ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 933.276
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: ADSL u BiH
Pudge kaže...

Aj, ako ti nije mrsko, odradi SpeedTest sa Dubrovnikom i Mostarom da vidim rezultat, bas me interesira.

Evo to ti je stanje. Sasvim zadovoljavajuce, s obzirom da je subota i da je 2 sata popodne. (pogledaj slike dole)

alfaero kaže...
 Tko ima lipu poziciju ima solidan internet sa cescim pucanjem veze...

To ti je sasvim dovoljno za kucnu upotrebu malo oladi sa youtoubom

Kakvim pucanjem veze? Nema pucanja veze, ako i pukne to je rijetko i zanemarivo, i ako puke to je sekunda, odmah se ponovno spaja.

ne znam sta radis pa ti je dovoljno 20 GB. Pogledaj gore, imas sliku par postova iznad danas je 9. i imam skoro 80 gb prometa. da koristim adsl vec bi bio 600 km u minusu.

pandza94 kaže...

Meni je dosta 200kb/s download prek noc skine liberty city stories+far cry 2

od nekih 10-11 uvecer se mreza rstereti i download obicno ide full, tj. 250 kb/s i tako do ujutro.

edit: Slike me nesto zezaju

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 14:32 (goodye).
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ma za wirelles internet je samo potrebna optička vidljivost izvora signala(repetitora)..

Goodye imaš dobru brzinu....u kojim gradovima ima pincom internet...

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

5 ms. Svaka cast.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Ja sam u Mostaru, a znam da pokrivaju dio gruda, skoro cijelo blatoi mislim da ih ima i u ljubuskom, ali ipak bi trebalo nazvati i pitati njih.

Za bilo koji wireless je potrebna opticka vidljivost, to jest malo problem, ali opet kazem, za 30 km mjesecno imam brzinu i neogranicen download. I mislim se da prijedem na onaj od 40km brzina 3mbps.

Od mene samo pohvale za Pincom

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

napokon se i ja uspio prijavit

nemogu vjerovat da su ispunili obećanje za koje su rekli da će bit u 6mj. pa šta 10mj. i 6 mj. tu je to negdje zar ne?

e sad bi prešo na flat ali ko će se odvojit od ove brzine 8 mbit/sec

ali svaki mjesec pređem 2-3 gb otac plaća osnovicu a ja ovo što pređem u 8mj. sam prešo 11Gb šta mislite kako je jednom učeniku kad po džepu udari 110 km sve pokošene trave,sva iscjepana drva i 100 poslova koje sam radio bakicama da bih uštedio nešto sve sam moro dat ovim lopovima, više volim da sam ih zapalio neću nikad prežalit te pare

ma definitivno prelazim na flat nema tu priče HD filmovi mi prirasli srcu a i počeo sam vrljat nešto oko privatnih torenta pa treba upload stalno bit upaljen

ali ima još nešto što mi diže ovih dana živce osim tog ograničenja

a to je što puca veza ko luda onda čekam 1 min da se uspostavi

nekad pukne 10 puta u pola sata nekad jednom

ja ovako pišem romane u post ja stisnem da postam to ono pukne veza i sve što sam piso mi se izbriše,sada svaki put prije postanja moram kopirat tekst za svaki slučaj,u majkumu kad jednom razbijem modem

dali vama puca veza?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

ADSL dajemo vise uzimamo najvise :D u mom gradu najgori net je od BH-telecoma jednostavno preskupo ovako koristime Wirelles net FLAT sa brzinom od 3200/256 placam 40 km mjesecno.....

Ja takdodjer molim boga da dodji neki strani net na nase prostore da malo pomete drazvnu konkurenciju neta po ostalim gradivima jer cisto plajckaju narod !!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

I ja sam zapazio da u zadnjih nekoliko dana veza puca i nekad čak i 10 puta u pola sata....ali to je bilo samo 3 dana zaredom.....sada je veza jako stabilna bez pucanja...

Ja samo čekam 1.11. i onda počinje surfanje....:)

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

ako je vjerovat htovcima

1.11.2010g dobivamo duplo više prometa 10 gb na 20 gb

20 gb na 40 gb

brzina ostaje ista

no sudeći po njima kada obećaju nešto to će vam tek bit za pra mjeseci no ko zna prošli put kad su najavili povećanje prometa bilo je točno kada su najavili

0 0 hvala 0
17 godina
Black3005 kaže...

ako je vjerovat htovcima

20 gb na 40 gb

brzina ostaje ista

no sudeći po njima kada obećaju nešto to će vam tek bit za pra mjeseci no ko zna prošli put kad su najavili povećanje prometa bilo je točno kada su najavili

Odakle ti informacija? Jesi li samo cuo od nekoga ili je bas iz HT-a?

Karma is a funny thing.
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Mocable, Mostar, MoPack - Brzine su i malo vise od deklariranih, s time nemam problema, ping je ultra-nizak, steta sto je samo 25GB Neodlučan

Jedino imam problema sa wirellesom, odkad sam stavio router imam 3-4 pucanja veze dnevno, jako iritantno...

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Koliki ti je ping sa Dubrovnikom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Black3005 kaže...

ako je vjerovat htovcima

20 gb na 40 gb

brzina ostaje ista

Kad su oni to obećali? Nema ništa na službenim stranicama! Joj, ako nas ložiš... ccc :)

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
15 godina
neaktivan

ma otac mi radi za njih

ja sam prije nego što su oni objavili na službenim stranicama reko da će 1.3.2010 svi paketi uvećat za duplo osim juniora

i jel se ostavrilo?

potraži moje postove ako se nevjeruješ

ali isto tako rekli su da će u 6 mj. past cijene flat paketa i to sam reko ovdje na forumu, ali cijene su tek pale u 10 mj.

sada mi otac kaže da će se 1.11. paketi povećat za duplo jer ja sam ga pito zašto,jer još nije prešo na flat on je reko da čekam to povećanje da će mi 40gb valjda bit dosta

e sad hoće li održat to obećanje to niko živ nezna

eto dajem vam neke nade 

ali opet kažem lopovi su to ko će ih znat kad će to ispunit

molimo se i nadajmo da će bit 1.11.

15 godina
neaktivan

@Pudge - Ping:41ms.

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 21:29 (PLASMAorLCD).
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

@Pudge - Ping:41ms.

Covjek bi pomislio da HT ima bolji ping, ali eto i kabelska i wireless ga deru i to poprilicno.

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Oduvijek imam mizeran ping, ne prelazi preko 70 ni u jednoj igri gdje sam igrao, ali me brzina zna je*at Nevinašce

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Meni je oko 30 uvjek :D

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

A evo u prilogu slike moga stanja prometa na danasnji dan, kad ovo mognes na HT-u za 30km, ja odmah prelazim ;)

Možeš li mi reći na kojem si ti provideru? i koliko mjesečno plaćaš? Hvala unaprijed Smijeh

15 godina
neaktivan
Black3005 kaže...

ma otac mi radi za njih

ja sam prije nego što su oni objavili na službenim stranicama reko da će 1.3.2010 svi paketi uvećat za duplo osim juniora

i jel se ostavrilo?

ali isto tako rekli su da će u 6 mj. past cijene flat paketa i to sam reko ovdje na forumu, ali cijene su tek pale u 10 mj.

sada mi otac kaže da će se 1.11. paketi povećat za duplo jer ja sam ga pito zašto,jer još nije prešo na flat on je reko da čekam to povećanje da će mi 40gb valjda bit dosta

eto dajem vam neke nade 

Black3005: znaš li možeda dali će biti povećavanje brzina flata...

Pro Deo Et Patria
16 godina
neaktivan
Black3005 kaže...

ma otac mi radi za njih

i jel se ostavrilo?

eto dajem vam neke nade 

Bilo bi lijepo kad bi se ostvarilo pa makar i za tri mjeseca.  :D

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

U Republici Srpskoj je povoljan adsl net 35 km brzina 2 mb ili 210 kb/s.....ja mislim da je to posteno...a prekida veze nikada nije bilo od kada sam prikjucio adsl...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ADSL u BiH

ma kod nas je net s***e ev slika kako je kod mog prijatelja u salzburgu

RAZOR
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 23:40 (tpg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jooj kaže...
goodye kaže...

