World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.635.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Na kog bosa mislis tacno jer sam ocistio sve mitik i smorio se strasno :D

Archi je zanimljiv, ostalo je onako prosjecno.
Cool mi je bio Blackhand doduse, moram priznati ali sve prije njega je takav smor, tako glupo neinovativno da ne mogu vjerovati 
Najjace mi je bilo 1 tank i 19 arcane magova na drugom bosu mitik. Healing is overrated.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
Igrao sam GW2 I ESO, I niti jedna od te 2 igre se ne moze mjeriti s wowom,za mene su najbolji mmorpgovi ikada wow I cabal online.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
chaselol kaže...

Na kog bosa mislis tacno jer sam ocistio sve mitik i smorio se strasno :D

Archi je zanimljiv, ostalo je onako prosjecno.
Cool mi je bio Blackhand doduse, moram priznati ali sve prije njega je takav smor, tako glupo neinovativno da ne mogu vjerovati 
Najjace mi je bilo 1 tank i 19 arcane magova na drugom bosu mitik. Healing is overrated.

Mislim na Gorefiend. Ne znam u kojoj gildi si to odradio i kada  ali Method je imao cca 70 vajpova na njemu. Mi smo imali cca 180, ali mi smo semi hardcore. Pošto si tako lako pregazio hfc  čudi me da ne znaš koji boss je bio choke point, I na kojem bossu se hrpa osrednjih gildi raspala jer nisu mogli nastaviti mythic dok ne ubiju njega. Ovako kako pričaš čini mi se da si očistio mythic hfc  prije par mjeseci kad je već sve gotovo. 

A 1 tank I 19 magova za iron reaver  nije progress, to je vjerojatno puno kasnije, sigurno poslije ilvl upgrejda a možda i u 7.0.

U biti, sad kad si rekao da je sve prije backhanda dosadno i neinvetivno znam da me trolas jer sigurno nisi odradio operator thogara dok je bio relevantan.A ako ne trolas onda sigurno možeš navesti neki fight sličan tome. 

17 godina
neaktivan
geronimo4661 kaže...

A 1 tank I 19 magova za iron reaver  nije progress, to je vjerojatno puno kasnije, sigurno poslije ilvl upgrejda a možda i u 7.0.

U biti, sad kad si rekao da je sve prije backhanda dosadno i neinvetivno znam da me trolas jer sigurno nisi odradio operator thogara dok je bio relevantan.A ako ne trolas onda sigurno možeš navesti neki fight sličan tome. 

Ma maidensi su meni najjteži brf mythic boss, tu smo wipe-ali više puta nego na svim ostalim bossevima skupa. Operator je bio zayeban u početku jer smo imali šit huntera i spriesta zbog kojih smo wipe-ali od yebenih addova. Ali nakon što smo njih zamijenili to je prošlo u 5-6 pokušaja. U prosjeku smo imali progress jedan boss na tjedan, trebalo nam je sve skupa 11 tjedana da riješimo brf mythic. Jedan od boljih raidova po mom mišljenju, ali ni blizu Ulduara i ICC-a. Blackhand je pao treći dan raida i to poprilično lako jer sam natjero sve iz raida da prije fight-a pročitaju sve što se pročitat da i pogledaju sve što se pogledat da o boss-u da ne moram svakom posebno objašnjavat. Kad su svi napokon shvatili cik-cak taktiku da centar ostane čist sve je prošlo kako treba, imali smo 3-4 wipe-a na 1-2%, ali na kraju opet riješili. A što se HFC mythic tiče tu je Gorefiend bio "judge, jurry and executioner", toliko wipe-ova da smo ostali be bez mt, 2 healera i najboljeg ranged dps-a. Trebalo nam je 6 tjedana da ga napokon skinemo. Poslije njega se Iskar činio kao šetnja parkom...

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
13 godina
dark_wizz kaže...
geronimo4661 kaže...

Ma maidensi su meni najjteži brf mythic boss, tu smo wipe-ali više puta nego na svim ostalim bossevima skupa. Operator je bio zayeban u početku jer smo imali šit huntera i spriesta zbog kojih smo wipe-ali od yebenih addova. Ali nakon što smo njih zamijenili to je prošlo u 5-6 pokušaja. U prosjeku smo imali progress jedan boss na tjedan, trebalo nam je sve skupa 11 tjedana da riješimo brf mythic. Jedan od boljih raidova po mom mišljenju, ali ni blizu Ulduara i ICC-a. Blackhand je pao treći dan raida i to poprilično lako jer sam natjero sve iz raida da prije fight-a pročitaju sve što se pročitat da i pogledaju sve što se pogledat da o boss-u da ne moram svakom posebno objašnjavat. Kad su svi napokon shvatili cik-cak taktiku da centar ostane čist sve je prošlo kako treba, imali smo 3-4 wipe-a na 1-2%, ali na kraju opet riješili. A što se HFC mythic tiče tu je Gorefiend bio "judge, jurry and executioner", toliko wipe-ova da smo ostali be bez mt, 2 healera i najboljeg ranged dps-a. Trebalo nam je 6 tjedana da ga napokon skinemo. Poslije njega se Iskar činio kao šetnja parkom...

Ma i meni  su maidensi bili najteži boss, ali i dosadan jer sam kao hiler u biti  dpsao  sve do zadnje faze, a još sam kao resto druid išao na brod.  Thogara sam spomenuo jer je bio stvarno zabavan i unikatan boss fight, sa dobrim learning curvom.Svaki pull bi malo po malo napredovao, sjećam se da mi je pola ekrana zauzimao angry assignment sa cijelim fightom isplaniranim. 

A što se tiče gorefienda  to mi je najdraži kill u hfc i definitivno najzahtjevniji za hilanje.Mislim da nam je trebalo jedno 80 vajpova da uopće vidimo p2. Mi smo 4 hilali i stvarno je bio stres, pogotovo u feast fazi, svaki mogući cd je morao biti iskorišten i dobro tempiran.Definitivno je bila greška staviti tako teškog bossa u sredinu raida i gejtat content.Na silvermoonu se jedno 5-6 gildova raspalo na njemu. 

17 godina
World of Warcraft

Igrao sam vjerojatno sve MMO(RPG) vazne spomena i također sam se vracao uvijek u WoW.

Jednostavno mi je najbolji, ima dobrih naslova, ali uvijek fali "ono nesto".

Bas gledam policu sa original kutijama, ima tu dosta MMORPG igara, i skoro svi su najavljeni kao "wow ubojice"....ali ni blizu tome nije bilo.

Xbox: Muskarcina
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Virty kaže...

Igrao sam vjerojatno sve MMO(RPG) vazne spomena i također sam se vracao uvijek u WoW.

Bas gledam policu sa original kutijama, ima tu dosta MMORPG igara, i skoro svi su najavljeni kao "wow ubojice"....ali ni blizu tome nije bilo.

Zaboravio si dodati da je i jedina od svih koja se plača na mjesečnoj bazi već 10 godina :D

10 godina
neaktivan

Ne više od prošle ekspanzije 

14 godina
Kopsi1304 kaže...

Ne više od prošle ekspanzije 

Buduci da goldi imaju svoju vrijednost iskazanu u pravom novcu koji diktira AH, jos uvijek se placa na mjesecnoj bazi. 

Tako me iritira to, ne mogu igrat igru casualy zbog tog sranja.... Jasno mi je da im se tesko odreci izvora tolikih para no gube puno casuala stime...

Burek s mesom
10 godina
neaktivan

Zasto bi gubili casuale s time?? Na tebi je hoces placati clanarinu sa goldom ili sa pravim parama.. na kraju krajeva ako si casual i ne igras puno moci ces bar jedan od 2-3 mjeseca platiti sa goldom, jer ga je stvarno lako zaraditi.

AH diktira ovisno o ponudi i potražnji wow tokena

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 11:19 (Kopsi1304).
14 godina
World of Warcraft

Tocno, a casuali ne zele imati pritisak placanja svaki mjesec neovisno da li ce zaradivati pare RL ili ingame. Jednostavno frustrira ako nemos igrat svaki dan, zbog toga se i nisam nesto naigrao wowa...

