- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobivam puno manje ratinga za pobjedu a gubim puno više kada izgubim. da li to ima veze s tim što sam puno gubio u početku ili je to jednostavno tako. nije mi neki visok rating, tek smo na 900..
Postoji formula po kojoj se računa rejting, koliko ćeš dobiti/izgubiti ovisi o ratingu tvog tima i ratingu protivničkog tima.
Kako se točno računa pogledaj ovdje: http://www.wowwiki.com/Arena
lol, nisam znao da se računa kao šahovski ELO rating. igram šah i znam ga fala bogu računat pa mi je sad sve jasnije. hvala ^^
super epizoda, jos se smijem kad se je sjetim
Je li bolje za WoW uzet t-com 15gb prometa al ne igrat stalno,oko 2 sata na dan ili flat pa igraj kolko oces (ipak ne da ne postanem ovisan).Trenutno kradem internet Wireless,kolka je brzina potrebna da bi se normalno igrao wow?
Je li bolje za WoW uzet t-com 15gb prometa al ne igrat stalno,oko 2 sata na dan ili flat pa igraj kolko oces (ipak ne da ne postanem ovisan).Trenutno kradem internet Wireless,kolka je brzina potrebna da bi se normalno igrao wow?
ja sam ga igrao dobro na 2mb vezi jos prije od t-coma kak je bila,bolje je uzet flat posto ono skines na wow dosta i jos ti treba za net al neznam kako hoces
ja sam ga igrao dobro na 2mb vezi jos prije od t-coma kak je bila,bolje je uzet flat posto ono skines na wow dosta i jos ti treba za net al neznam kako hoces
Otkud ti to da skines dosta? Ode ti max 15-20 mb po satu, ako imas sve expanzije i pokoji addon.
EDIT: A, meni cesto ne ode ni 10 mb.
Pozz, poceo bi igrat wow pa me zanima gdje mogu najeftinije kupit igru za sad sam našao 13+13+30 (USD)=56
Ako netko za kako jeftinije proc nek samo kaze.
Pozz, poceo bi igrat wow pa me zanima gdje mogu najeftinije kupit igru za sad sam našao 13+13+30 (USD)=56
kupi samo game key kao ja a igru skini sa torrenta jeftinije je
prodat cu ti ja svoj account sa 4 lvl-a 80 full epic oko 5.4 GS za soma kuna :D
Koji tier?
Koji tier?
ko da mozes imat 5.4 gs sa bilo kojim drugim tierom osim t10... jedino mozda t9 3. gradacija al nisam zicer
imal koga iz para bellumaaa? :>
evo došo je novi patch..rated battlegrounds, nerfan bladestorm :)
da li vam se sviđaju promjene?
sa svojimi warriorom (kojeg sam počeo lvlat samo zato što mi druida satiru ko budalu) imam dual talent: arms/prot. od novog patcha sa pojačanim revengom u protu udaram duplo jače nego sa bilo kojim abilitijem u armsu. još nisam 80, pa neznam je li to tako i tada..šta vi mislite?
Kako 'balansiraju' klase svakim novim patchom, oni u biti rotiraju najjače klase i oni koji su u prethodnom razdoblju imali najjaču klasu možda više neće imat u idućem
Najsigurnije ti je izlevelat sve klase na 80. lvl (to im je i cilj da što duže zadrže igrače u igri) pa mjenjat ovisno o raspoloženju i patchu
sa svojimi warriorom (kojeg sam počeo lvlat samo zato što mi druida satiru ko budalu) imam dual talent: arms/prot. od novog patcha sa pojačanim revengom u protu udaram duplo jače nego sa bilo kojim abilitijem u armsu. još nisam 80, pa neznam je li to tako i tada..šta vi mislite?
Žao mi je što te moram razočarati ali sa warrom će te gaziti ko budala šešir dok ne nabaviš top gear...onda ćeš biti super ( ako budeš imao hilera sa sobom)...bez hilera si pokojni kako god da okreneš.
Imam warra pa znam.
Žao mi je što te moram razočarati ali sa warrom će te gaziti ko budala šešir dok ne nabaviš top gear...onda ćeš biti super ( ako budeš imao hilera sa sobom)...bez hilera si pokojni kako god da okreneš.
Imam warra pa znam.
to sam cuo na mnogo mjesta, ali moram ti reci da je to neistina. moj frend ima war-a, kevarius, ako mislite da je odlicno giran pa da je to zbog tog nije, pogledajte na armoryu. vise puta smo radili i bg i arenu i vise puta se dogodilo da smo druid i ja umrli, a on da je sam zaklo prostala 2 clana, bez hilova. nije sve u hilanju i giru, neke stvari su jednostavno skill.
a jok nije odlicno gearan http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&cn=Kevarius
ak je taj lik ikoga zaklo kao protection warrior sa 27k hpa ja ruku režem..možda afk clothera, a i to bi mu trebalo koji 20 minuta...
a jok nije odlicno gearan http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&cn=Kevarius
cek jel to sarkazam ili ne?
nebi trebo bit sarkazam, gear je za goli k :)
zeleni i plavi trinket WTF?
xD
dosta rečeno
pa neznam sta vi hocete nisam mislio uber super kuuul odlicno gearan.Nego bi puno ljudi htjelo imat taku opremu
ili se stanje promijenilo pa je sad postalo lakse nabavit opremu stalno neznam ja sam igrao wow kad je bio bc tako da nisam upoznat sa wotlkom
pa neznam sta vi hocete nisam mislio uber super kuuul odlicno gearan.Nego bi puno ljudi htjelo imat taku opremu
ili se stanje promijenilo pa je sad postalo lakse nabavit opremu stalno neznam ja sam igrao wow kad je bio bc tako da nisam upoznat sa wotlkom
Pa recimo da ti ta oprema vrijedi otprilike kao koristeni tariguz. . .
Pa recimo da ti ta oprema vrijedi otprilike kao koristeni tariguz. . .
Stvar ti je ta da su 98% ljudi na ovom forumu mnijaci što se tiče igara, a da nepričam o ekipi koja se okuplja na WoW temi...
Tak da komentare ne uzimaj osobno, jer si u full epic društvu
upoznaj se:
ovo sam ja: (tak-tak gir) Malacurica
ovo je moj frend (ultr pro gir) Pizzalol i njegov drugi lik Pizzaman (slabiji gir, ali isto jako dobar)
primjeti da na lolu ima pola itema ilvl277, i primjeti da mu je vecina gira ili t10(druga gradacija) ili dropovi za icc10/25 hc.
upoznaj se:
ovo je moj frend (ultr pro gir) Pizzalol i njegov drugi lik Pizzaman (slabiji gir, ali isto jako dobar)
primjeti da na lolu ima pola itema ilvl277, i primjeti da mu je vecina gira ili t10(druga gradacija) ili dropovi za icc10/25 hc.
PROKLET BIO, bacio sam oko na armory sad imam neopisivu narkomansku zelju da uplatim racun, ali NE oduprjet cu se nagonu. . .
upoznaj se:
PROKLET BIO, bacio sam oko na armory sad imam neopisivu narkomansku zelju da uplatim racun, ali NE oduprjet cu se nagonu. . .
HAHAHAHAHAHAHA Prvo sam procitao gornji post, otvorio armory i isto me copila zelja da opet uplatim racun a onda procitam tvoj komentar dolje
Da, treba se oduprijeti, makar mislim da mi se (trenutno) ne bi dalo (opet) raidati 4-5 dana u tjednu.
Evo meni danas istekla pretplata. Ali neću obnoviti još koji mjesec :)
I evo dok se već pokazujemo:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn'Qiraj&cn=Wort
nesto ti ne radi, malo si failao, daj nam radije nick
Evo meni danas istekla pretplata. Ali neću obnoviti još koji mjesec :)
I evo dok se već pokazujemo:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn'Qiraj&cn=Wort
nesto ti ne radi, malo si failao, daj nam radije nick
Evo popravio sam :)