da li ima netko u ovoj igri da nekoristi aimbot i onaj mod koji floru mice
i "ravna" kamenje
juce malo igrao td lik me 1 shota sa haubicom iz britanskog tenka s udaljenosti ja iza kamena
druga lik vozi ma leti kroz nas u t54 i 4x opali nas 4 mrtva
mislim da li developeri vise i gledaju nate chetere ?
i nemojte reci skil jer chetanje nije skil vec kontra
"Ravnanje" kamenja nije moguće jer se svi objekti na mapi nalaze kod njih na serveru i da bi pucao kroz njih morao bi hakirati wargamingov server. Ovi ostali modovi koji mijenjaju client, znači igru na tvom pc-u, mogu olakšati igranje jer npr. uklone vegetaciju pa je lakše ciljati, u potpunosti ciljaju za tebe i daju "lead" kad se meta kreće ili ciljaju slabe točke na protivničkom tenku, pokazuju reload protivničkih tenkova, itd. Ali takvo varanje praktički nikad neće popraviti lošeg igrača i on će svejedno ostati loš. To kažem jer ova igra nije pucačina da ti aimbot može pomoći da budeš bolji igrač. U wotu je čitanje mape i pozicioniranje najbitinija stvar ako želiš biti dobar. To možeš vrlo lako i provjeriti jer sada jako puno dobrih igrača streama dok igraju, a dosta ih ni ne koristi nikakve modove, pogotovo oni koji igraju ligu jer tamo nije dopušteno koristiti modove. Evo na twitchu možeš pratiti odlične igrače i od njih puno naučiti - https://www.twitch.tv/directory/game/World%20of%20Tanks
A britanska artiljerija te mogla pogoditi iza kamena jer imaju jako visoku putanju granate pa mogu prebaciti kamenje, zgrade pa čak i manja brda. U vezi tog t54, koliko ste vas 4 imali hp-a i jel bilo ammorackova? Ako ste bili na niskom hp-u to nije ništa čudno jer t54 brzo puni. Uglavnom, nije svaka nejasna situacija u kojoj se nađeš varanje nego je to često stvar RNG-a ili samo još nisi upoznat s nekom od mehanika u igri. Možeš tu postaviti replay borbe u kojoj se desilo nešto čudno pa će ti netko reći u čemu je stvar.