World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.626.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
razbijac kaže...

Toliko o wowu znaci lvl 90 su digli u 4 sata! toliko o blizzardu uzas od igre !! http://www.wowprogress.com/char_level/ sreca da je ne igram vise

A baš si hater.. govoriš o čovijek koji je vjerojatno svaki dan u beti trenirao questovei vjerojatno svaki quest i questgivera ima macro-ano. Probaj sam lvlat i imat ces oko 20 sati lvlanja

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Btw: pogle ovo pa nemre WoW propast da si bog, kolko ima tih na milijune ljudi koji podržavaju tu igru.. [url=https://www.youtube.com/watch?v=7gMa75fivM4#ws]The European Digital Launch Event -- Mists of Pandaria[/url]

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Da meni to isto nije baš previše jasno. Gledao sam stream nekog lika iz Blood Legion guilda, lik se ulogirao i bio je praktički instant lvl 80 sa monkom zahvaljujući Recruit a Friend programu koji nama u HR nije dostupan -.-

Ljudi su upozoravali da će se to dešavati prilikom izlaska MoPa, ali Blizz je rekao da je sve regularno... hebeš takav poso....

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Stavi si United Kingdom i nemas problema... u cem je frka :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ime za novom Panda Monka?

6 Profesor Fluffy
1 Brewmaster ßrominator
1 Nesto drugo
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

ako želiš promjeniti državu moraš kontaktirati blizz suport, koji će tražiti dokaze o tvom prebivalištu u uk

bolje rečeno nemožeš samo tako promjeniti.

BF3:crna_bandera
17 godina
Wolf88 kaže...
SimeKZ kaže...

ako želiš promjeniti državu moraš kontaktirati blizz suport, koji će tražiti dokaze o tvom prebivalištu u uk

bolje rečeno nemožeš samo tako promjeniti.

Nadjes bilo koga iz UK (neko iz guilde) da ti da scan racuna za struju, vodu sta god i prilozis kao dokaz prebivalista. . .

13 godina
neaktivan

Tipicno covik otkrio blizzardovu gresku i sad ispasta.E blizzard blizzard

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 17:17 (razbijac).
17 godina
razbijac kaže...

Propala igra od wotlka uzasan sta se tice svega od igraca do bosseva pokemoni su opet u diru.

Toliko o wowu znaci lvl 90 su digli u 4 sata! toliko o blizzardu uzas od igre !! http://www.wowprogress.com/char_level/ sreca da je ne igram vise

Tipican proser od hater-a sa svojim glupim i nedosljednim izjavama. U jednom postu pljuje po igri zbog prebrzog levelanja, a onda u sljedecem brani exploitera koji je prebrzo izlevelao. Tvrdi kako je WOW smece, glupost i kako ga vise ne igra a onda provodi dane komentirajuci i prateci vjesti o tom istom "smecu" {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 20:19 (D3ViL).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Možda ne radi opcija Recruit a friend, ali Scroll of ressuresction radi i dobiješ isto lvl 80 lika. Isprobano, država Hrvatska :D....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi znate mozda ti mogu kupit dobar wow account, da ima dosta achievementa, ili Inivincible rein's ili neke druge rare mounte. Nemora imat MoP. Ali da je kod nas ne od stranaca!

13 godina
World of Warcraft

Njuskalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nema dobrih accova tamo

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel tko na kraju kupio ekspanziju i kakva je? 

Lurkam po forumima i svi govore uobičajne stvari kako je sve lijepo i fino ali tako je bilo svaku ekspanziju. 

I'm very large!

0 0 hvala 0
16 godina
Nos kaže...

Jel tko na kraju kupio ekspanziju i kakva je? 

Lurkam po forumima i svi govore uobičajne stvari kako je sve lijepo i fino ali tako je bilo svaku ekspanziju. 

Ja sam je preorderao i igram je. Uz to što je Pandaria kao kontinent VAU! i što je dotjerana grafika, prvo što sam primjetio je da su kretnje toonova nekako "fluidnije", bolje su odrađene, čak i za stare klase (imam monka, ali je samo napravljen, nisam ušao s njim u igru, doći će na red).

Questovi su u najmanju ruku zanimljiviji od primjerice Cataclysme (nikada mi nije ta ekspanzija pretjerano sjela, Lich King mi je bio bolji).

Što se tiče profesija, za sada vidim da je najviše profitirao Cooking, koji sada ima cijelu novu granu recepata iz Pandarie. Također, primjetio sam da kada padne recept, padne baš za tvoju profesiju (Jewelcrafting, dobio 4 rare - a, ostale profesije mi do sada nisu pale).

Uz dungeone sada imaš i scenarije u kojima dungeon moraš proći u određenom vremenu. Nisam još probao, ali koliko sam malo pregledao, radi se samo o vremenskom prolazu dungeona (kao što si u Zul'Gurubu imao quest da dođeš do predzadnjeg bossa u određenom vremenu). Sukladno vremenu kojem ti treba, dobivaš Gold, Silver ili Bronze medalju, golde i vjerojatno neki item. Uz to, kada radiš prvi dungeon u tjednu, dobijaš Bag of helpfull goods (ista stvar kao i Satchel of helpfull goods).

Što se tiče loota u dgu, i on je doživio promjene, imaš u temi već objašnjeno kako to radi, nemam volje ponovno objašnjavati.

Neki achievementi su postali account wide, kao i mountovi, tako da sada na svakom toonu imaš sve mountove (naravno, ako imaš Alliance i horde toonove, mountovi se ne dijele). Još jedna novina kod achievementa je kada završiš dio nekog achievementa, dobijaš obavijest o napretku tog achievementa.

TL,DR: Ima puno toga novoga, posla kao u priči, moja preporuka, isplati se uzeti, jako dobra ekspanzija.

15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Ja sam je preorderao i igram je. Uz to što je Pandaria kao kontinent VAU! i što je dotjerana grafika, prvo što sam primjetio je da su kretnje toonova nekako "fluidnije", bolje su odrađene, čak i za stare klase (imam monka, ali je samo napravljen, nisam ušao s njim u igru, doći će na red).

Questovi su u najmanju ruku zanimljiviji od primjerice Cataclysme (nikada mi nije ta ekspanzija pretjerano sjela, Lich King mi je bio bolji).

Što se tiče profesija, za sada vidim da je najviše profitirao Cooking, koji sada ima cijelu novu granu recepata iz Pandarie. Također, primjetio sam da kada padne recept, padne baš za tvoju profesiju (Jewelcrafting, dobio 4 rare - a, ostale profesije mi do sada nisu pale).

Uz dungeone sada imaš i scenarije u kojima dungeon moraš proći u određenom vremenu. Nisam još probao, ali koliko sam malo pregledao, radi se samo o vremenskom prolazu dungeona (kao što si u Zul'Gurubu imao quest da dođeš do predzadnjeg bossa u određenom vremenu). Sukladno vremenu kojem ti treba, dobivaš Gold, Silver ili Bronze medalju, golde i vjerojatno neki item. Uz to, kada radiš prvi dungeon u tjednu, dobijaš Bag of helpfull goods (ista stvar kao i Satchel of helpfull goods).

Što se tiče loota u dgu, i on je doživio promjene, imaš u temi već objašnjeno kako to radi, nemam volje ponovno objašnjavati.

Neki achievementi su postali account wide, kao i mountovi, tako da sada na svakom toonu imaš sve mountove (naravno, ako imaš Alliance i horde toonove, mountovi se ne dijele). Još jedna novina kod achievementa je kada završiš dio nekog achievementa, dobijaš obavijest o napretku tog achievementa.

TL,DR: Ima puno toga novoga, posla kao u priči, moja preporuka, isplati se uzeti, jako dobra ekspanzija.

Vjerujem da su zone VAU. Jer ipak je to blizzard i kod njih je razina produkcije bogovska. Profesije me toliko ne zanimaju jer su dosadne i izjednačene. (osobno uvijek uzimam inžinjeriju jer tu  i tamo zna biti zabavna dok je whineri na forumu iznerfaju). Ovo s prolazom instance na vrijeme mi se jako sviđa jer su 5 man dungeoni još od početka wotlka iznimno dosadni. Ja sam kao tank većinom solo vukao polu afk likove i radio veći dps nego sva trojica kombinirano. (Mrzim dpsere! Pogotovo hibride koji dpsaju)

Achivment,i mountovi i sve ostalo mi je isto tako nezanimljivo jer ionako aposlutno ničemu ne služe. (nekad je epic mount olakšavao i ubrzavao farmanje, sad ekipi služi da posloži boje uz transmo. set, ala modni mačak furka). Jel ima što novo za pvp osim pvp powera. Čitao sam da bi mogla biti ekpsanzija orijentirana na pvp, ali mi se čini da će ići dobro usvojenom rutom dodavanja glupavih bg-a i sezona u areni. Vjerujem da će ova biti rezervirana za monkove kao što je bilo u s5 za RETardose i VITEZOVE SMRTI (olololo).

I'm very large!
16 godina
Nos kaže...
WackyZG kaže...

Vjerujem da su zone VAU. Jer ipak je to blizzard i kod njih je razina produkcije bogovska. Profesije me toliko ne zanimaju jer su dosadne i izjednačene. (osobno uvijek uzimam inžinjeriju jer tu  i tamo zna biti zabavna dok je whineri na forumu iznerfaju). Ovo s prolazom instance na vrijeme mi se jako sviđa jer su 5 man dungeoni još od početka wotlka iznimno dosadni. Ja sam kao tank većinom solo vukao polu afk likove i radio veći dps nego sva trojica kombinirano. (Mrzim dpsere! Pogotovo hibride koji dpsaju)

Achivment,i mountovi i sve ostalo mi je isto tako nezanimljivo jer ionako aposlutno ničemu ne služe. (nekad je epic mount olakšavao i ubrzavao farmanje, sad ekipi služi da posloži boje uz transmo. set, ala modni mačak furka). Jel ima što novo za pvp osim pvp powera. Čitao sam da bi mogla biti ekpsanzija orijentirana na pvp, ali mi se čini da će ići dobro usvojenom rutom dodavanja glupavih bg-a i sezona u areni. Vjerujem da će ova biti rezervirana za monkove kao što je bilo u s5 za RETardose i VITEZOVE SMRTI (olololo).

Za PVP ti ne znam, osim tu i tamo kojeg BGa nisam se nikada ozbiljnije posvetio tome, više sam PvE player, a arenu nisam niakada probao. Imam blagu averziju prema PvPu, ljude koje znam da igraju PvP sam doživio kao napuhanke i to me ohladilo. Možda sada probam, čisto da vidim kako ide, ali neću se ozbiljnije posvetiti tome. Za tanka... znam kako ti je... i na kraju još ne valjaš i popljuje te se.

Imaš pet battle kao novinu i mogu ti reći da je kao jedan mini game (mada, mislim da će i iz toga izrasti nešto veće, za sada je sve to u povojima) jaaako dobar. Čisti turn - based fight, kao Pokemoni, ali za odmor od farmanja, dungeona i raidova, dušu dalo. Naravno, tu je i onaj "moraš skupit sve" dio pet battleova.

15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
Nos kaže...
WackyZG kaže...

Za PVP ti ne znam, osim tu i tamo kojeg BGa nisam se nikada ozbiljnije posvetio tome, više sam PvE player, a arenu nisam niakada probao. Imam blagu averziju prema PvPu, ljude koje znam da igraju PvP sam doživio kao napuhanke i to me ohladilo. Možda sada probam, čisto da vidim kako ide, ali neću se ozbiljnije posvetiti tome. Za tanka... znam kako ti je... i na kraju još ne valjaš i popljuje te se.

Imaš pet battle kao novinu i mogu ti reći da je kao jedan mini game (mada, mislim da će i iz toga izrasti nešto veće, za sada je sve to u povojima) jaaako dobar. Čisti turn - based fight, kao Pokemoni, ali za odmor od farmanja, dungeona i raidova, dušu dalo. Naravno, tu je i onaj "moraš skupit sve" dio pet battleova.

Taj pet battle mi se čini kao da bi mogao biti dosta velik uspjeh, ali još mi je smješnije što je to igra unutar igre (we heard you like games, so we put games into......). Pvp ekipa je većinom katastrofa, ali to je zbog natjecateljskog mentaliteta i što u većem broju privlači klince, koji što zbog mladosti što zbog puberteta su egoistični napuhani manijaci. To se da uočiti u većini igara gdje je natjecanje izraženo HoN, CS, CoD, BF3, Dota i slične igre. Probaj igrati s frendom na skypu bg bit će puno zanimljivije a i da ne govorim da ćeš puno manje gledati spirit healera. Najviše me zanima koliko su ljudi uvučeni pričem u nadolazeće raidove, jer mi se čini kao da nije baš povezano. 

I'm very large!
16 godina
neaktivan
Jel ima tko na Xaviusu? Ja sam na Xaviusu ali je pomalo pusto...
Moze i preporuka dobrog PvP servera pa da se preselim :-)
Follow the white rabbit.
15 godina
neaktivan
Nevals kaže...

Probaj Sylvanas kažu mi da je que izna 3k.

I'm very large!
13 godina
neaktivan
Nos kaže...
Nevals kaže...

Probaj Sylvanas kažu mi da je que izna 3k.

Ja sam na Sylvanas.Jucer sam u ceko u redu da udem na server 3 sata :D

14 godina
World of Warcraft

Na outlandu najvise sto je bilo jest 5k que.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

Oj ekipa,e samo bi molio jednu uslugu ako netko ikako ima neki stari account na kojem ne misli vise igrat i nije igro neko vrijeme da mogu poslati SOR na njega bio bi mu full zahvalan :) probao sam na svoj ali sam uzeo 10 dana trial-a i sve sa time zeznio pa nemam druge opcije nego vas traziti neznam koga bih mogao pitati,nadam se da ce se neko javiti ! :) Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 10:25 (Rile031).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
razbijac kaže...

Propala igra od wotlka uzasan sta se tice svega od igraca do bosseva pokemoni su opet u diru.

Tipican proser od hater-a sa svojim glupim i nedosljednim izjavama. U jednom postu pljuje po igri zbog prebrzog levelanja, a onda u sljedecem brani exploitera koji je prebrzo izlevelao. Tvrdi kako je WOW smece, glupost i kako ga vise ne igra a onda provodi dane komentirajuci i prateci vjesti o tom istom "smecu" {#}

Kakve sve gluposti mozes procitat na ovom forumu, to je nevjerovatno. :D

SpyGi je mato.
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zakon mount! Zahtijeva nekih sat vremena letenja po pandariji i onda slušanje jedno 6-7 priča, koje su zapravo zanimljive za slušati, i još se kao nagrada za exalted dobije ovaj mount :)

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Nadjes bilo koga iz UK (neko iz guilde) da ti da scan racuna za struju, vodu sta god i prilozis kao dokaz prebivalista. . .

Jesi li ti siguran da se moze tako? Znaci treba mjenjat sve podatke i na accountu,ime itd...?

Jos jedno pitanje sto se tice tih stvari, moj account je na UK drzavi a uzeo bi race change .Dal mogu to platit sa frendovom Visom koja je regana naravno tu u hrvatskoj,dal blizz dopusta takvo placanje jer vidim da prilikom placanja traze te da stavis adresu za naplatu,pa ako se ne podudara sa adresom s accounta ... :/

PS. sto se ekspanzije tice predobra , zone su predobre ,jednostavno uzivas dok questas,skroz chill feeling,zelenillo,trava... predobro :)

sup
15 godina
neaktivan
hexx kaže...
D3ViL kaže...

Jesi li ti siguran da se moze tako? Znaci treba mjenjat sve podatke i na accountu,ime itd...?

Jos jedno pitanje sto se tice tih stvari, moj account je na UK drzavi a uzeo bi race change .Dal mogu to platit sa frendovom Visom koja je regana naravno tu u hrvatskoj,dal blizz dopusta takvo placanje jer vidim da prilikom placanja traze te da stavis adresu za naplatu,pa ako se ne podudara sa adresom s accounta ... :/

PS. sto se ekspanzije tice predobra , zone su predobre ,jednostavno uzivas dok questas,skroz chill feeling,zelenillo,trava... predobro :)

Nećeš imati problema, ja sam napravio 2 faction change-a sa hrvatskom karticom i nisam imao problema :)

14 godina
World of Warcraft

Full heroic 463ILVL blood tank i što da radim sada? nema još LFR-a ... a za PVP mi treba oko 30k honora za full PVP Gear, tj 25k pošto imam već trinket-e i Ringove:D

Meni je ova ekspanzija pun pogodak!

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hexx kaže...
D3ViL kaže...

ehm ja malo kasnim sa odgovorom

nemoj plačati sa frendovom karticom, mogao bi imati problema tvoj frend ne ti :)

naime, što mi se dogodilo prošle godine

frend me zamolio da mu je hića i da jel mu mogu preko kartice kupiti igru za 6 mjeseci, a on meni keš na ruke

nema frke, vidimo se na kavici, spojimo na battle.net i odradimo transkaciju ja keš u ruke

obrišemo moju karticu sa njegovog profila i kažemo - A JE TO! daj još jednu rundu

.....

6 mjeseci kasnije meni na karticu sjeda 60 eura, gledam nepoznata transakcija

zovem RBA direct - pitam što je - kažu blizzard UK

ok, velim ja, idem na svoj acc, ali nije vrijeme za game time, a pogotovo ne sa te kartice....

zovem frenda da povjeri svoj acc, kad veli gle, meni je produžen game time automatski

ja WTF ????

nema frke, vidimo se popodne opet na kavici on meni keš i zapijemo par rundi

sad ja piše email blizzardu, tražeći da mi više ne terete karticu, a oni se u nekoliko email poruka prave doslovno blesavi kao nemaju oni pojma o čemu ja pričam

na kraju je završilo tako da sam nazvao RBA koji je poništio mastecard i izdao novu (tako da se ekipa iz bliza nek j.... neda mi se natezati sa njima)

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi znate li za kojeg bota sta je siguran :D Da mi malo farma dok me nema :P

Nesto slicno kao ex-pirox bot

Suba
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice