Nepoznata ip adresa na ispisu spajanja!

poruka: 6
|
čitano: 5.197
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozz svima!

imam mali problem..

prije par mjeseci sam na t-com ispisu spajanja uocio totalno drugaciju ip adresu nego ostale. sve druge pocinju sa 93.i slicne su, a ova 78.1.147.92 je uvijek tu negdje i brojevi poslije 78. se takoder mijenjaju..

provjerio sam ip adrese o laptopa, ps3-a i mog kompa i sve pocinju sa 93. i onda sljede random brojevi

nakon sto sam to uocio, stavio sam wep key i pogledao sam nakon 2 dana i nije bilo te ip adrese..

sve do danas nisam gledao jer sam danas htio napraviti paypal acc i onda sam to vidio..

sad jel se to netko drugi spaja (mozda je probio wep) ili sta je to?

kad se spoji napravi oko 700mb prosjecno.

PSN ID: martin_ZG
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 20:47 (martinzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nepoznata ip adresa na ispisu spajanja!
martinzg kaže...

pozz svima!

imam mali problem..

prije par mjeseci sam na t-com ispisu spajanja uocio totalno drugaciju ip adresu nego ostale. sve druge pocinju sa 93.i slicne su, a ova 78.1.147.92 je uvijek tu negdje i brojevi poslije 78. se takoder mijenjaju..

provjerio sam ip adrese o laptopa, ps3-a i mog kompa i sve pocinju sa 93. i onda sljede random brojevi

nakon sto sam to uocio, stavio sam wep key i pogledao sam nakon 2 dana i nije bilo te ip adrese..

sve do danas nisam gledao jer sam danas htio napraviti paypal acc i onda sam to vidio..

- na ispisu vidiš IP adrese dodijeljene routeru, ne lokalne adrese

- T-Com je vlasnik 78.1.*.*

- adrese tvojih računala nisu i ne mogu biti 93.*.*.*

- u IP adresi se nikada ne koriste slučajni (random) brojevi, već imaju jasnu i specifičnu svrhu, smisao i značenje

- nemoj više trošiti 700MB, pa to neće ni pisati

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
martinzg kaže...

pozz svima!

imam mali problem..

- na ispisu vidiš IP adrese dodijeljene routeru, ne lokalne adrese

- T-Com je vlasnik 78.1.*.*

- adrese tvojih računala nisu i ne mogu biti 93.*.*.*

- u IP adresi se nikada ne koriste slučajni (random) brojevi, već imaju jasnu i specifičnu svrhu, smisao i značenje

- nemoj više trošiti 700MB, pa to neće ni pisati

eee hvala puno!Smijeh

btw. nisu random brojevi, znam da svaki ima znacenje, ali sam tako rekao jer nisam znao kak da drukcije kazem da ih ima puno razlicitih..

i imam flat pa mi nije bed za potrosnju, vec kao sto sam naveo bitno mi je zbog paypal acc-a

PSN ID: martin_ZG
12 godina
neaktivan

pozz, ev citam ovaj clanak jer ima isti problem.., vec 2 godine sam korisnik t-coma i do sad sam imao ipadresu sa 93... medutim se u zadnja 2 mjeses znatno mjenja tj. sa 93.55itd. promjeni se na 73.444 itd.  i to svakodnevno. pa me zanima dali je to do t-coma ili neki drugi problem??jer zadnje 2 godine se nije mjenjala.

13 godina

ne moze se promjenit na tih 444 jer kod ip adrese brojevi su od 0 do 255 i to je do t-coma jer on automatski generira ip adresu svakih 24 sata

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Nepoznata ip adresa na ispisu spajanja!

da to znam tih 444 je bilo simbolicno ali inace se ili do sada nije u tom omjeru mjenjala npr. trenutacna adresa je 78.0.2itd i takva je cijeli danasnji dan. medutim jucer se mjenjala sa 93.0.itd na 78.0.2idt.  i tako narednih 2 mjeseca . kako sam vec naveo 2g sam kod t-coma i do tada se to nije desavalo pa me zanima dali je to uobicajno ??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice