World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Dado_ZG78 kaže...

Ekipa, jel tko sudjeluje u beti Cataclysma možda?

sta je, jel bi kupio kod? :D

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan

Nema još bete..

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

kad ce javit dobitnicima?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Alpha :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 11:49 (Gauta).
Moj PC  
8 0 hvala 2
17 godina
Gauta kaže...

Alpha :)

Malo ti je razlučivost u banani.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

eo malo sam gledo arena tournament od prošle godine i naišo na ovo:

taj mage je najbolji wow igrač ikada! xD stvarno sam impresioniran. na kraju je pobijedio i donio svom timu pobjedu i osvojili su 45k dolara il tak nešt :)

Druid ftw!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Athene is back :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

eo malo sam gledo arena tournament od prošle godine i naišo na ovo:

taj mage je najbolji wow igrač ikada! xD stvarno sam impresioniran. na kraju je pobijedio i donio svom timu pobjedu i osvojili su 45k dolara il tak nešt :)

predivno. usput da kazem nisam znao da se moze ressat u areni.

nije da se hvalim, al imao sam i ja takvih "malo" duljih fightova.

ovo je bilo resto drood + afii lock. link

nemam vid jer nisam ocekivo dugi fight.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja isto igram resto druid/UA lock :)
najbolji osjećaj na svijetu je kad nakon 30 minuta ubijemo warrior/hpala team xD

Druid ftw!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

ja isto igram resto druid/UA lock :)
najbolji osjećaj na svijetu je kad nakon 30 minuta ubijemo warrior/hpala team xD

meni su osobno najgori ret pala + hunt - mrtav si bez hilova za 5 sekundi al stvarno, s hilovima, firom, heltstoneom, za jedno 50 sec xD

ma pobjedili smo i par takvih al sam imo tak malo dmg napravljenog i tak puno hilanja napravljenog da me sramota postat sliku xD

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

taktika: root na paladina, on mora hand of freedom. odmah rokneš instant cyclone i root na huntera. zatim samo se makneš hunteru sa LoS-a i on je isključen iz igre. mislim da nismo nikad od takvog tima izgubili al nam zato feral druid/rogue stvaraju nemoguće probleme. jednostavno ne znamo šta da radimo. ja umirem a moj partner ima sap-blind--inst.cyclone -.-'

Druid ftw!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

taktika: root na paladina, on mora hand of freedom. odmah rokneš instant cyclone i root na huntera. zatim samo se makneš hunteru sa LoS-a i on je isključen iz igre. mislim da nismo nikad od takvog tima izgubili al nam zato feral druid/rogue stvaraju nemoguće probleme. jednostavno ne znamo šta da radimo. ja umirem a moj partner ima sap-blind--inst.cyclone -.-'

vidis, da bi ta taktika radila moras imat uigranog i skillanog partnera, sto ja nemam. a freal drood/rogue je najteza komba za igrat, al rasturaju. ak si affi lock, probaj kad se oslobodis od stunova instant howl of fear, na druju produzis noramlni fear a na roguea bacis coex i iskoristis deathcoil. oslobodi ti se partner, cyclone druju, pa nakon kaj se oslobodi(ako se oslobodi) instant cyclone, a roguea iznjukate do bola. al pazi na druju da ga nepodje cyclone prebrzo. ako istekne baci fear, bilo sta samo da ne hila roguea. todat bi rogue trebo past, a 2v1 ako spusite onda prestanite igrat odma. :P

16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
_Rainmaker_ kaže...

vidis, da bi ta taktika radila moras imat uigranog i skillanog partnera, sto ja nemam. a freal drood/rogue je najteza komba za igrat, al rasturaju. ak si affi lock, probaj kad se oslobodis od stunova instant howl of fear, na druju produzis noramlni fear a na roguea bacis coex i iskoristis deathcoil. oslobodi ti se partner, cyclone druju, pa nakon kaj se oslobodi(ako se oslobodi) instant cyclone, a roguea iznjukate do bola. al pazi na druju da ga nepodje cyclone prebrzo. ako istekne baci fear, bilo sta samo da ne hila roguea. todat bi rogue trebo past, a 2v1 ako spusite onda prestanite igrat odma. :P

ma ja sam druid, imune na sap tak da ne mogu prolazit onu kombinaciju sap-blind-cyclone :)
teško je išta napravit u onim stanovima, trinketam da bi nekog bacio u cyclone, al oni to trinketaju i jebiga.. :S

Druid ftw!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

imam pitanje

nabavio sam si 3v3 arena tim 2210 ratinga.

e sad ako svaki tjedan odradim 10 igara ja cu dobit 1125 pointova iako ja imam osobni rating 1000, jel tako?

e sad, da li ja nekak s vremenom dobim taj team rating u personal rating ili ne?

i dal budem ja igrao protiv timova s otprilike 2,2k ratinga, ili protiv timova 1k rating, tj. dal se kod toga gleda tim rating ili personal rating?

jer ako je team rating onda su gubit gro ratinga i taj tren sam nisko :S

0 0 hvala 0
17 godina
Neš dobil bodove jer personal mora biti unutar 150 bodova razlike od team ratinga.
To je uvedeno zato da ljudi ne bi kupovali rating i bodove koji idu uz njega.
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Neš dobil bodove jer personal mora biti unutar 150 bodova razlike od team ratinga.
To je uvedeno zato da ljudi ne bi kupovali rating i bodove koji idu uz njega.

ziher

znaci moram je**t majku ovom idiotu koji im je to prodao, a kaj je najbolje iz cg je i znam ga jos od prije

p**er gadni mi je reko da cu dobivat oko 1,2k bodova tjedno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 13:12 (Matatata krele od zanata).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

dd

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2018 15:53 (roflmode).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
roflmode kaže...