A evo u prilogu slike moga stanja prometa na danasnji dan, kad ovo mognes na HT-u za 30km, ja odmah prelazim ;)

Možeš li mi reći na kojem si ti provideru? i koliko mjesečno plaćaš? Hvala unaprijed Smijeh

Pincom (WIC) 29 KM mjesecno, brzina 2mbps/256kbps. Imas za 39KM mjesecno brzinu 3mbps.

Ali fora je da moras imati antenu, koja inace dode nekih 150 km. Totalno isplativo na duze staze

15 godina
neaktivan

@tpg

Treba da vidis kod mog prijatelja u Norveskoj, u centru glavnog grada, oko 35mb mu ide download, a placa 1/3 vise nego ja, sto je za tamosnje standarde mizerno

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 23:58 (PLASMAorLCD).
17 godina
Black3005 kaže...

ako je vjerovat htovcima

20 gb na 40 gb

brzina ostaje ista

Onda je bolje i meni da se malo strpim nego gledat neki flat paket. Ako ovo ispadne istina onda ću praktički imat 80GB prometa što mi je dosta u bilo kojem pogledu. Jedan misec skineš sa torrenta sve što ti treba i taj misec je najviše prometa kasnije nema šanse da pređe 60GB a o 80GB da i ne pričam. Osmijeh

80GB je kao i da imaš flat rate, bar u mom slučaju. ^^

15 godina

Tocno je sto Black3005 kaze. Od 11. mjeseca ce se povecavati promet, Start dobiva ekstra 10 giga (ukupno 20) a Maxi ekstra 20 giga (ukupno 40).

No, ono sto je Black3005 zaboravio spomenuti je to da ce to biti akcija za one koji POTPISU UGOVOR na 12 ili 24 mjeseca, sto vec baca drugo svjetlo na stanje stvari.

Ovo je takodjer insiderska informacija, direktno od sefa jedne poslovnice. Ako laze on, lazem i ja. Osmijeh

sig
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 11:20 (Matty).
17 godina
Matty kaže...

Tocno je sto Black3005 kaze. Od 11. mjeseca ce se povecavati promet, Start dobiva ekstra 10 giga (ukupno 20) a Maxi ekstra 20 giga (ukupno 40).

No, ono sto je Black3005 zaboravio spomenuti je to da ce to biti akcija za one koji POTPISU UGOVOR na 12 ili 24 mjeseca, sto vec baca drugo svjetlo na stanje stvari.

Ovo je takodjer insiderska informacija, direktno od sefa jedne poslovnice. Ako laze on, lazem i ja. Osmijeh

A šta je s ovim koji već imaju potpisan ugovor na 12 mjeseci? Znači to nije dizanje prometa, jer dizanje prometa bi bilo za sve, to je "akcija". Isto kao i priča o povećanju brzine flat paketa, nisu oni ništa povećali to je "akcija". Znači ko jeb* nas koji imamo ugovor već kod njih, vrlo lipo od njih... tako se čuvaju klijenti (preplatnici).

Majko mila ko im politiku vodi, nek mu odmah otkaz dadnu.

Jedino što bi ih moglo "izvuć" je to da dopuste ovima koji imaju već ugovor potpisan da ga obnove ili ako su imali ugovor na 24 mjeseca da mogu potpisivanjem na 12mjeseci, ako im je manje od 12 mj ostalo, spadat pod tu akciju.

Mada i to nevalja, di su ljudi koji su na neograničeno kod njih, znači bez obveze od 12 ili 24 mj... i oni plaćaju račune.

Majko mila kad će više konkurencija u Grude. >.<

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 12:03 (Vakaka).
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

zar nemožete obnovit ugovore?

tj. produženje ugovora na drugi paket, to mora postojat

štaš ti čekat 2 god. s nekim starisnkim paketom? u 2g. puno se toga mjenja

obnova ugovora mora postojat

0 0 hvala 0
17 godina
Matty kaže...

Ja sam se obradovao informaciji ali kad sam vidio "za one koji potpišu ugovor" (ako je istina sve ovo) donosim odluku da aposlutno više neću produžavati bilo kakve ugovore niti više imati bilo kakvog posla sa njima. 

Neće oni mene diskriminirati, hebo ih internet...

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Vjerojatno, će do Nove godine svima pustiti takve pakete, to je samo sad da skupe novih ovaca za šišanje.Cool

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice