail, da podnesem prekid ugovora jer je nedavno istekao. naravno čekao sam to da se prebacim.
Ali nisu mi ga htjeli dati, jer kao prebacuju me na voip pa ne mogu dobiti.

I sad danimane radi net, nitko ne znaš to se događa došao je tehičar jučer, da bi rekao da ja nemam neta, da je iskuljučen. ??????????

Zamisli ti sad to, šta da ja njima kažem.

Nisi jedini mene su tako jebali 3 dana onda sam im jeba sve po spisku i zaminili modem ka ono da radi, nakon par miseci sad opet net je spor jedva se mice a kad ih nazovem kazu da je do mene i mog kompa .. Štakori

Zrdavko Mamić je moj idol!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice