World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: World of Warcraft
Nobles kaže...

ovo rokate sa buffom ili bez?

Naravno s buffom to bi bilo ko da pitas seljaka dali ore njivu rucno a pored mu parkiran traktor Smijeh

Blizek kaže...

Koja je to sjekira koju držiš?

http://www.wowhead.com/item=49888

Ovo je cilj:

http://www.wowhead.com/item=49623

Shadow's Edge stigao sam do questline kad se trebaju skupljat shardovi pa sad covjek samo mora biti strpljiv, a s obzirom da HC bossovi imaju jako velik drop rate ice to polako. . ., da vam budem iskren legendary ce doc i proc, s catom ce postat beskoristan ali vanity loot je ono sto mene privlaci, od 5 itema neke cu poklonit guildu, tabard sebi a mount prodat nekom mutavom kolekcionaro za gold cap (Death Knight vec imam isti pa mi ovaj nije toliko cool) $ $ $ $ $

http://www.wowhead.com/quest=24914

* Reins of the Crimson Deathcharger - A brand new mount that looks like the Death Knight's class mount.
* Muradin's Favor - A 10-minute Frost Dwarf transformation.
* Jaina's Locket - A portal to Dalaran on a 1-hour cooldown, you finally have your own pocket mage!
* Tabard of the Lightbringer - A tabard with a very shiny on-use effect.
* Sylvanas' Music Box - A music box that plays Lament of the Highborne.

Matatata krele od zanata kaže...

Kaj se tiče progressa to kaj ste 5/12 HC je prilično dobro za gildu koja je tek krenula u 25m.

A pazi kao sto rekoh 10man guild je prerastao u 25man pa sad ima tu i novih ljudi ili onih osrednje gearanih, proce sigurno neko vrijeme dok ne postignemo vas 11/12 ali polako tu sam da se igram i zabavljam, nije mi potrebna neka frustracija. . , ekipa je srecom na okupu i zao mi je sto cujem da ste vi pomalo u rasulu, ali opet blizi se expanzija a s njom i novi izazovi. A onaj shot je uzet od sinoc, zabili smo Rott/Faster HC i zavrsili raid, nastavljamo u nedelju ostalo pa polako sto se moze, sto ne cekamo da se zgira ekipa malo. ., Lady D nam je stvarala probleme jer je dosta i do kvalitetnog pozicioniranja i trckaranja okolo za addovima etc, tako da smo ju odradili na Normal, ali smo je spustali na 20-30%, tako da ce i ona uskoro down. ., obicni 25man je cisti farmland i vise ne predstavlja izazov, tako da nam je ovo sad pravo osvjezenje da se malo zapne i wipe-a :)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 14:20 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

o ljudi, hvala vam za ove savjete sa instancama, sad sam skocio odmah 3 lvla :))) stvarno hvala

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Evo odlucio ja da zamjenim Mining s BS, tak da budem BS/JC. ., pratim nekakav prof turtorial i skupljam si matse prije nego batalim Mining da potrosim sto manje golda stigao sam do podvucenog, mada sam poceo danas ponosan sam na sebe koliko sma brzo nafarmo. . .

Approximate Materials Required for 1-450:

• 133 Rough Stone
  • 190 Copper Bar
  • 24 Coarse Stone
  • 5 Silver Bar
  • 120 Bronze Bar
  • 150 Heavy Stone
  • 5 Gold Bar
  • 230 Iron Bar
  • 35 Green Dye
  • 50 Steel Bar
  • 5 Truesilver Bar
  • 60 Solid Stones
  • 150 Mageweave Cloth
  • 320 Mithril Bar
  • 20 Dense Stone
  • 430 Thorium Bar
  • 80 Rugged Leather or 10 Star Ruby
  • 155 Fel Iron Bar
  • 10 Netherweave Cloth
  • 85 Adamantite Bar
  • 320 Cobalt Bar
  • 441 Saronite Bar
  • 20 Crystallized Air
  • 7 Titanium Bar
  • 33 Eternal Earth
  • 13 Eternal Shadow
  • 13 Eternal Water
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 23:18 (D3ViL).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo vam LK 25man na hc, pogledajte koliko traje fajt

ili http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=144411

Gledajte u HD kvaliteti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 12:13 (crash11).
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Nobles kaže...

Naravno s buffom to bi bilo ko da pitas seljaka dali ore njivu rucno a pored mu parkiran traktor Smijeh

pa i ne baš.

pitam jer imate loldps Cool

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
16 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Evo vam LK 25man na hc, pogledajte koliko traje fajt

ili http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=144411

Gledajte u HD kvaliteti.

a dugacak je fajt, bogte jedan pokusaj te izmori vise nego svih prijasnjih 11 hc bosseva skupa :P

ali oni su dosli do enragea taman je napisalo ENRAGE i onda je pao ispod 10% :D

na tom liku je dps race strasan, al ak ovi rade 12-13k dpsa na lk 25m hc zabrijte kolko rade na rotfaci npr :P 20k dpsa i vise :o

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Nobles kaže...
D3ViL kaže...
Nobles kaže...

pa i ne baš.

pa reko je da je to na addovima na kojim se slackuje (nekopcam kak tak malo rade, ja na locku trcim s festera na rotfacu ili obrnuto i mana mi je na 12% il manje i svejedno radim 20 i vise tisuca dpsa s life tapanjem i pauzama da ne dobim pravo tenkanja -.-)

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Nobles kaže...

pa i ne baš.

Loldps ili ne bitno je da bossovi idu dole, tak da je ocigledno i vise nego dovoljno Namigiva

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jedva čekam worgena zaigrati (vjerojatno lock, pošto druge klase imam sa drugim rasama..) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Jedva čekam worgena zaigrati (vjerojatno lock, pošto druge klase imam sa drugim rasama..) Namigiva

hhaha nice :D

ja cu napravit tauren paladina, razmisljam dal da rezerviram ime (Retbull / Holycow),  mogao bih ali placat nesto extra osim pretplate kod stare mi nebi proslo + kaj je to jeb***  skupo za ono kaj dobis s tim.

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

ja cu napravit tauren paladina, razmisljam dal da rezerviram ime (Retbull / Holycow),  mogao bih ali placat nesto extra osim pretplate kod stare mi nebi proslo + kaj je to jeb***  skupo za ono kaj dobis s tim.

Holycow ti je sigurno već zauzeto :P, nekak je preordinary, too common. A opet, možda i nije. Moji svi likovi imaju neka fantasy imena, jednostavno ne mogu zamisliti da dam ime, kaj ja znam druidu npr., Superdruid ili bilo kakvo drugo da nije fantasy..., prije ću mu dati ime recimo, Umr ili Ranik ili Etkril, recimo sad mi još za ženskog lika pada na pamet Omnala i sl. Za svog prvog lika, magea, ime sam našel u nekoj knjizi u Algoritmu, dolje u knjižari, bio sam s frendom, gledal neke knjige i sjetim se, e pa mogel bi si pogledat za neko ime, otvorio neku fantasy knjigu i našel ime Varys, samo kao to je bio neki zločesti lik, al mi je ime baš kul bilo tak da sam magea tak nazval. A kaj ćeš, ne mogu si pomoć. :D

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ja cu Lock-a ili mage-a

17 godina
Holycow),

Zato ukoliko nije zauzeto sad odmah si napravi bilokojeg Horde lika s tim nickom, a kasnije lagano delete i novoj Pala kravici nabacis ime, nezz meni nekako Tauren druid zvuci blesavo, ali zato su 90% transferat DK-a na Worgena. ., samo neznam dali ce transferi biti blokirani neko vrijeme sto se tice novih rasa?!?!

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zauzeli su i Holycow i Hollycow i Unholycow, i Unhollycow, i Retbull, i Retbul tak da nis od toga :(

bilo bi bolje da mi je ranije sinulo i onda da sam prodaval te likove neko mi plati 25 eura da zbrisem lika u trenutku kad on veli i on si napravi takvog chara odma nakon toga.

jedini je problem kaj bi i ja takvog lika pa onda i nema nekog smisla prodavat al oke :P

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

A onda ti uvjek ostaje ko kod mene Troll Hunter Kljovica, Warr Tauren Ratoljub itd itd, bar se nasi upisaju od smjeha akd se sretnemo u random Dungeon. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Rezerviraj Mooooladin =)

16 godina
neaktivan
Dr.Malenica kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Rezerviraj Mooooladin =)

Mooladin je zauzeto, s jednim o izgleda mutavo, a wow neda imena s  vise od 2 uzastopna identicna slova -.-

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Onda daj Muuladin. :D

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Eh, tauren paladin..  svašta.

Pitanje vremena kad će sve rase moći izabrai apsolutno sve klase (kao DK). To po meni malčice ubija nekakvu distinkciju likova, ali ok Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

sta fali, ja se od samog pocetka "molim" za tauren paladina.

prekul ce izlgedat :D

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Eh, tauren paladin..  svašta.

Pitanje vremena kad će sve rase moći izabrai apsolutno sve klase (kao DK). To po meni malčice ubija nekakvu distinkciju likova, ali ok Neodlučan

E to mi je užas, dobro, ovo nisam ni znal da će sad taureni paladini moć bit, znam da su oni druidi na hordinoj strani, al katastrofa. Najjača je bila vanilla, horda imala šamane, alijansa paladine. Najjača solucija, odma su se i taktike razlikovale na hordinoj strani i na strani alijanse. Onda je došel TBC i poništio tu prekrasnu razliku među stranama i uvel draneie i blood, pardon, gay elfove. I svi su sad jednaki. Bljak. Onda milijun glupih balansiranja, nerfanja, overpoweranja, uh, to mi je i najviše ubilo želju za igrom.., sad će još vrhunac bit kak veli Dado, da budu svi mogli izabrat svaku klasu, ne da ubija samu igru, nego ubija i lore. Ah...

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ekipa na kojim serverima igrate?Pa kad izade Cata da malo zaigramo na worgenima zajedno haha :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Darkspear =)

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Wow je postigao popularnost zahvaljujući prvom djelu, a svakim nastavkom mu sve više pada. Ja čekam Guild Wars 2 po svim trailerima i najavama što sam gledao igra mi se sviđa i još dodanti plus je što nema mjesečne preplate.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Wow je postigao popularnost zahvaljujući prvom djelu, a svakim nastavkom mu sve više pada. Ja čekam Guild Wars 2 po svim trailerima i najavama što sam gledao igra mi se sviđa i još dodanti plus je što nema mjesečne preplate.

vanilla je bila veliki uspjeh

onda je u bcu wow izgubio dosta igraca, ali ih je i dobio dosta, ne kraju je bio na nekom gubitku koji je toliko mali bio da i nije pretjerano bitno.

onda je doso wotlk i vratila se tona igraca, i wow dalje ide.

doce i cata, wow ce i dalje postojat, i tako dalje i itd...

decki nezz zasto se vi toliko bunite protiv jednakosti horde i alije, ali mene lore i interesira pretjerano pa je valjda to do toga.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Lore mi je i najdraži dio igranja WoW-a bio. Pročitao sam svaki, svaki faking quest, mislim da tolko lektire (one obavezne) u školi nisam pročital, kolko sam pročital igrajući WoW. To mi je najveći gušt bio, pratiti priču preko tih questova i osjećati se dijelom cijele te saga, kao da ja stvaram taj svijet. RTS me navukao na taj lore, kad je krenul WoW, uh, a onda dok sam saznal da postoje i knjige, pa i njih pročitao... Upravo zato i s nestrpljenjem očekujem nadolazeći Warcraft film. Nadam se da me neće razočarati.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Ekipa na kojim serverima igrate?Pa kad izade Cata da malo zaigramo na worgenima zajedno haha :D

Ja sam s još nekim frendovima na Earthen Ring-u Namigiva

Definitivno pada Worgen warlock hehe.. 

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja igram na Molten WoW-u.

Programer i 3D artist

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Gauta kaže...

Bum ti se ja pridruzio ja jos razmisljam izmedu mage-a i locka :D

16 godina
neaktivan
Gauta kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Gauta kaže...

Bum ti se ja pridruzio ja jos razmisljam izmedu mage-a i locka :D

tbh idi na magea, mi lockovi smo pre mekani xD

meh

cistim inace ovak zg kad mi se da, ona 2 bossa za mountove.

i sad tigra mogu soloat bez beda, al me raptor muci muci i neide. do pola hpa i krepam. zbog onog mutavog debuffa pet mi pocne primat tolki dmg da to nije normalno, a ja se nemogu raspistoljit na bossu prije neg se to nastacka previsoko jer ce me za 10-15 sec zatuc u tom vremenu ga nemogu zergat ako me tuce jer imam delay na spellove zbog njegovo tuckanja.

i sad ja zovnem frenda gildija upomoc, i on me zica dal moze rollat na mount ak padne

i ja kak mount ima 0,43% sanse da padne reko slobodno mislec a je, ziher bu pal

I PADNE MOUNT I ON ROLLA NA NID 98 A JA 34 -.- mislim drago mi je zbog njega al mi je bed kaj nisam platil nekom tenku da mi to odtenka i stavim na ml i gotovo

ima ekipe koja ga farma po 3 godine vec i nikad ga nije vidla da dropa, meni je vec jednom pao, kad sam ko lvl66 lock iso tam prvi put jer me interesiralo kak to izgleda nutra, i bio je ml i tip ga je normalno ninjao, al me tad nije bila pretjerana briga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 11:19 (Matatata krele od zanata).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice