Jel sad znači meni su povećali brzinu???; i jel mi je ta brzina uopće dobra?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna netko kada se u Puli povecava brzina
istina je sto covjek kaze,ne ide po gradovima ili centralama ili tako necemu,nego se ide random :)
..biga
prijatelju moga prijatelja su povecali brzinu a mome prijatelju nisu a zive kat jedan iznad drugoga i di tu ima logike
mome drugom prijatelju su povecali brzinu a ja jos cekam :(
Evo ja sam iz pule i meni su povečali i sad mi je na 1,2 Mbita/sec i iako su govorili da se upload neće mjenjat poraslo je i to za duplo! :D
Ma j....š ovo!!!! Kakav redosljed povećanja.... Ako 179 kn (koje ću ja ovaj misec platit) podrazumijeva flat paket pri brzini od 4 Mbit/s, onda ja ta 4Mbit/s i želin, a ne 2 koja još uvik iman....
Evo ja sam iz pule i meni su povečali i sad mi je na 1,2 Mbita/sec i iako su govorili da se upload neće mjenjat poraslo je i to za duplo! :D
Meni je sve ostalo sporo kak je i bilo,nema nikakve promjene brzine,imam t-com,2mbit flat,iz okolice varazdina i sporo je i dalje
Zar je to tako komplicirano napravit? Kasnije ako vam bude prebrzo, opet nazovete 0800 9000 i trazite da vam smanje.... Eto, vrlo jednostavno!
Gdje zivite nema apsolutno nikakve veze jer se brzina povecava nasumicno PO BAZI KORISNIKA... tj poveca se za "korisnicko ime (username)" a NE za adresu prikljucka.... prema tome... nije nista cudno da susjedu povecaju a vama ne... osim ako se spajate preko istog korisnickog imena....
E zasto se meni stalno mijenja brzina nekad je 1700kb/s a nekad 500kb/s nerazumijem zasto. Jer do nekih postavki kod mene il' šta ?
Evo moje brzine jel dobra ?
Jel sad ima
evo i ja sam iz Pule i jos mi nisu povecali. Zvao sam SZK i pitao kad ce,iako znam da oni nemaju blage,rekli mi da pise da mi je vec povecano samo treba nekoliko dana da to dode u 'praksu'. Od tad je prsli oko 10 dana i jos nista.
aaaa zasto neće
Jel sad ima
Zar je to tako komplicirano napravit? Kasnije ako vam bude prebrzo, opet nazovete 0800 9000 i trazite da vam smanje.... Eto, vrlo jednostavno!
Gdje zivite nema apsolutno nikakve veze jer se brzina povecava nasumicno PO BAZI KORISNIKA... tj poveca se za "korisnicko ime (username)" a NE za adresu prikljucka.... prema tome... nije nista cudno da susjedu povecaju a vama ne... osim ako se spajate preko istog korisnickog imena....
pa istina. ali tih 20 mbit ti moras platit za mjesec dana. kako ja znam i preskupo je. a ovo je nesto drugo sto oni povecavaju na njihovu 'stetu'
Primjetio sam da su pojedini korisnici adsl-a totalno razmazeni.Godinama smo surfali dial-upom a sad bi da nam u roku 5 minuta dignu brzine na neznam koliko Mbita.Dajte ljudi strpite se malo.Znate kakva je situacija sa nasim ISP-ovima.Valjda ste dosad shvatili kako to ide ili neide.
Iz Slavonskoga Broda sam, od jelasa sam otprilike udaljen 5 km, a kod mene je sljedeća stvar, u nedjelju oko 3 nestalo mi linka za adsl.Zovem sluzbu za korisnike, kazu da se radi na centrali poveća va se brzina. zovem jućer i pitam da li je riješeno jer nikako ne mogu na internet. Prijavljuju kvar. negdje oko 11 sati u noć dobijem link internet proradio, ja onako sav sretan da su povećali brzinu, kad ono je brzina od 1mb. Danas opet zovem i prijavljujem da mi je brzina mala naspram prošlog tjedna kada je bila 2mb. Kažu da se riješava i da se strpim do 01.05. će biti riješeno sve. Ja njima kažem da ne može to tako ići jer mije brzina bila 2mb a sad je 1mb, kažu da ako se ne riješi u što kraćem roku da opet zovem. Ja njima rekao da ću se strpiti do sutra pa ću ih opet zvati ako se sitacija ne popravi.
Svim korisnicima T-com koji nemaju povećane brzine.......
U nedjelju internet veza kod mene je bila spora, sve je trzalo, u ponedjeljak je bila normalna brzina, dok danas od podne dobio sam veću brzinu....
Dakle ako ste imali veću brzinu a sada imate manje rade kod vas na povećanju brzine kao i kod mene
Brzine su oko 3980 Kb/s
a upload oko 258 Kb/s.........
a prije su bile
1706 Kb/s
205 Kb /s
a kada su radili bila je i pala
na 500 Kb/s
a upload 100 Kb/s
ja sam iz Vinkovaca........
Pozdrav
pa istina. ali tih 20 mbit ti moras platit za mjesec dana. kako ja znam i preskupo je. a ovo je nesto drugo sto oni povecavaju na njihovu 'stetu'
Primjetio sam da su pojedini korisnici adsl-a totalno razmazeni.Godinama smo surfali dial-upom a sad bi da nam u roku 5 minuta dignu brzine na neznam koliko Mbita.Dajte ljudi strpite se malo.Znate kakva je situacija sa nasim ISP-ovima.Valjda ste dosad shvatili kako to ide ili neide.
evo i ja dobio vecu brzinu :)
nadam se da cete uskoro svi dobiti ,da necete dugo cekati
ja sam iz vinkovaca
smradu!!