T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
- poruka: 1.227
- |
- čitano: 332.481
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovo stvarno ne kuzim susjed koji zivi cak 3 metra od mene ima isti maxdsl ko i ja i flat i njemu su povecali a meni nisu,ja imam net 3-4 mijeseca prije njega....ccc nervira me to....ma** im je******.....sugavu da im je******....a povecat ce oni to milom ili silom al oce..ccccc
e ovo stvarno ne kuzim susjed koji zivi cak 3 metra od mene ima isti maxdsl ko i ja i flat i njemu su povecali a meni nisu,ja imam net 3-4 mijeseca prije njega....ccc nervira me to....ma** im je******.....sugavu da im je******....a povecat ce oni to milom ili silom al oce..ccccc
ma meni ide na k.. šta mi veza stalno puca, pa to je za poopiz...
Nemojte vjerovat speed testu i takvim sličnim stvarima... Svaki put kad odem na speed test piše da mi je brzina nešto veća od 1800kbps i po tome ja sam još na 2Mbit/s ali kad skidam s torrenta piše 480Kb/s isto mi piše na download menageru u firefoxu, a največa koju je moje oko uspjelo uhvatiti je bila 510Kbps-a, tako da ničemu ne vjerujem osim torrentu ili firefoxu. Znam da torrent ne laže jer prije sam skidao film (700mb) 50 minuta, a sad ga skinem već za 15-20 minuta!
Virgin Media nudi internetske brzine do 150 megabita u sekundi
britanski operater Virgin Media svojim korisnicima
nudi novo povećanje brzine i to sa 50 na 150 megabita "rolleyes"
http://www.vecernji.hr/lifestyle/tehno/3264316/index.do
Evo dobio sam danas , down speed mi je 4.06 mbit/s na speedtestu
Virgin Media nudi internetske brzine do 150 megabita u sekundi
britanski operater Virgin Media svojim korisnicima
nudi novo povećanje brzine i to sa 50 na 150 megabita "rolleyes"
http://www.vecernji.hr/lifestyle/tehno/3264316/index.do

Ajde konačno... dolazilo je i do 500kbps
ZA one koji ne vide, 392kbps

Ima još tko ovdje da mu nije podignuta brzina na 4 Mb?
Pa koliko moran čekat, već smo travanj.
Ja npr nemogu imati max adsl(i to nakon sto sam napokon nagovorio starce) a moj susjed preko puta moze
Grr, bolje im je da dodje do ljeta
Meni danas povecali
Novi Zagreb
Ima još tko ovdje da mu nije podignuta brzina na 4 Mb?
Pa koliko moran čekat, već smo travanj.
sad su mi pak smanjuili brzinu,jedva dode na 100 kB/s kad skidam 100MB random
stalno veza pocela u zadnje vrijeme pucat.
ja sam valjda jedini na ovom forumu kojem nisu povecali brzinu
Nisi.
neka povecaju bilo sta meni dobro...zivim u zagrebu, tocnije u dubravi pa bi mi brzine morale stic do kraja 3. mjeseca...
sad su mi pak smanjuili brzinu,jedva dode na 100 kB/s kad skidam 100MB random
stalno veza pocela u zadnje vrijeme pucat.
ja sam valjda jedini na ovom forumu kojem nisu povecali brzinu
Ni meni nisu povečali, nisu nikom ni oko mene. Neznam dal su uopće kome iz zagorja povečali. Ja se nadam tam negdje oko prvog maja
možda nešto uz ovo skidaš?
mislim da je speedtest ok jer mi frend živi dvije ulice niže od mene i njemu su
povećali brzinu i to se vidi na testu a meni je još uvik ista govorim o rijeci
Fala na obavjesti.
jel ima koga iz Zagreba(šija,črnkas) da su mu digli zinu sa 8(6.5-6.9 realno) na 10Mbita :)?