Burek s mesom

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam tu pretplatu uvijek dozivljavao kao nesto, sto bi onemogucavalo svim onim 'cancer' tipovima igraca da budu dio WoW svijeta. Oni igraci, kojih su igrice tipa LoL, WoT itd prepune. Mislim da je to bar donekle i funkcioniralo.

13€ je jedan dnevni odlazak u ducan. Za to sam u ovoj igri dobivao na primjer uvijek 100% support kod bilo kakvih problema sa igrom i sa accountom. Bilo telefonski, bilo live chatom, kako god. To je samo jedna stvar koja po meni vrijedi 13€. Da imam barem prividan osjecaj da je firmi ciju igricu igram na neki nacin doista stalo do mene.

Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Slažem se sa lukica123 u potpunosti

13 godina
neaktivan
lukica123 kaže...

Ja sam tu pretplatu uvijek dozivljavao kao nesto, sto bi onemogucavalo svim onim 'cancer' tipovima igraca da budu dio WoW svijeta. Oni igraci, kojih su igrice tipa LoL, WoT itd prepune. Mislim da je to bar donekle i funkcioniralo.

13€ je jedan dnevni odlazak u ducan. Za to sam u ovoj igri dobivao na primjer uvijek 100% support kod bilo kakvih problema sa igrom i sa accountom. Bilo telefonski, bilo live chatom, kako god. To je samo jedna stvar koja po meni vrijedi 13€. Da imam barem prividan osjecaj da je firmi ciju igricu igram na neki nacin doista stalo do mene.

Support im je vrhunski mozda jedino sto valja u igri trenutno, ali vec za gold mozes uzimati tokene tako da invazija pogotovo nasih ljudi, rusa i kineza 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
Danas planiram uzeti legion,gdje je najjeftinije,a da je sigurno? Prije sam uzimao s g2a.com I sve je bilo OK
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lukica123 kaže...

Dozivljavaj ti kako hoces, oni tu cifru ne opravdavaju vec samo muzu pare dokle ide. Sve je to super i kako si rekao, ali daleko od toga da ijedna druga free igra nema takvo sto.

Burek s mesom
13 godina
World of Warcraft

Od uvođenja tokena stvari su prilično jednostavne. Tko ima love a nema vremena/ne želi trošiti gold za gametime, fino plati 2 mjeseca 150 kuna. A ako imaš višak vremena a manjak love, vrlo jednostavno nafarmaš golda za sub.A ako nemaš 150 kuna za 2 mjeseca, a ni vremena za farmanje, onda je možda bolje da si prvo središ rl. 

Naravno, tu su i oni koji aktivno igraju WoW godinama i imaju sređene altove i profesije, takvi su normalnom igrom  u wodu nakupili golda za slijedećih par godina. 

1 0 hvala 0
17 godina
amd freak kaže...
Virty kaže...

Zaboravio si dodati da je i jedina od svih koja se plača na mjesečnoj bazi već 10 godina :D

To mi uopce ne smeta.

Za gust cu platiti 150kn za 2 mjeseca igranja ili pak sa goldima platit pretplatu.

Za 75kn odem u ducan i nista ne kupim, skoro pa nista :)

Xbox: Muskarcina
9 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav, imam pitanje oko kupnje online i kupnje box verzije u Hrvatskoj.

Naime, kada je WoD izlazio, kupio sam ga u Algoritmu na dan izlaska pa nije bilo problema. Tad sam bio živio u ZG-u. Prije 20 minuta sam zvao Algoritam (ZG) da se raspitam kad će oni dobiti ekspanziju u trgovini i hoće li biti dostupna. Planirao svakako u ZG idući tjedan zbog nekih drugih poslova. Kažu mi da će kod njih biti u srijedu 31.8., a ekspanzija službeno počinje 30.8.

Volim stavljat WoW kutije na policu s knjigama, pa mi je sad bed kupit online jer neću onda imat kutiju za ukras. Znam da je glupo, ali jbg, već mi ostale ekspanzije krase policu. Ali s druge strane, bed mi je izgubit 1 dan kad počne. Imam prilično aktivan guild, ne bih htio propustit tu početnu euforiju, pa makar bio i kao launch WoD-a :D

Ima li tko iskustva s kupovanjem online WoW ekspanzija pa s redeemanjem kutije nekako-negdje? Bio bih zadovoljan da postoji neka opcija makar mi i sam Blizzard poslao par mjeseci poslije kutiju.

Ili mi makar pomozite u odluci što da žrtvujem. Kutiju ili početni dan igranja. Za sada više naginjem da kupim online.

Cogito ergo ludo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kupi online ,a poslje za 10-50kn nadi na njuskalu kutiju ili zamoli nekog da ti proda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kexzoR kaže...
Danas planiram uzeti legion,gdje je najjeftinije,a da je sigurno? Prije sam uzimao s g2a.com I sve je bilo OK

molim vas odgovor.

12 godina
kexzoR kaže...
kexzoR kaže...

molim vas odgovor.

CDKeys.com

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

expanzija uvijek krece u noci oko 3 jel tako? valjda nece bit opet crasheva(vjv oce)

0 0 hvala 0
13 godina
wowrules kaže...

expanzija uvijek krece u noci oko 3 jel tako? valjda nece bit opet crasheva(vjv oce)

Kreće u ponoć, i vrlo vjerojatno neće biti glatko. Ja uglavnom ni ne probavam igrati točno u ponoć, radije se ustanem oko 6 ujutro, skuham litru kave i krećem sa levelanjem. 

14 godina
geronimo4661 kaže...
wowrules kaže...

Kreće u ponoć, i vrlo vjerojatno neće biti glatko. Ja uglavnom ni ne probavam igrati točno u ponoć, radije se ustanem oko 6 ujutro, skuham litru kave i krećem sa levelanjem. 

E to je zivot 

Burek s mesom
9 godina
wowrules kaže...

Ne vjerujem da ce biti crasheva jer gledajuci po serverima nebi trebalo jer 90% server je jos uvijek na low populaciji .

11 godina
neaktivan
Sparklystars kaže...
wowrules kaže...

Ne vjerujem da ce biti crasheva jer gledajuci po serverima nebi trebalo jer 90% server je jos uvijek na low populaciji .

kad je wod izlazio borio sam se 2 sata da udem u onaj portal u blasted landsu koliko je lagalo mogu razumit lagove tak malo i par dc-a ali ono je bilo strasno 

13 godina
wowrules kaže...
Sparklystars kaže...
wowrules kaže...

kad je wod izlazio borio sam se 2 sata da udem u onaj portal u blasted landsu koliko je lagalo mogu razumit lagove tak malo i par dc-a ali ono je bilo strasno 

Kod mene su problemi počeli kad sam napravio garrison, main mi je bio zaglavljen u njemu dan i pol, apsolutno ništa nisam mogao. 

Serveri ni ne moraju biti full da bi bilo crasheva, dovoljno je da je hrpa igrača u isto vrijeme na istom mjestu, ali to su riješili sa instanciranjem pa se nadam da to nece biti problem.

Sjećam se da je jedan streamer pozvao hrpu igrača da dodje u hyal, tamo oko ulaza za firelands.Doslo ih je toliko da su crashali server a on je pokupio ban. 

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mislim da neće biti problem jer će ljudi moći počet s kojom god zonom žele. Čudilo me da su u wod-u ponovili istu grešku kao u tbc-u, a kasnije su ti ispravili wotlkom gdje su dali dvije početne zone i rasteretili servere. Dosta je dobro što su Broken Shore scenario izbacili ranije pa ljudi neće biti zaglavljeni u instance serverima.

Ove invazije su mi zadale glavobolje jer sam nabrzinu digao četiri  lika na 100,  sad više ni sam ne znam što bi igrao!

I'm very large!

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

pozdrav raja,

zanima me ima li kakav balkan guild na frostmane serveru? preferiram alijansu, ali imam par hordasa :D

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice