ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 933.299
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ADSL u BiH

I evo jedan citat s njihove stranice:

I na kraju što na ovo sve reći nego „Ljudi moji je li to moguće“.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ADSL u BiH

@ goodye

Hmm e vidiš nelogičnosti...

Imam ja pincom od 39 KM .... radim oko 50gb prometa mjesečno...

prijatelj mi ima taj od 29 KM i čim pređe 40-45 Gb odmah ga zovu da malo smanji skidanje.. bezveze..

imam i taj od 19 KM tu pravim oko 20 gb i isto nikad ništa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 16:31 (Jooj).
17 godina
Jooj kaže...

@ goodye

Hmm e vidiš nelogičnosti...

Imam ja pincom od 39 KM .... radim oko 50gb prometa mjesečno...

prijatelj mi ima taj od 29 KM i čim pređe 40-45 Gb odmah ga zovu da malo smanji skidanje.. bezveze..

imam i taj od 19 KM tu pravim oko 20 gb i isto nikad ništa...

Gle, ako non stop drzis download pod punim normala da ce te zvati, jer gusis mrezu.

U mene torrent radi 0-24 ali sam u kalendaru podesio da od 7-11 ide 80kbps a poslje max, tako da nema problema.

Evo danas 12. 10. a ja imam 130 GB prometa i nitko me nije zvao. prosli mjesec 160 gb i nitko nije zvao, ma kazem ti budes fer i oni su.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Stigao račun za internet (ht) i zajedno sa njim onaj papir od akcije u kojem piše samo da je smanjenje cijena flat-a, nigdje se ne spominje nikakvo povećanje prometa?

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Champollion kaže...

Stigao račun za internet (ht) i zajedno sa njim onaj papir od akcije u kojem piše samo da je smanjenje cijena flat-a, nigdje se ne spominje nikakvo povećanje prometa?

To ovi nagađaju, kao inside informacija ali i nemože ti stić jer neće bit ništa prije 01.11 (tako oni kažu), znači ima akcija samo na flat pakete trenutno i to je jedino sigurno.

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

To ovi nagađaju, kao inside informacija ali i nemože ti stić jer neće bit ništa prije 01.11 (tako oni kažu), znači ima akcija samo na flat pakete trenutno i to je jedino sigurno.

Aha znači tek od idućeg mjeseca, nisam dobro shvatio, nema veze imam više vremena da kupim novi hard :) u protivnom neću moć iskoristit promet jer ga neću imat gdje pohranit :)))

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
15 godina
neaktivan
Champollion kaže...

I meni je to stiglo jucer uz racun, zele nas jos oderat.

Skidaj sve

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 17:05 (scenesports).
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ma slogan ht-mostara je "pokrast ćemo vas sve"

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja sam prešao na flat 1024 / 128 tj. super i zanima me hoće li mi ping na cod2 ostati 30 - 40 na svim serverima i kako će ići youtube . hvala

0 0 hvala 0
17 godina
grba kaže...

Ja sam prešao na flat 1024 / 128 tj. super i zanima me hoće li mi ping na cod2 ostati 30 - 40 na svim serverima i kako će ići youtube . hvala

To ti nema veze sa pingom, u svakom slučaju ta brzina je dostatna da igraš bez problema bilo koju online igru. Znači, ping ti ostaje koliki je i bio prije po pojedinom serveru. Kako ti je bilo i prije tako će ti i ostat.

Youtube će isto ić bez problema, odnosno kako je i prije iša tako će i sad, jedino ako si prije imao veću brzinu downloada sad će ti sporije downloadati ali neće ti to smetat gledanju video isječaka na youtub-u.

17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Hoce li smetati klipovima na YouTubeu zavisi od kvalitete koja se odabere. Ako se radi o HD, nece ici glatko pri 1024 kbps, ali bez problema ce ici na manjoj kvaliteti (rezoluciji).

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Kada sam tek potpisamo ugovor sa HT-om tada je bila brzina 1024/128 kbit/s sa 4 gb prometa i tada mi ništa nije štekalo ni zapinjalo...pa se nadam da ni sada neće sa flat-om

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

Kada sam tek potpisamo ugovor sa HT-om tada je bila brzina 1024/128 kbit/s sa 4 gb prometa i tada mi ništa nije štekalo ni zapinjalo...pa se nadam da ni sada neće sa flat-om

Niti ce ti sada, kada sam ja potpisao bilo je 512 kbps i 2 gb prometa, ali kao sto rekoh, nije bilo HD videa na YT, sto bi moglo sada predstavljati problem.

15 godina
neaktivan

ma samo ćeš duže čekat da se video učita i to je to

15 godina
ADSL u BiH

nasao sam neki net
512k/256k koliko?? jel po 100 kilobajta!!

RAZOR
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 22:22 (tpg).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
tpg kaže...

nasao sam neki net
512k/256k koliko?? jel po 100 kilobajta!!

Nisam siguran jesili ovo htio ali evo  1kB (kilobyte) je 8kb (kilobits)

Znači

512/256kb je približno 64/32kB

ili

8 bits = 1 byte  pa računaj :)

Odnosno brzina od 512 koju si naveo je u kb (kilobits)

17 godina
ADSL u BiH

Ima li iko ikakvu noviju vijest hoće li u HT od 1.11 biti duplo prometa ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kemal_r kaže...

Ima li iko ikakvu noviju vijest hoće li u HT od 1.11 biti duplo prometa ?

HT jos nista ne pise na svojim stranicama,

nekako mi se cini da nista od toga sljedeci mjesec, Izlanuo se

15 godina
neaktivan

Evo kakve su brzine u Zagrebu.Ovo je internet preko kabelske triple play paket u kojem 60 tv programa i telefon.Sve zajedno plačam 216 kuna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 19:22 (draž).
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Kod nas bi placao za to sve... okoooooo  600 kn (da ne spominjem da rijetko tko ovdje nudi kabel iznad 50-tak programa).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
draž kaže...

Evo kakve su brzine u Zagrebu.Ovo je internet preko kabelske triple play paket u kojem 60 tv programa i telefon.Sve zajedno plačam 216 kuna.

kad ce kod nas biti ovako jbmti ovaku drzavu

zasto prst dole !!!!1
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja sam trenutno u Hr i koristim Vipme broadband i placam 55 kn (cca 13 KM) za 1 GB mobilnog interneta koji brzinom dere uzduz i poprijeko bilo koji paket HT Mostara (a cijena je tu negdjeSmijeh). A jednostavno je nevjerovatno usporedjivati mobilni internet sa ADSL-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

zna li neko kako da se spojim na TP link, inace u firmi se spojim preko adsl modema preko usb kabla bez problema. sve prostorije idu preko adsl modema pa onda preko Tp linka, svugdje ima konekcije ali problemje mozda u izlazu laptopa. Znaci ide onaj kabal (malo siri ulaz odt elefonskog), takav imam i ja u laptopu, ali kad a ga ukljucim nista pomoc

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ADSL u BiH

Ajooooj mtel vas dere uzduž i poprijeko....prvo je bilo vako Optima (ne optima+) paket je bio 512/64kbs pa su onda povećali na 768/64kbs pa su opet povećali na 1024/128....ali meni je to bilo malo pa sam uzeo Optima+ paket od 2048/192 i to plaćam 35KM bez PDVa (42KM sa pdv-om).....hahahahahaha bruka su ovi limiti...ne bi ja bio na limitu pa makar FLAT  plaćao 1000KM....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Black3005 kaže...

ma otac mi radi za njih

ja sam prije nego što su oni objavili na službenim stranicama reko da će 1.3.2010 svi paketi uvećat za duplo osim juniora

i jel se ostavrilo?

potraži moje postove ako se nevjeruješ

ali isto tako rekli su da će u 6 mj. past cijene flat paketa i to sam reko ovdje na forumu, ali cijene su tek pale u 10 mj.

sada mi otac kaže da će se 1.11. paketi povećat za duplo jer ja sam ga pito zašto,jer još nije prešo na flat on je reko da čekam to povećanje da će mi 40gb valjda bit dosta

e sad hoće li održat to obećanje to niko živ nezna

eto dajem vam neke nade 

ali opet kažem lopovi su to ko će ih znat kad će to ispunit

molimo se i nadajmo da će bit 1.11.

Matty kaže...

Tocno je sto Black3005 kaze. Od 11. mjeseca ce se povecavati promet, Start dobiva ekstra 10 giga (ukupno 20) a Maxi ekstra 20 giga (ukupno 40).

No, ono sto je Black3005 zaboravio spomenuti je to da ce to biti akcija za one koji POTPISU UGOVOR na 12 ili 24 mjeseca, sto vec baca drugo svjetlo na stanje stvari.

Ovo je takodjer insiderska informacija, direktno od sefa jedne poslovnice. Ako laze on, lazem i ja. Osmijeh

I ima li novih informacija, hoće li biti šta od ovog ili je samo obećanje ludom radovanje?

Radio, ne radio, svira radio!
14 godina
protjeran
boxer kaže...
Black3005 kaže...

ma otac mi radi za njih

ja sam prije nego što su oni objavili na službenim stranicama reko da će 1.3.2010 svi paketi uvećat za duplo osim juniora

i jel se ostavrilo?

potraži moje postove ako se nevjeruješ

ali isto tako rekli su da će u 6 mj. past cijene flat paketa i to sam reko ovdje na forumu, ali cijene su tek pale u 10 mj.

sada mi otac kaže da će se 1.11. paketi povećat za duplo jer ja sam ga pito zašto,jer još nije prešo na flat on je reko da čekam to povećanje da će mi 40gb valjda bit dosta

e sad hoće li održat to obećanje to niko živ nezna

eto dajem vam neke nade 

ali opet kažem lopovi su to ko će ih znat kad će to ispunit

molimo se i nadajmo da će bit 1.11.

Matty kaže...

Tocno je sto Black3005 kaze. Od 11. mjeseca ce se povecavati promet, Start dobiva ekstra 10 giga (ukupno 20) a Maxi ekstra 20 giga (ukupno 40).

No, ono sto je Black3005 zaboravio spomenuti je to da ce to biti akcija za one koji POTPISU UGOVOR na 12 ili 24 mjeseca, sto vec baca drugo svjetlo na stanje stvari.

Ovo je takodjer insiderska informacija, direktno od sefa jedne poslovnice. Ako laze on, lazem i ja. Osmijeh

I ima li novih informacija, hoće li biti šta od ovog ili je samo obećanje ludom radovanje?

Prije to drugo...

15 godina
boxer kaže...

Prekjucer radna kolegica isla u HT da produzi ugovor posto joj je ovaj istekao, ova na salteru joj rekla da priceka do slijedeceg tjedna prije nego potpise novi ugovor jer ce dobiti 10 gigabajta vise prometa mjesecno za trenutni paket koji koristi (a koristi START).

Kolegica nema blage veze o racunalima, internet paketima i sl., tako da smatram ovu izjavu vjerodostojnom. :D

sig
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

To bi znacilo da ce samo ovi koji potpisuju novi ugovor dobiti 20Gb a ovi sto imaju ugovor ostati na 10 ?

ako je tako dobro je sto mi istice sad ugovor Cool

0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

nakon nekoliko godina koristenja njihovih usluga bez ugovora, naizad cu i ja ga da potpisem, 20 je 20 :D

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ma TELEMACH je super naspram tih vasih HT-a i co.Imas 4mb/256 za 22 KM flat,veza 24/7 bez pucanja http://telemach.ba/Internet/423/Akcijska+ponuda.shtml

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice