T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 334.643
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
doxy kaže...
Jeza101 kaže...

Jel sad znači meni su povećali brzinu???; i jel mi je ta brzina uopće dobra?

ko prvo NISU ti povecali

ko drugo ova brzina je sve al nije dobra
 Šta bi to trebalo značiti. Imam ovaj usrani adsl jel je to odgovarajuća brzina? kako da to prepr?avim
16 godina
neaktivan

Jel zna netko kada se u Puli povecava brzinaSmijeh

17 godina
Independent kaže...

Da evo sve pise na ovoj stranici - http://www.kajsitilud.com

Nejde po gradovima. Mozda su ti susjedu povecali a tebi nece jos mjesec dana.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
Jeza101 kaže...

ti si na t-comu plaćaš vjerojatno 2 megabit vezu a tu ti na slici pokazuje 627 kilobita

2 megabita ti je negdje približno 2048 kilobita

teoretski bi trebao imati oko 2000 kilobita a kad povećaju onda bi trebao imati 4000 kilobita ali to u praksi nije tako... neki imaju 1700 kilobita ili puno manje, neki imaju i više od 2000 kilobita itd, i opet ti sve ovisi gdje živiš jer nije na svakom mjestu isto

testiraj na ovoj stranici: http://bwm.carnet.hr/
kad odeš na tu stranicu odaberi download i pričekaj i javi što ti izbaci
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Independent kaže...

Da evo sve pise na ovoj stranici - http://www.kajsitilud.com

Nejde po gradovima. Mozda su ti susjedu povecali a tebi nece jos mjesec dana.

Ma ne valja ti ta stranica ova je daleko bolja: http://www.mamatiluda.com/         lol.   

Daj nemoj pisat molim te gluposti, lijepo sam pitao ako netko zna dokada se otprilike povecavaju brzine u odredenim gradovima, jer je po selima oko Pule vec skoro svima ubrzanom pa mi je cudno...
17 godina

istina je sto covjek kaze,ne ide po gradovima ili centralama ili tako necemu,nego se ide random :)

..biga

prijatelju moga prijatelja su povecali brzinu a mome prijatelju nisu a zive kat jedan iznad drugoga i di tu ima logike

mome drugom prijatelju su povecali brzinu a ja jos cekam :( Viče

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja sam iz pule i meni su povečali i sad mi je na 1,2 Mbita/sec i iako su govorili da se upload neće mjenjat poraslo je i to za duplo! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma j....š ovo!!!! Kakav redosljed povećanja.... Ako 179 kn (koje ću ja ovaj misec platit) podrazumijeva flat paket pri brzini od 4 Mbit/s, onda ja ta 4Mbit/s i želin, a ne 2 koja još uvik iman....

0 0 hvala 0
16 godina
Joe Cavallo kaže...

Evo ja sam iz pule i meni su povečali i sad mi je na 1,2 Mbita/sec i iako su govorili da se upload neće mjenjat poraslo je i to za duplo! :D

ako ti je 1,2 megabita onda ti nisu povećali...
2 megabita ti je najmanja brzina koju plaćaš, tebi su onda smanjili....

ili si se krivo izrazio...

mB/s je megabajt po sekundi a mb/s je megabit po sekundi
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Joe Cavallo kaže...

ako ti je 1,2 megabita onda ti nisu povećali...
2 megabita ti je najmanja brzina koju plaćaš, tebi su onda smanjili....

ili si se krivo izrazio...

Megabajt da! Hvala na ispravku!
16 godina
neaktivan

Meni je sve ostalo sporo kak je i bilo,nema nikakve promjene brzine,imam t-com,2mbit flat,iz okolice varazdina i sporo je i dalje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
mB/s je milibajt po sekundi, a mb/s je milibit po sekundi...

MB/s je megabajt po sekundi, a Mb/s je megabit po sekundi...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina

Evo i meni su jucer povecali brzinu u Rijeci Smijeh

speedtest speedtest
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 10:34 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...
Jeza101 kaže...

ti si na t-comu plaćaš vjerojatno 2 megabit vezu a tu ti na slici pokazuje 627 kilobita

2 megabita ti je negdje približno 2048 kilobita

teoretski bi trebao imati oko 2000 kilobita a kad povećaju onda bi trebao imati 4000 kilobita ali to u praksi nije tako... neki imaju 1700 kilobita ili puno manje, neki imaju i više od 2000 kilobita itd, i opet ti sve ovisi gdje živiš jer nije na svakom mjestu isto

testiraj na ovoj stranici: http://bwm.carnet.hr/
kad odeš na tu stranicu odaberi download i pričekaj i javi što ti izbaci
 slazem se

na t-com ovoj stranici piše "T-com će isporučiti najveću brzinu koju podržava vaša telefonska linija"
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
evo kako dobit povecanje brzine u roku 48 sati... nazovete 0800 9000, SZK za ADSL i kazete: Dobar dan lijepo vas molim da mi povecate brzinu na najvecu mogucu! I u roku 48 sati imat cete brzinu "do 20 mbit"...

Zar je to tako komplicirano napravit? Kasnije ako vam bude prebrzo, opet nazovete 0800 9000 i trazite da vam smanje.... Eto, vrlo jednostavno!

Gdje zivite nema apsolutno nikakve veze jer se brzina povecava nasumicno PO BAZI KORISNIKA... tj poveca se za "korisnicko ime (username)" a NE za adresu prikljucka.... prema tome... nije nista cudno da susjedu povecaju a vama ne... osim ako se spajate preko istog korisnickog imena....
× Asus P5Q-PRO × E4300@3GHz(fsb1333) × Crucial Ballistix 2x1Gb 4-4-4-12@833MHz × Asus Radeon 3870 × Seagate 500GB RAID0 × Corsair 520HX × win_xp ×× LCD NEC 1970 NX ××
16 godina
protjeran

E zasto se meni stalno mijenja brzina nekad je 1700kb/s a nekad 500kb/s nerazumijem zasto. Jer do nekih postavki kod mene il' šta ?
Evo moje brzine jel dobra ?

16 godina
protjeran

Jel sad ima

16 godina
neaktivan

evo i ja sam iz Pule i jos mi nisu povecali. Zvao sam SZK i pitao kad ce,iako znam da oni nemaju blage,rekli mi da pise da mi je vec povecano samo treba nekoliko dana da to dode u 'praksu'. Od tad je prsli oko 10 dana i jos nista.

Proud to be adicted to WoW
16 godina
protjeran

aaaa zasto neće

16 godina
neaktivan
Chmarko kaže...

Jel sad ima

ne =))
Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
Vicko kaže...
evo kako dobit povecanje brzine u roku 48 sati... nazovete 0800 9000, SZK za ADSL i kazete: Dobar dan lijepo vas molim da mi povecate brzinu na najvecu mogucu! I u roku 48 sati imat cete brzinu "do 20 mbit"...

Zar je to tako komplicirano napravit? Kasnije ako vam bude prebrzo, opet nazovete 0800 9000 i trazite da vam smanje.... Eto, vrlo jednostavno!

Gdje zivite nema apsolutno nikakve veze jer se brzina povecava nasumicno PO BAZI KORISNIKA... tj poveca se za "korisnicko ime (username)" a NE za adresu prikljucka.... prema tome... nije nista cudno da susjedu povecaju a vama ne... osim ako se spajate preko istog korisnickog imena....
 Haha, da to tako ide, svi bi skidali brzinom od 2,5 MB/s... Da nazoveš službu i kažeš im to brijem da bi ti se lik samo nasmijao...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan

pa istina. ali tih 20 mbit ti moras platit za mjesec dana. kako ja znam i preskupo je. a ovo je nesto drugo sto oni povecavaju na njihovu 'stetu'

17 godina
neaktivan

Primjetio sam da su pojedini korisnici adsl-a totalno razmazeni.Godinama smo surfali dial-upom a sad bi da nam u roku 5 minuta dignu brzine na neznam koliko Mbita.Dajte ljudi strpite se malo.Znate kakva je situacija sa nasim ISP-ovima.Valjda ste dosad shvatili kako to ide ili neide.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina

Iz Slavonskoga Broda sam, od jelasa sam otprilike udaljen 5 km, a kod mene je sljedeća stvar, u nedjelju oko 3 nestalo mi linka za adsl.Zovem sluzbu za korisnike, kazu da se radi na centrali poveća va se brzina. zovem jućer i pitam da li je riješeno jer nikako ne mogu na internet. Prijavljuju kvar. negdje oko 11 sati u noć dobijem link internet proradio, ja onako sav sretan da su povećali brzinu, kad ono je brzina od 1mb. Danas opet zovem i prijavljujem da mi je brzina mala naspram prošlog tjedna kada je bila 2mb. Kažu da se riješava i da se strpim do 01.05. će biti riješeno sve. Ja njima kažem da ne može to tako ići jer mije brzina bila 2mb a sad je 1mb, kažu da ako se ne riješi u što kraćem roku da opet zovem. Ja njima rekao da ću se strpiti do sutra pa ću ih opet zvati ako se sitacija ne popravi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svim korisnicima T-com koji nemaju povećane brzine.......

U nedjelju internet veza kod mene je bila spora, sve je trzalo, u ponedjeljak je bila normalna brzina, dok danas od podne dobio sam veću brzinu....

Dakle ako ste imali veću brzinu a sada imate manje rade kod vas na povećanju brzine kao i kod mene

Brzine su oko 3980 Kb/s

a upload oko 258 Kb/s.........

a prije su bile

1706 Kb/s

205 Kb /s

a kada su radili bila je i pala

na 500 Kb/s

a upload 100 Kb/s

ja sam iz Vinkovaca........

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 12:38 (interNet).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
divines kaže...

pa istina. ali tih 20 mbit ti moras platit za mjesec dana. kako ja znam i preskupo je. a ovo je nesto drugo sto oni povecavaju na njihovu 'stetu'

nije tocno, mozes platit za 1/4 mjeseca :-) a kad ti vrate na "staru" tj najsporiju brzinu, moguce da ti odma puste 4....
× Asus P5Q-PRO × E4300@3GHz(fsb1333) × Crucial Ballistix 2x1Gb 4-4-4-12@833MHz × Asus Radeon 3870 × Seagate 500GB RAID0 × Corsair 520HX × win_xp ×× LCD NEC 1970 NX ××
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Primjetio sam da su pojedini korisnici adsl-a totalno razmazeni.Godinama smo surfali dial-upom a sad bi da nam u roku 5 minuta dignu brzine na neznam koliko Mbita.Dajte ljudi strpite se malo.Znate kakva je situacija sa nasim ISP-ovima.Valjda ste dosad shvatili kako to ide ili neide.

Dobro si primjetio, to je zato sto ima puno djece koja nisu nikad surfala preko dialup-a... kao sto sam recimo ja surfao od 1996 do 2005 dakle punih 9 godina. U meduvremenu je uletio ISDN ali to je bilo neznatno osvjezenje, vise u samom spajanju koje je krace trajalo ali manje u brzini...

Evo samo kao primjer... 1 mp3 pjesmu skidao bih 15-25 minuta... a da stvar bude gora, naplata se vrsila prema vremenu a ne prometu u Mb (Gb)

Dodatna svinjarija je bilo (preko carneta) cekanje na "slobodnu liniju"... cesto je bilo zauzeto i nije se moglo na internet bilo kad... pogotovo ne samo klikom na ikonicu "firefox" kao danas... prema tome... ocito je da vecina ljudi (bar na ovom forumu) nije imala sve te blagodati interneta prije 5 i vise godina... pa naravno da su sada razmazeni...

S druge strane, kome treba veca brzina neka si ju naruci i neka plati 100 kuna vise za "srednji paket"... a tko nema za platit neka se zadovolji s 2 mbit...

Budimo sretni da ce uopce u prvoj polovici 2009. god. T-com podic brzine... mogli su ih podic tek za Bozic ili iduce godine... I vi svi ste tu potpuno nemocni, osim kao sto sam vec rekao, ako si narucite (i platite, wow, neke stvari treba i platiti) vecu brzinu...

Najžalosnije od svega je koliko se ljudi vesele tom povecanju brzine (download-a)... A kad malo razmislite, kakva je zapravo korist od toga? Što to vi radite preko interneta da vam treba 4 mbit? Pa svi znamo sto 99% ljudi radi, download-a sve i svasta. A treba reci da preko torrenta najcesce brzina nije maksimalna... Osobno, sto god da si download-am, to se odvija preko noci i do jutra je gotovo... i sto sad i da imam 5 puta vecu brzinu? Opet isti rezultat, do jutra gotov download... 
A sve je to žalosno, kao sto sam rekao na pocetku, zato sto svima vama T-com "maže oći" s nekakvim povecanjima i "poboljsanjem usluge"... a istovremeno je ta usluga za krasan K****, kad su 1. brzine manje od navedenih, 2. upload je smijesno mali, 3. cijena nije "pala" zadnjih 4 godine (cijena prikljucka/brzine, koliko me pamcenje sluzi)...
I vecina nas bi presla na drugog ISP-a, kada bismo mogli... Sve u svemu, treba biti zadovoljan s ovim sto imamo, koliko kosta da kosta, isplati se u kombinaciji s flatom..., no s druge strane, osnovni paket 100 kn se nikako ne isplati... previse je to novaca za malo surfanja i citanje mail-a...

Meni je bilo dosta i 1 mbit, tako da mi je ovih 2 odlicno, a 4 bu jos bolje... naravno kao i vecinu vise me smeta mala "brzina slanja" tj upload-a... ali tu nema pomoci...
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2009 13:18 (Vicko).
17 godina

evo i ja dobio vecu brzinu :)

nadam se da cete uskoro svi dobiti ,da necete dugo cekati

ja sam iz vinkovaca

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

smradu!! Plač

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
17 godina
Vicko kaže...

Dobro si primjetio, to je zato sto ima puno djece koja nisu nikad surfala preko dialup-a... kao sto sam recimo ja surfao od 1996 do 2005 dakle punih 9 godina. U meduvremenu je uletio ISDN ali to je bilo neznatno osvjezenje, vise u samom spajanju koje je krace trajalo ali manje u brzini...

Evo samo kao primjer... 1 mp3 pjesmu skidao bih 15-25 minuta... a da stvar bude gora, naplata se vrsila prema vremenu a ne prometu u Mb (Gb)

Dodatna svinjarija je bilo (preko carneta) cekanje na "slobodnu liniju"... cesto je bilo zauzeto i nije se moglo na internet bilo kad... pogotovo ne samo klikom na ikonicu "firefox" kao danas... prema tome... ocito je da vecina ljudi (bar na ovom forumu) nije imala sve te blagodati interneta prije 5 i vise godina... pa naravno da su sada razmazeni...

S druge strane, kome treba veca brzina neka si ju naruci i neka plati 100 kuna vise za "srednji paket"... a tko nema za platit neka se zadovolji s 2 mbit...

Budimo sretni da ce uopce u prvoj polovici 2009. god. T-com podic brzine... mogli su ih podic tek za Bozic ili iduce godine... I vi svi ste tu potpuno nemocni, osim kao sto sam vec rekao, ako si narucite (i platite, wow, neke stvari treba i platiti) vecu brzinu...

Meni je bilo dosta i 1 mbit, tako da mi je ovih 2 odlicno, a 4 bu jos bolje... naravno kao i vecinu vise me smeta mala "brzina slanja" tj upload-a... ali tu nema pomoci...
 E, da svi razmisljaju ko i ti, vani bi se jos uvijek vozili zapreznim kolima a pola zagreba bi jos uvijek bilo polje kukuruza.
I da proveo sam velik dio svog zivota na dial upu i jos ga uvijek koristim preko ljeta u vikendici na moru.
Tvoje zaostalo razmisljanje nas nebi nigdje dovelo, i T com nama ne radi nikakvu uslugu. Svi drugi ISPovi imaju puno bolju ponudu i vece brzine, pogotovo sto se tice uploada i to jos za manju cijenu.
Ako se stanje u T comu ne popravi do isteke ugovora, reci cu im pa-pa.
Zivim u 21. stoljecu a ne u 20. ko ti, i nemoram trpit ovakva sranja.
Jos shvacam da se ljudi trebaju strpit, da nemoze to sve preko noci. Al da meni puca veza zbog tog povecanja i da mi je internet 1mbps umjesto 2mbps koje ja uredno placam, to je nedopustivo.
To koda ti pukne cijev od vode, i ti platis vodoinstalateru da ti to popravi, a on ti popravi samo pola cijevi i voda ti jos uvijek curi po stanu i onda povrh svega dodjes ti i kazes: "Ha cuj nekoc nije ni postojao vodovod, budite sretni sta uopce imate vode, nebudite tolko razmazeni".
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice