zasto je meni sam download 1672 kb/s , a upload 128 kb/s jbt imam maxadsl flat rate i nekuzim kak mi je tak malo u odnosu na vase brzine
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja prezadovoljan, skida ko lud, iako zaostajemo za europom ovo je meni ludilo
lol meni skida file od 3.3 gb vec 9 sati i tek je na 15% sta fkt nekuzim
meni max brzina šta sam vidia 476.7kb/s, ide ludilo skida film za 40 min
Slav.Brod (istocni dio grada) danas prijepodne dow. 4015 / up 262 (mjereno na Carnetu)
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 829 / 8.700 (s Maxtvom)
Sve stabilno za sada, nadam se i ubuduce !
Izmjenili mi cak i kucnu instalaciju staru 19 god. :-) !
zasto je meni sam download 1672 kb/s , a upload 128 kb/s jbt imam maxadsl flat rate i nekuzim kak mi je tak malo u odnosu na vase brzine

Ma ja cu poludit, svi koje poznam imaju 4mb brzinu, dok meni ide jos uvijek 206kb/s. Lud cu doci, znam da to biraju nasumice, ali nisu mogli sacekati i svima odjednom povecati brzine...
Moze bit da se prepucavamo bezveze.
Dao bi se kladit da oni uz povecanje brzina isprobavaju svoju infrastrukturu za mozda neke buduce upgreadeove, pogotovo uploada jer kako ste i sami rekli, nekolicini vas je T com povecao i upload.
Ne vidim drugi razlog zasto bi ovaj proces trajao 2 mjeseca uz kojekakvih pucanja veza i nasumicnih smanjivanja i povecavanja brzina.
Samo da odgovorim tebi Vicko, pucanje veze nije do mene. Kuzim se ponesto u mreze a i iz iskustva mogu rec da je 99% njihova krivnja a ne moja.
Takodjer ti zelim reci da vjerojatno vecinu nas sta se ovdje malo "pjeni" boli *urac za ovo povecanje, nego tema je tu a mi samo iznosimo svoje misljenje jer trenutno neamamo sta pametnije radit nego visit na forumu.
Iskreno nije me briga za ovo povecanje, bit ce me tek kad odluce povecat upload.
isao pogledati kolika mi brzina, ali ovo je strasno

isao pogledati kolika mi brzina, ali ovo je strasno

Meni bi bilo bolje da su smanjili cijene. Sada imam kod T-coma 10GB prometa i svejedno dali imam 2, 4 ili 6 Mb/s kad imam ograničen download (poslije 10GB je skupo skidat pa...).
A za one koje govore da mogu neki bit sretni imaju ADSL, to je razmišljanje pravog balkanca i seljačine. Ak je platim nešto ja to hoču imati i gotovo,a ne dio toga. To je kao da ideš kupit mercedes S klase, i dođeš ti po auto i daju ti A klasu i kažu da budeš sretan jer imaš mercedesa, a razliku u cijeni ti nevrate.
Koliko nestrpljivih ljudi ovdje, strasno, necete propast zbog malo cekanja...ja znam kad ce meni povecat brzinu i to ce bit 30.travnja i vec sam se pomirio s tim.
Koliko nestrpljivih ljudi ovdje, strasno, necete propast zbog malo cekanja...ja znam kad ce meni povecat brzinu i to ce bit 30.travnja i vec sam se pomirio s tim.
Zbog ovih sranja s povećanjima brzina ja već dva tjedna čekam regularno povećanje brzine sa 2 na 16... i vjerujem da ću čekati još toliko.
Toliko su nesposobni da je to već iritantno...
Zbog ovih sranja s povećanjima brzina ja već dva tjedna čekam regularno povećanje brzine sa 2 na 16... i vjerujem da ću čekati još toliko.
Toliko su nesposobni da je to već iritantno...
http://www.speedtest.net/result/431961007.png
Evo na poslu digli brzinu...
Doma još čekam, već 3-4 dana imam 3 megabita a plaćam 8. lol
Meni bi bilo bolje da su smanjili cijene. Sada imam kod T-coma 10GB prometa i svejedno dali imam 2, 4 ili 6 Mb/s kad imam ograničen download (poslije 10GB je skupo skidat pa...).
A za one koje govore da mogu neki bit sretni imaju ADSL, to je razmišljanje pravog balkanca i seljačine. Ak je platim nešto ja to hoču imati i gotovo,a ne dio toga. To je kao da ideš kupit mercedes S klase, i dođeš ti po auto i daju ti A klasu i kažu da budeš sretan jer imaš mercedesa, a razliku u cijeni ti nevrate.
Vicko, toliko kukas kako imas pametnijeg posla nego jadat se u ovoj temi, a ti si korisnik koji je ovdje ostavio najvise poruka.
Procitaj svoje postove i zamisli se nad tim. ;)
Vicko, toliko kukas kako imas pametnijeg posla nego jadat se u ovoj temi, a ti si korisnik koji je ovdje ostavio najvise poruka.
Procitaj svoje postove i zamisli se nad tim. ;)