prodajem wow account 1.warlock 80 oko 6300 GS season 4 gladiator najbolji guild na serveru 11/12 icc 25 HM  12/12 icc 10 HM svi server 1st achievementi. icc25 achievement mount  i mimirons head mount odlicna reputacija na serveru
2. death knight full relentless set rank 2 wep season 5 i 6 gladiator 3. 80 rogue  rele wep furious / rele gear  na accountu su jos 70 shaman i 70 hunter oboje sa brutal gearon   i na accountu ima oko 15k goldi
svi su na skullcrusher serveru ( ally).
svako ko je zainteresiran nek mi se javi na
091 161 42 60 ili na mail
duje_novakovic@hotmail.com

Netko nije spavao par godina Smijeh

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nešto novih informacija o ekspanziji,  izbacuju Path of the Titans primjerice:

http://www.mmo-champion.com/content/1790-World-of-Warcraft-Cataclysm-Press-Tour

Novi video izmjenjenih zona:

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

baš sam pročitao na mmo-u i razočaran. nisam gm pa mi guild tree i nije bio toliko bitan, ali path of the titans me skroz intrigirao. iskreno sad sam još manje impresioniran ekspanzijom. kupit ću ju jer sam ovisnik, al meh....

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

ima li ko kakvu ideju sta ide 2v2 sa ele shamanom?!??!

ma jedino njega peglam, al bas nitko neide samnom u areni, jedno vrijeme sa disc pristom sam imao 1800 rating ali nista vise,

prebacit cu se aktivno na arcane maga, tolko volim shamana i nezz sta da radim s tom arenom, mjenjam timove svaki dan po 5 puta :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Igraj 3vs3 s warlockom i bilo kojom klasom da hila jer je to 2k+ faceroll milenija.
Eventualno hunter, ti i holy pala.
Uglavnom ele shaman sa još jednim dps-om bilo cc klasa ili ms = 2k+
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja sam baš počeo LSD igrat kao druid. odlično ide a nismo ni na team speaku xD. totalni faceroll: lock samo dota sve, bloodlust i odaberemo jednog targeta, cyclone na hilera i frajer umre xD. nemamo pojma šta radimo al dobivamo ^^

a što se tiče ele shamana za 2v2 nisam siguran da je baš dobar...moj frend je počeo sa destro lockom igrat i veli da dobro ide :)

ja bih rađe uzeo roguea il tak nešt :)

Druid ftw!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Igraj 3vs3 s warlockom i bilo kojom klasom da hila jer je to 2k+ faceroll milenija.
Eventualno hunter, ti i holy pala.
Uglavnom ele shaman sa još jednim dps-om bilo cc klasa ili ms = 2k+

da da da

faceroll dok ne firaju/cyclonaju hilera i sva 3 na mene

onda je kul jako

hunt, hs, dc i na kraju drain life povremeno oce spasit zivot osim ako svi dodju blizu onda moze je masivni fir i eto

17 godina
Lock mora cc onak konstantno i dotat a healer los. Bloodlust i praktično oneshootaš nekoga.
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Lock mora cc onak konstantno i dotat a healer los. Bloodlust i praktično oneshootaš nekoga.

sigurno

ocito nikad nisi igrao locka

kao prvo nakon 2-3 fira target ti postane immune, i dok recimo prvi fir treje punih 10 sec, njega se naravno trinketa, dolazi sljedeci na 5-6 sec, i nakon toga treci na 1-2 sec ovisno ako je puno dmg na njemu 0 sec.

u prvom nestignes kastat vise od 1 dota instant jer odma se trinketa, pa mora ic sljedeci. pobacas mu sve kaj mislis i proso fir. bacis treci i recimo i shammy se zaleti na njega proso fir prije neg si ga iskasto. s tim da reci mo govorimo da se radi o kombinaciji u kojoj je samo ta osoba ona koja moze hilat. znaci napravis mu 60% dmga, on baci riptidle i gotovo ko da i nisi nista ni napravio. affi lockovi su tu da istrose resurse drugom timu. tad mi pobjedjuemo. s tim da ja govorim o recimo 1k resi+. ako ima 0 resi skinem ga sa 2 do 3 shadowbolta. l to je rijetkost, i neocekuj to.

najdrazi su mi killovi kad hiler ne pocne hilat na vrijeme, recimo druja u cat stealthu, i dpsovi se zalete predaleko, i koljes ih koljes i vec su blizu i pocne se hilat, i vidis da su zadnje sekunde sansi za kill, i pocnes kastat sb. u medjuvremenu dobis nightfall buff, i bacis kastani i instant sb prakticki istovremeno, i to ga ubije. osakatio si tim protivnicki i gotovo. osim ak si epic nub kao i ostatak tvojeg tima. onda mozes izgubit.

17 godina
Pa firas hilera i kad je diminishing return onda jednog dps-a seces i opet hilera.
Shaman ima curse pa moze cc, shaman ima knock back pa moze s tebe sav mele skinut, lock ima ono sranje od teleportiranja.
Igram DK i imam sav pvp gear wrath osim T2 weapona a njega nem nikad imal jer vise ne igra posto si ne mogu naci ljude koji znaju igrat.
Da imam chara shamana onda bi ovu sezonu dobil titulu gladiator onak s pol snage.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

http://www.wow-europe.com/en/contests/guildcontest/index.html

Ako želite upasti u betu, slikavajte se ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma nema žurbe.. kad izađe treba to detaljno sve izigrat (goblina, worgena, letjeti iznad Azerotha i naravno sve zone ponovno istražiti uzduž i poprijeko..) Namigiva

Do tada imam masu drugih naslova za izguštat tako da beta ili ne.. sasvim mi svejedno Cool

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice