Worms World Party - problem s grafikom

poruka: 12
|
čitano: 3.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Ovak, malo sam se zaželio starih igara pa reko da si instaliram ovu igru....međutim kad sam instalirao i pokušam igrati igra krene ali kad starta ja vidim samo narančaste crve i oko njih crni ekran i ništa drugo ili  čak ni to ali znam da igra traje jer čujem zvuk i micanje crvi kad pokušam naslijepo ih pomicati. Probao sam mijenjati rezoluciju u igri, i na vlastitom kompu sve sam rezolucije svugdje isprobao ali i dalje isti problem.  Imam nVidiju 9800 GT

Evo neznam koliko ova fotografija može pomoći  printscreen u ovom slučaju ne funkcionira

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 17:38 (josipjoso1000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa ja mislim da worms world party ne radi visti ,,sam na xp  Plač..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Worms World Party - problem s grafikom
gdje ti vidiš da sam ja spomenuo Vistu?
16 godina

Da li ti je grafa ili procesor klokiran?Postoje neke igre koje su osjetlive na klokiranje pa davaju takve čudne rezultate i postaju neigrive...probaj stavit najnovije drivere ako već nisi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Da li ti je grafa ili procesor klokiran?Postoje neke igre koje su osjetlive na klokiranje pa davaju takve čudne rezultate i postaju neigrive...probaj stavit najnovije drivere ako već nisi.

je grafička je do kraja overclockirana....

16 godina

E,ako je,ajde probaj vratit sve taktove na default vrijednost pa onda pokrenut igru...to bi ti trebalo riješit problemNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...
gdje ti vidiš da sam ja spomenuo Vistu?

Koji windowsi onda, to je ključno kod starijih igara.

17 godina
neaktivan

ja imam sličan problem i sa worms world party i s worms armagedon,. naime pokrenem igru ono uniđe u glavni meni ja odaberem igru ono učitava i odjednom crni ekran i zablokira. malo sam razmišljao pa sam mislio da je do toga što su te igre dosta stare,.. imam windows xp pro sp3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa ja sam vrti wwp na xp SP3 i ne vjerujem da je do OS-a moguće je ako vam je igra na CD-u(a pretpostavljam da je)možda je oštečen i ne radi igra kako treba.Ja ga više nemogu igrat zbog oštećenog Cd-a isto radi gluposti nemre se igratMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Pa ja sam vrti wwp na xp SP3 i ne vjerujem da je do OS-a moguće je ako vam je igra na CD-u(a pretpostavljam da je)možda je oštečen i ne radi igra kako treba.Ja ga više nemogu igrat zbog oštećenog Cd-a isto radi gluposti nemre se igratMršti se

ma imam XP SP 3 ali meni radi igra samo je ekran crn kad uđem u igru i čuje se da igra radi samo nema slike. Ponekad se prikažu samo crvi nekako narančaste boje ali to je to

17 godina
neaktivan

Probaj desni klik na shortcut od igre, pa Properties-Compatibility-Display settings pa označi Run in 256 colors i Disable visual themes.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tom69 kaže...

Probaj desni klik na shortcut od igre, pa Properties-Compatibility-Display settings pa označi Run in 256 colors i Disable visual themes.

probao sam i to ali ista stvar.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice