World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
RonoN kaže...

Cataclysm Release Date - December 7th
Season 9 starts on December 14th, a blue post stated that Cataclysm would be released one week earlier.

Hm.. čudno mi je  da tako kasno..  WOTLK je izašao u 11. mjesecu a po svim pripremama (skinuti patch-evi 4.0.x) činilo mi se da će tako biti i sa Cat-om..  ha dobro, par tjedana više-manje.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
World of Warcraft

jedno pitanje, na normal serveru jel moguce slat pare sa horde na allya i obrnuto?

hvala

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije moguće, jedino se account bound itemi mogu tako slati.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma naravno da je moguće, i to evo kako- radio sam ovaj postupak vec par puta:

recimo da oces slat pare sa svog ally like na hordu

sa horde likom stavis na Blackwater AH( to ti je u booty bayu) neki item( svejedno koji) i za buyout stavis onu sumu koji oces poslati, npr 1k golda

ulogiras se na ally lika, odes u BB za prijateljem ili guildiem, uglavnom s nekim komu vjerujes. das pare frendu, on kupi onu aukciju za 1k i to je to.

imaj na umu da ta aukcija uzima golemu proviziju ili nesto slicno ugl neces tocno 1k golda dobit nego manje. i da, podrazumjeva se da ti reputacija sa steamwheedle cartelom nije totalno s*ebana, što je slučaj ako imaš titulu Bloodsail Admiral.

eto mini tutorial gotov Smijeh

WAT IS THIS. I DONT EVEN...
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
World of Warcraft

nisam igral 2 godine, sad me opet malo uhvatilo za igranje :)

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

ma naravno da je moguće, i to evo kako- radio sam ovaj postupak vec par puta:

recimo da oces slat pare sa svog ally like na hordu

sa horde likom stavis na Blackwater AH( to ti je u booty bayu) neki item( svejedno koji) i za buyout stavis onu sumu koji oces poslati, npr 1k golda

ulogiras se na ally lika, odes u BB za prijateljem ili guildiem, uglavnom s nekim komu vjerujes. das pare frendu, on kupi onu aukciju za 1k i to je to.

imaj na umu da ta aukcija uzima golemu proviziju ili nesto slicno ugl neces tocno 1k golda dobit nego manje. i da, podrazumjeva se da ti reputacija sa steamwheedle cartelom nije totalno s*ebana, što je slučaj ako imaš titulu Bloodsail Admiral.

eto mini tutorial gotov Smijeh

2 pitanja:

zasto bi frend morao to radit? to sve mozes sam - na hordi stavis ah aukciju po 100g, na allyu odes i kupis ju. horde lik ce ti dobit 90g.

ak imas titulu bloodsail admiral, jos uvjek mozes bit exalted sa steamwhidle cartelom. nakon titule nafarmas rep natrag.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan

nemožeš jer ti se izbaci greška- cannot buy your own character's auctions.

a farmanje repa nazad je brutalno brutalno teško i dugo

WAT IS THIS. I DONT EVEN...
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 21:41 (SPAWNK4MPER ti mama).
17 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

Jel taj Ultras mozda human priest? i na aggamaggan serveru?

human mage... Cool Imam osjećaj da se znamo preko WOW-a nekada...

16 godina
neaktivan

ok. shvatio sam da nije 2.11 kao sto je najavljeno pa sad citam da je 26.11?

http://wow.joystiq.com/2010/09/25/amazon-just-sent-out-a-bunch-of-emails-about-cataclysms-release/

16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

ok. shvatio sam da nije 2.11 kao sto je najavljeno pa sad citam da je 26.11?

http://wow.joystiq.com/2010/09/25/amazon-just-sent-out-a-bunch-of-emails-about-cataclysms-release/

sluzbeno je najavljeno za negdje 7.12. il tak nesto.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Busola kaže...
Jebasu123 kaže...

Jel taj Ultras mozda human priest? i na aggamaggan serveru?

human mage... Cool Imam osjećaj da se znamo preko WOW-a nekada...

ali aggamaggan realm?Smijeh

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

sluzbeno je najavljeno za negdje 7.12. il tak nesto.

Nije ništa službeno najavljeno, sve su još uvijek samo nagađanja.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sad je službeno :)

Kataklizma stiže 7. 12.

http://eu.blizzard.com/en-gb/company/press/pressreleases.html?101004

2 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Sad je službeno :)

Kataklizma stiže 7. 12.

http://eu.blizzard.com/en-gb/company/press/pressreleases.html?101004

told ya! :D

17 godina
World of Warcraft

super stvar sto kod cijena nisu izjednacili euro i dolare - preporucne cijene za europu 35€ odnosno 40$ za SAD!

valjda vide u Blizzardu da Kotickovi potezi nisu popularani!

i druga super stvar sto mi je ostalo jos 7 dana neiskoristenog godisnjeg Cool

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mogu si mislit kak će Algoritam stavit za 250kn..

Nadam se da će postojati preload ovog online..

16 godina
neaktivan

koja ce onda biti cijena tu kod nas recimo u algoritmu?

Proud to be adicted to WoW
17 godina
vidikovac kaže...

mislim 300kn kao i tbc i wotlk ranije

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...
vidikovac kaže...

mislim 300kn kao i tbc i wotlk ranije

a sumnjam znas ipak je preorder na netu 300 kn. mislim da ce biti vise

17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

?

Preorderat se može za otprilike 220 kuna sa dvd.co.uk i game.co.uk recimo.

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
vidikovac kaže...

?

Preorderat se može za otprilike 220 kuna sa dvd.co.uk i game.co.uk recimo.

ej ja sam gledao sa eplati. znaci moguce je da dode 300 kn u algoritmu? onda se isplati ici na ponocnu premijeru =))

17 godina

na senditu možete preordati za 150 kn

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dakle u Algoritmu 99% ponoćna prodaja sa utorka 07.12. na srijedu 08.12. Namigiva

Još 2 mjeseca..  do tada jedino moram odlučiti da li kupiti 'običnu' ili CE verziju hehe..  (mada nakon nekoliko piva nekako mislim da će biti peglaona kartice za CE na kraju ipak.. Izlanuo se)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Dakle u Algoritmu 99% ponoćna prodaja sa utorka 07.12. na srijedu 08.12. Namigiva

Još 2 mjeseca..  do tada jedino moram odlučiti da li kupiti 'običnu' ili CE verziju hehe..  (mada nakon nekoliko piva nekako mislim da će biti peglaona kartice za CE na kraju ipak.. Izlanuo se)

s ponedjeljka 06.12. na utorak 07.12 ;) 24 sata je puno kad je release tak blizu

jedva cekam ponocnu, jos nisam isao al ovaj put ne propustam!

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

ajde stari jos mi objasni sta ti je CE? colletcion edition? sta jos dobijes uz to i kolika ce mu biti cijena?

16 godina
neaktivan
RonoN kaže...
Dado_ZG78 kaže...

s ponedjeljka 06.12. na utorak 07.12 ;) 24 sata je puno kad je release tak blizu

takoder!

16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...
RonoN kaže...
Dado_ZG78 kaže...

takoder!

• Umjetnost Cataclysma (Art of the Cataclysm) je knjiga od 176 stranica sa nikada prije viđenim slikama iz arhiva Blizzard Entertainment kinematičkog odjela (Blizzard Entertainment cinematics department) i razvojnog studija WOW-a, kao i neke radne vizualne predloške iz različitih stadija razvoja.
  • Ekskluzivni in-game ljubimac: sada još možda nije osvajač svijetova, ali Lil’ Deathwing će biti ponosno društvo heroja na njihovom putu spašavanja Azerotha od puno većeg neprijatelja.
  • Soundtrack sa 10 novih veličanstvenih zvučnih zapisa iz Cataclysma, uključujći i ekskluzivne bonuse.
  • Specijalno izdanje podloge za miša koja prikazuje Deathwinga i njegovu prijetnju razorenim kontinentima Azerotha.
  • World of Warcraft igraće karte za razmjenjivanje (World of Warcraft Trading Card Game cards), 60-karatni početnički deck iz Wrathgate serije, dvije specijalne art karte i dvije ekskluzivne herojske karte dostupne samo u ovom kolekcionarskom izdanju. To će biti i prvo pojavljivanje goblinskih i worgen heroja u TCG-u (Trading Card Game).

+ Ljepa kutija :) hehe

15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Sto ti je taj 1% a, si vidio kako rula a Smijeh

16 godina
neaktivan
Gauta kaže.

• Umjetnost Cataclysma (Art of the Cataclysm) je knjiga od 176 stranica sa nikada prije viđenim slikama iz arhiva Blizzard Entertainment kinematičkog odjela (Blizzard Entertainment cinematics department) i razvojnog studija WOW-a, kao i neke radne vizualne predloške iz različitih stadija razvoja.
  • Ekskluzivni in-game ljubimac: sada još možda nije osvajač svijetova, ali Lil’ Deathwing će biti ponosno društvo heroja na njihovom putu spašavanja Azerotha od puno većeg neprijatelja.
  • Soundtrack sa 10 novih veličanstvenih zvučnih zapisa iz Cataclysma, uključujći i ekskluzivne bonuse.
  • Specijalno izdanje podloge za miša koja prikazuje Deathwinga i njegovu prijetnju razorenim kontinentima Azerotha.
  • World of Warcraft igraće karte za razmjenjivanje (World of Warcraft Trading Card Game cards), 60-karatni početnički deck iz Wrathgate serije, dvije specijalne art karte i dvije ekskluzivne herojske karte dostupne samo u ovom kolekcionarskom izdanju. To će biti i prvo pojavljivanje goblinskih i worgen heroja u TCG-u (Trading Card Game).

+ Ljepa kutija :) hehe

a cijena? =)

17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

a cijena? =)

Sitnica ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice