kazem vrijede ista pravila, ima fair use, ali ne znaci da dolazi do njega, jednostavo sustav ne radi blokade automatski ,nego covjek kao ja ili ti mora to napraviti, a to se ne dogada svakome, kazem to se radi vise tipa na kabelskoj jer tamo cesce dolazi do zagušenja mreže pa se onda vodi tim fair use da se oslobodi malo mreža, dok na optici sa obzirom na samu njezinu izvedbu i infrastrukturu nebi uopce trebalo dolaziti do zagušenja, jer je naravno optika trenutno najbolji izbor...u prijevodu moze se i a i ne mora se desiti, al po zakonu se smije lupiti smanjenje jer tako i stoji na sluzbenoj stranici....
Smije se preci preko 1 tb izvan i ubraja se u limit, al opet, do smanjenja kazem moze doci a i ne mora.... Koliko vidim povecanje brzine na 500/120 je 50 kn mj ali me nemoj hvatat za rijec :)...Na mjestima gdje je ftth dostupan a prikazuje se samo kabelska infrastruktura za nas znaci jedno te isto... ubraja se uisti paket, ista je cijena za FFTH/Kabel, pa tako mozda i pokazuje na stranici, ako si na to mislio....Zapravo je dostupan ffth ali stranica pokazuje kabelsku infrastrukturu iz nekog razloga.... Routere koje dajemo Huawei HG8245 , Telsey CPL7,Eltek R3621-W2 , Huawei HG8245H... Vjerujem da najcesce ide sad Huawei...
Nadam se da sam pomogao :)
Pitanje moze li se na Amisovom routeru GENEXIS Live Titanium-Hybrid, ako se predje na VIP ostvariti brzina 500/120 ili ce se router morati promjeniti na neki od ovih koje si naveo u svom postu.
Koliko znam ima gigabitne portove tako da ne treba promjena