Evo od te strašne brzine od našeg T-coma, a povećali su je? skidam danas 508Mb 4h i 37min. hvala im na toj brzini !
T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
- poruka: 1.227
- |
- čitano: 332.489
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vracam se sa faxa danas, vidim ispred zgrade T-com kombi reko 100% su digli brzinu, dodjem kuc i vidim (vidim sliku) he he Zanima me sta znace ove stvari u dB? Koji su dobri odnosi / vrijednosti ovdje?
Kad se spajam na t-com 4 mb/sec bude a kad se spajam preko voljatlea onda ni 3 ne bude(prije povećanja je i voljatel bio jednak t comu)
Jel ima još tko takav problem?
Hmmm.
4704 kbps / 320 kbps
Jel' jos nekome povecan i upload ?!?!
OK, odgovor sam nasao vec i sam. Cudne mi ispale te brzine i najave u odnosu na ono sto se dobilo...
evo, digli su i meni, napokon!!!!
-bilo je i malo boljih rezultata, al uglavnom skida mi 450-490 KB/s
Vracam se sa faxa danas, vidim ispred zgrade T-com kombi reko 100% su digli brzinu, dodjem kuc i vidim (vidim sliku) he he Zanima me sta znace ove stvari u dB? Koji su dobri odnosi / vrijednosti ovdje?
Izgleda da onda ruter javlja krive rezultate. Imam torrente do 1.5mb/s (privatni treacker kao torrentleech i torrentbytes, ipak prosjek je oko 1.2-1.4MB/s), sa t-com ona test datoteka je išla 1.8mb/s. Što se tice pucanja veze, dogodi se jednom dnevno, neznam zasto, kao da imam reconect. Doslovce 2min ne mogu na net, nakon 2 minute sve radi opet kako treba...Ma ja sam svjestan da kod mene nikad necu imat punih 20Mbit. Ubiti primjetio sam mala ubrzanja otkad su digli brzinu. Tako da meni ovo dizanje brzine uopce nista ne znaci
No svejedno je ok znat da nisi zapostavljen
Evo gledam na korisnicke stranice, otprilike svaka 24h se on reconecta. Konam da je to IP reset ili nesta
Izgleda da onda ruter javlja krive rezultate. Imam torrente do 1.5mb/s (privatni treacker kao torrentleech i torrentbytes, ipak prosjek je oko 1.2-1.4MB/s), sa t-com ona test datoteka je išla 1.8mb/s. Što se tice pucanja veze, dogodi se jednom dnevno, neznam zasto, kao da imam reconect. Doslovce 2min ne mogu na net, nakon 2 minute sve radi opet kako treba...Ma ja sam svjestan da kod mene nikad necu imat punih 20Mbit. Ubiti primjetio sam mala ubrzanja otkad su digli brzinu. Tako da meni ovo dizanje brzine uopce nista ne znaci
No svejedno je ok znat da nisi zapostavljen
Evo gledam na korisnicke stranice, otprilike svaka 24h se on reconecta. Konam da je to IP reset ili nesta
meni su neki dan povečali vezu i mogu reći puno bolji mi je youtube i download pogotovo torrent
meni su neki dan povečali vezu i mogu reći puno bolji mi je youtube i download pogotovo torrent
Evo..jel jos kome danas cijeli dan izbacuje sa interneta...i maxtv-a...
svakih pola sata do sat vremena me izbaci..i onda se opet moram ici konektiarat na net na onu tcom..thopson stranicu???
Svakako dobra vijest za sve.....ja nisam ni primjetio da mi je internet brži lol
nema veze..
jos nista od tih 4mbita
spooorri download
sorry na spamu,bila je tu neka zabuna s brzinom
sorry
evo moj najbolji rezultat do sada
-inače moram priznat da sam zadovoljan povećanjem, veza je 100% stabilna, a brzine konstantne...
-inače decibel je mjerna veličina koja se koristi u mjernoj elektronici, akustici, itd, a kako izražava omjer dvaju sitih jedinica, bezdimenzionalna je mjerna jedinica. Dakle decibel (desetina bela) nije mjerna jedinica za jačinu signala. Npr. kod pojačala dB je omjer signala i šuma...
evo moj najbolji rezultat do sada
-inače moram priznat da sam zadovoljan povećanjem, veza je 100% stabilna, a brzine konstantne...
-inače decibel je mjerna veličina koja se koristi u mjernoj elektronici, akustici, itd, a kako izražava omjer dvaju sitih jedinica, bezdimenzionalna je mjerna jedinica. Dakle decibel (desetina bela) nije mjerna jedinica za jačinu signala. Npr. kod pojačala dB je omjer signala i šuma...

Katastrofa ! Google mi se otvarao punih 27 sekunda
a upload mi je 50 kb/s na bwm.carnet.hr
a download 800 kb/s !! Otkud sad ta sporost ?!
Ni meni još nisu digli brzinu,ali kako se kaže strpljen-spašen. A ako sam dobro shvatio ako mi do navedenog roka ne ubrzaju,morat će mi pustit max. brzinu koju mi mreža podržava a za to mi se isplati čekati.
meni su digli brzinu već odavno i stvarno je super gledat da ti seriju od 350 mega skine za 5 minuta, brzina je oko 1.2 MB/s (ja imam, točnije imao sam 8Mbit/s vezu), ali sad sam se vratio na 4Mbit/s jer mi stvarno ne treba ta brzina i još ljudi moram napomenuti, pa recesija je ... Ali ljudi koji k...., svi govore u j.... meni je download ovakav meni onakav, vidi uspio sam dogurati do 3666 kbit/s, ma daaaaj... možda su ovo neki napisali u prijašnjim postovima, ali ja ću ponoviti, UPLOAD JE BITAN, a ne DOWNLOAD !!! jer ti ako skineš kao ja npr, Lord Of The Rings - special extend edition od 90 GB nije ti važno kad ćeš je skinuti (meni komp kao i nekima vjerujem radi 24/7) nego kako ćeš to na kraju uploadati na sajt radi boljeg ratia... Po meni najbolji je METRONET, ona ima pakete da se usereš... naravno za dobru cijenu (2/2 Mbit/s, 5/5Mbit/s 10/10Mbit/s i moja najomiljenija 24/24Mbita), ali nema dostupnosti... T-com u Njemačkoj, pazite ovo, 5Mbita brzina, točnije njihova paket dođe 5 j...... EURA !!! heeelllllooooooo... zato T-com Hrvatska nema ništa ponuditi za sada, al' šta ćeš moramo se zadovoljiti monopolom... pozz
Meni kada su bili smanjili na jedan mb zbog pucanja veze, ja se nisam mogao zadovoljiti sa time, vec kada placam pa neka mi vrate na 2. Ja posaljem e-mail na t-com i oni me drugi dan nazovu, ja im objasnim sta je na stvarima, kako mi je Osijek prijetio raskidom ugovora, ako zatrazim povecanje brzine. rekao sam im da ako placam da mi vrate kako je bilo ne moraju nista povecati ako mi ne mogu isporuciti tu brzinu zbog velike udaljenosti. Oni kazu sve ce biti rijeseno, normalno da ne mozete imati tako malu brzinu kazu oni. Navecer slucajno provjeravao u routeru postavke kada ja vidim meni su vratili brzinu koju sam imao. Prije mi je u routeru pisalo 2013/253, a sada je 2016/256. I samo neka tako ostane. Samo se mekada desava da mi veza kada pukne ostane zakacena, pa onda moram zvati SZK da to rijese.
Bilo bi dobro da napišete svoju lokaciju !