Jeli je dobra ova brzina?????????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja ova?
Jel sad ima slika
Jel sad ima slika
Jel zna netko kojim redosljedom povečavaju brzine... Ja sam kraj Vrbovca i još mi je 2mbit/s!!
u požegi su povećali...
redoslijed im je u banani...vama u pozegi povecali a meni u zg-u ne...pa di je tu logika xD
Testirao sam na CARNet-u brzina download oko 270 kb/s, a na spidtest oko 300 kb/s stvarno užasno i to već nekoliko dana. Dok nisu počeli dizati brzine bilo je oko 1700 kb/s.
Ma to povecanje downloada bez uploada je cisto sranje i dalje su skuplji i sporiji od konkurencije. Jedva cekam da dođe Optima u moje krajeve.
Jebes 4 mb dl, kad ne mozes kreirati jednu dotu 5v5, a da ne lagiras, a kao imas max adsl, a ne mozes jednu dotu 5v5 kreirati. Bojim se da ce ista stvar biti i sa sc2 kad izađe, sve preko 3v3 mozes zaboraviti kreirati, jer ces lagirati.
Zato to povecanje dl, bez povecanja uploada je cisto sranje i vi koji ste na t-comu, a imate mogucnost preci na Optimu, stvarno mi niste jasni.
Baš bia kod prijatelja sinoć i njemu su povećali odma brzinu a ko zna kad će meni,
i živim u Marini tako da odma znadete di sam
u požegi su povećali...
cujo sam da su u zadru i dubrovniku povecali ... ima ko da potvrdi?? ...
Kažem vam nema tu nikakvog reda ni rasporeda, kad su meni prijatelju digli
a meni ne
pazi da ti neki torrent nije ukljucen
Ma to povecanje downloada bez uploada je cisto sranje i dalje su skuplji i sporiji od konkurencije. Jedva cekam da dođe Optima u moje krajeve.
Jebes 4 mb dl, kad ne mozes kreirati jednu dotu 5v5, a da ne lagiras, a kao imas max adsl, a ne mozes jednu dotu 5v5 kreirati. Bojim se da ce ista stvar biti i sa sc2 kad izađe, sve preko 3v3 mozes zaboraviti kreirati, jer ces lagirati.
Zato to povecanje dl, bez povecanja uploada je cisto sranje i vi koji ste na t-comu, a imate mogucnost preci na Optimu, stvarno mi niste jasni.
OMFG gle pak sad ovo...

Nekima smanjuju ali meni bu modem krepal kak radi XD placam 4 mbps a na sliki pise :
Meni su povećali danas (Varaždin), ali do kraja mjeseca idem sigurno na optimu.
Meni frenu povećali, koji živi 50 metara od mene, a meni ne. Eto kakav im je red.
Ma već sam reka nemo to nikakvog reda ni rasporeda
meni frendu odmah kad je krenulo povečanje, a meni
niš
probaj na speedtest.net
vi koji ste na t-comu, a imate mogucnost preci na Optimu, stvarno mi niste jasni.
ja sam na t-comu već 2 god, pod ugovorom sam koji sam potpisao prije 4 mjeseca negdje, a optima mi nije dostupna
valjda bih i ja prešao na optimu da mogu...
probaj na speedtest.net