T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 332.484
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

nešto su povećali ali mogao bi upload i bolje:)

Grad: Čakovec ( tj. 8 km od Čakovca )

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan

e ovo stvarno ne kuzim susjed koji zivi cak 3 metra od mene ima isti maxdsl ko i ja i flat i njemu su povecali a meni nisu,ja imam net 3-4 mijeseca prije njega....ccc nervira me to....ma** im je******.....sugavu da im je******....a povecat ce oni to milom ili silom al oce..ccccc

Napojnica je ulaganje u buducnost
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

e ovo stvarno ne kuzim susjed koji zivi cak 3 metra od mene ima isti maxdsl ko i ja i flat i njemu su povecali a meni nisu,ja imam net 3-4 mijeseca prije njega....ccc nervira me to....ma** im je******.....sugavu da im je******....a povecat ce oni to milom ili silom al oce..ccccc

Znaaam kako ti je.... Identicno i kod mene, samo sto ja imam net godinu prije nego sta je on dobio... Zvao ja njih i pitao i rekli mi da ide to po centralama jedna po jedna... Pa ye*ote cijela Pula ima povecanu brzinu neta a ja tu ko zadnji crnac cekam svaki dan da nesto srede... ma nabijem ih...
17 godina
El Maniachi kaže...

ima gorih situacija, jedna ulica ima optimu, ona u sredini nema, a ona pokraj opet ima :D
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Aki kaže...
El Maniachi kaže...

ima gorih situacija, jedna ulica ima optimu, ona u sredini nema, a ona pokraj opet ima :D
 Kod mene u ulici DCM i Vodafon imaju provucene kablove, ali nemaju u mom ulazu (iako ispred ulaza ima ona neka razvodna kutija od kabelske). Ulaz do mene ima pristup tim providerima a ja ne.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina

ma meni ide na k.. šta mi veza stalno puca, pa to je za poopiz...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemojte vjerovat speed testu i takvim sličnim stvarima... Svaki put kad odem na speed test piše da mi je brzina nešto veća od 1800kbps i po tome ja sam još na 2Mbit/s ali kad skidam s torrenta piše 480Kb/s isto mi piše na download menageru u firefoxu, a največa koju je moje oko uspjelo uhvatiti je bila 510Kbps-a, tako da ničemu ne vjerujem osim torrentu ili firefoxu. Znam da torrent ne laže jer prije sam skidao film (700mb) 50 minuta, a sad ga skinem već za  15-20 minuta!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Virgin Media nudi internetske brzine do 150 megabita u sekundi

britanski operater Virgin Media svojim korisnicima

nudi novo povećanje brzine i to sa 50 na 150 megabita "rolleyes"

http://www.vecernji.hr/lifestyle/tehno/3264316/index.do

mladi ljudi na početku čine pogrešku, jer vide gdje je moć, postaju zli, sve za novac, sveti novac, prljavi novac, krvavi novac, oprani novac, zato neka se čudo desi, čudo osvještenja!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Evo dobio sam danas , down speed mi je 4.06 mbit/s na speedtestu

Gigabyte GA-M56S-S3//AMDx2 4000+@5600+//2x1gb DDR2//Sapphire hd4670+Accelero s2+120mm vent//2x160gb HDD

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Verbatim kaže...

Virgin Media nudi internetske brzine do 150 megabita u sekundi

britanski operater Virgin Media svojim korisnicima

nudi novo povećanje brzine i to sa 50 na 150 megabita "rolleyes"

http://www.vecernji.hr/lifestyle/tehno/3264316/index.do

Nije brzina ta koja bode u oči već cijena.
16 godina
neaktivan
Independent kaže...
El Maniachi kaže...

Znaaam kako ti je.... Identicno i kod mene, samo sto ja imam net godinu prije nego sta je on dobio... Zvao ja njih i pitao i rekli mi da ide to po centralama jedna po jedna... Pa ye*ote cijela Pula ima povecanu brzinu neta a ja tu ko zadnji crnac cekam svaki dan da nesto srede... ma nabijem ih...
 ma oni samo seru .....uvik se meni tako nesto desi uvik ja moran cekat za bilo sta....jbte to nije u reduPlač
Napojnica je ulaganje u buducnost
16 godina
neaktivan

Ajde konačno... dolazilo je i do 500kbps

ZA one koji ne vide, 392kbps

Fala Bogu Fala Bogu
Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 18:18 (Red Devil).

0 0 hvala 0
17 godina
Red Devil kaže...

off topic, to si za sestru ili nekoga skidal? :D
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
Red Devil kaže...

crven ti je uskličnik pri dnu znači da ti veza ili postavke nisu uredu vjerovatno ti su postavke na 2mbita iskoristi 4 mbita Osmijeh
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
Red Devil kaže...

off topic, to si za sestru ili nekoga skidal? :D
 :) Za baku... Ne, za frendicu xD

crven ti je uskličnik pri dnu znači da ti veza ili postavke nisu uredu vjerovatno ti su postavke na 2mbita iskoristi 4 mbita Osmijeh

Tnx, složio sam.
Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 19:54 (Red Devil).
17 godina
neaktivan

Ima još tko ovdje da mu nije podignuta brzina na 4 Mb?

Pa koliko moran čekat, već smo travanj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja npr nemogu imati max adsl(i to nakon sto sam napokon nagovorio starce) a moj susjed preko puta moze

Grr, bolje im je da dodje do ljeta

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 20:32 (APazinjan).
16 godina
neaktivan

Meni danas povecali Smijeh

Novi Zagreb

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gengar kaže...

Ima još tko ovdje da mu nije podignuta brzina na 4 Mb?

Pa koliko moran čekat, već smo travanj.

Meni isto nisu jos podigli (Rijeka) ali ionako je rok do 1.5 pa ce dotad biti.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
Independent kaže...
El Maniachi kaže...

E slično i kod mene, cijelo selo(u Novom Zagrebu) ima 4 Mb/s a jedini ja manje. I to mi svaki dan mijenjaju limit od 240 kB/s pa do 280. To mi već ide pomalo na živce. A centrala valjda 250 metara od mene.
17 godina
neaktivan

sad su mi pak smanjuili brzinu,jedva dode na 100 kB/s kad skidam 100MB randomViče

stalno veza pocela u zadnje vrijeme pucat.

ja sam valjda jedini na ovom forumu kojem nisu povecali brzinu

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nisi.

16 godina
GeForce kaže...

neka povecaju bilo sta meni dobro...zivim u zagrebu, tocnije u dubravi pa bi mi brzine morale stic do kraja 3. mjeseca...

di zicis u dubravi???
ja sam trnovčica...
Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
16 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...

sad su mi pak smanjuili brzinu,jedva dode na 100 kB/s kad skidam 100MB randomViče

stalno veza pocela u zadnje vrijeme pucat.

ja sam valjda jedini na ovom forumu kojem nisu povecali brzinu

Bez brige nisi jedini. Meni su prošli tjedan digli brzinu i sve je bilo uredu tjedan dana nakon čega mi je učestalo počela pucati veza. I onda su mi likovi sa centrale morali smanjiti na staru brzinu (2 MB) jer prema njihovim tvrdnjama živim predaleko od centra pa mi ova nova brzina ne može funkcionirat (ovo je totalna muljaža, ja sam 5 km udaljen od centra, a znam ljude koji žive mnoooogo dalje i sve im je OK). Uglavnom prema tvrdnjama "stručnjaka" iz T-Coma povećanje brzine vrijedit će samo za one korisnike koji žive u okrugu cca 1 km od T-comovog centra (koje sranje)...glavno da gamad zna nabit cijenu :-(
16 godina
neaktivan

Ni meni nisu povečali, nisu nikom ni oko mene. Neznam dal su uopće kome iz zagorja povečali. Ja se nadam tam negdje oko prvog maja

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Čudna brzina. Trogir.

0 0 hvala 0
17 godina

možda nešto uz ovo skidaš?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan

mislim da je speedtest ok jer mi frend živi dvije ulice niže od mene i njemu su

povećali brzinu i to se vidi na testu a meni je još uvik ista govorim o rijeci

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 9:42 (altur).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fala na obavjesti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jel ima koga iz Zagreba(šija,črnkas) da su mu digli zinu sa 8(6.5-6.9 realno) na 10Mbita :)?

C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2+2*1Gb Kingmax /Super talent DDR2 OC 888,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista x64 Ultimate SP1/Win 7
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 9:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice