World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.065.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
fx-mooog kaže...

da li ima netko u ovoj igri da nekoristi aimbot i onaj mod koji floru mice

i "ravna" kamenje

juce malo igrao td lik me 1 shota sa haubicom iz britanskog tenka s udaljenosti ja iza kamena

druga lik vozi ma leti kroz nas u t54 i 4x opali nas 4 mrtva 

mislim da li developeri vise i gledaju nate chetere ?

i nemojte reci skil  jer chetanje nije skil vec kontra

"Ravnanje" kamenja nije moguće jer se svi objekti na mapi nalaze kod njih na serveru i da bi pucao kroz njih morao bi hakirati wargamingov server. Ovi ostali modovi koji mijenjaju client, znači igru na tvom pc-u, mogu olakšati igranje jer npr. uklone vegetaciju pa je lakše ciljati, u potpunosti ciljaju za tebe i daju "lead" kad se meta kreće ili ciljaju slabe točke na protivničkom tenku, pokazuju reload protivničkih tenkova, itd. Ali takvo varanje praktički nikad neće popraviti lošeg igrača i on će svejedno ostati loš. To kažem jer ova igra nije pucačina da ti aimbot može pomoći da budeš bolji igrač. U wotu je čitanje mape i pozicioniranje najbitinija stvar ako želiš biti dobar. To možeš vrlo lako i provjeriti jer sada jako puno dobrih igrača streama dok igraju, a dosta ih ni ne koristi nikakve modove, pogotovo oni koji igraju ligu jer tamo nije dopušteno koristiti modove. Evo na twitchu možeš pratiti odlične igrače i od njih puno naučiti - https://www.twitch.tv/directory/game/World%20of%20Tanks

A britanska artiljerija te mogla pogoditi iza kamena jer imaju jako visoku putanju granate pa mogu prebaciti kamenje, zgrade pa čak i manja brda. U vezi tog t54, koliko ste vas 4 imali hp-a i jel bilo ammorackova? Ako ste bili na niskom hp-u to nije ništa čudno jer t54 brzo puni. Uglavnom, nije svaka nejasna situacija u kojoj se nađeš varanje nego je to često stvar RNG-a ili samo još nisi upoznat s nekom od mehanika u igri. Možeš tu postaviti replay borbe u kojoj se desilo nešto čudno pa će ti netko reći u čemu je stvar.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno noobsko pitanje od nooba.

Čemu služi test server iliti common test?

Instalirao ga, ima otvorena vozila ko u normalnoj igri, hrpa golda, bondova, kredita i zlata. 

Samo, ne znam čemu služi?

također, što kad isteknu? Koliko shvaćam nisu dostupni cijelo vrijeme. Da li ga onda deinstalirati ili što?

Unaprijed zahvaljujem ako netko ima volje i vremena napisati koju rečenicu.

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Test server služi testiranju novih tenkova, mapa, matchmakinga, itd. Svega novog što wargaming planira ubaciti u igru s novim patchevima. Igrači na tom serveru testiraju nove stvari, a wg na temelju statistika odlučuje treba li nešto promijeniti ili možda uopće ne ubaciti na "live" server. Npr. kad uvode nove tenkove gledaju prema statistikama jesu prejaki ili preslabi pa ih treba buffat ili nerfat (pa onda buffaju ruske tenkove koji su i do tada bili op ). S obzirom da dobiješ hrpu kredita, zlata i iskustva za otključavanje tenkova, većina igrača koristi test server da isproba T10 tenkove koje žele otključati ili premium tenkove koji se mogu kupiti za zlato. 

Test server traje dok wg ne odluči da je sve dovoljno istestirano i spremno za live server. Uglavnom je to oko 2 tjedna, ali zna to trajati nekad više ili manje vremena. Nakon zatvaranja više se ne možeš ulogirati do ponovnog početka testiranja (onda ti se obnove svi resursi i moraš ponovno otključavati tenkove). Nema potrebe da ga brišeš nakon zatvaranja jer kad počme testiranje novog patcha samo ga upališ i nadogradit će se pa možeš opet igrati, a ne moraš ponovni skidati cijeli client iz početka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2018 22:09 (roxas).
13 godina
neaktivan
Gledam zadnjih par dana nikako igrat u istom tieru sve je uvjek 2 put vece od mene....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fx-mooog kaže...

Kad bi bilo legalno odmah bi ga stavio, trza mi sniper mode na laptopu zbog grmlja i žbunja

17 godina
Gajotres kaže...
fx-mooog kaže...

Kad bi bilo legalno odmah bi ga stavio, trza mi sniper mode na laptopu zbog grmlja i žbunja

Ja igram vanila igru, bez ikakvih modova i dodataka, nisam primjetio bas toliku razliku i sa nekim modom. 

11 godina
World of Tanks

Zadnjih par dana je nemoguce igrat na bilo kojem serveru jer mi uzasno lagga,ping bude oko 70 i onda na momente skoci do 150.Na svim ostalim online igrama nemam problema samo na wotu.I da danas sam ga reinstaliro i ponovo ista stvar.Jel to do njihovih servera ili koji vrag?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ista stvar i kod mene. I jučer i danas i na oba servera.
7 godina
neaktivan
World of Tanks

meni je bilo150-200 ping

ali cim ovi pl budu vecina na mapi granate prste sve u 10 nijedna nefula

kaze lik 0.8 zlota je jedan dan aimbota pa se ti igraj stim debilima

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji bezveze popusti za black friday. Uobičajene cijene bundleova samo uz njih dobijete "cool" crni tenk. 

Ništa, čekat božične kutije.

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...

Koji bezveze popusti za black friday. Uobičajene cijene bundleova samo uz njih dobijete "cool" crni tenk. 

Baš, nadao sam se da ce biti lorr 40t..

7 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako funkcionira taj adventski kalendar ili što je već? Svaki dan moraš kupiti ili kako?

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
protest431 kaže...

Kako funkcionira taj adventski kalendar ili što je već? Svaki dan moraš kupiti ili kako?

zasto bi morao?! svaki dan je u ponudi neki tenk kojeg inace nema u shopu, nekad znaju biti i premium dani ili gold..

13 godina
Acex kaže...

Zadnjih par dana je nemoguce igrat na bilo kojem serveru jer mi uzasno lagga,ping bude oko 70 i onda na momente skoci do 150.Na svim ostalim online igrama nemam problema samo na wotu.I da danas sam ga reinstaliro i ponovo ista stvar.Jel to do njihovih servera ili koji vrag?

wizard0207 kaže...
Ista stvar i kod mene. I jučer i danas i na oba servera.

Ista stvar, deinstalirao, resetirao router :) te zaključio da mi je to zbog premalo mjesta na ssd-u te da treba da ubodem friškog, ali sad vidim da nije to do ssd-a  

17 godina
KRISTIJANJE kaže...

Jbg..

Fort Knox + T34 je 46% snižen... nije malo kad pogledaš u globalu

(stara cijena 1286, nova cijena 698 Kn)

mogli su to oni i bolje ;)

neki happy  black friday hour..da daju 70% sniženja na sat vremena :)

13 godina
neaktivan

Ista stvar, deinstalirao, resetirao router :) te zaključio da mi je to zbog premalo mjesta na ssd-u te da treba da ubodem friškog, ali sad vidim da nije to do ssd-a  

Znači, lag je još uvijek prisutan? Ja sam na T-Com-ovoj optici pa mi je malo čudno...

13 godina
wizard0207 kaže...

Znači, lag je još uvijek prisutan? Ja sam na T-Com-ovoj optici pa mi je malo čudno...

T-com adsl, i dalje hebe, ajd dok igraš sa teškašima još nekako, ali sa lightovima u kuracpalac.

7 godina
neaktivan
World of Tanks

Kod ORLIK za Poljake IV-X. 12k xp, 25 consumables.

2 0 hvala 0
7 godina
World of Tanks

Danas uselio u garažu ova dva. Kinez 6 borbi isto toliko poraza. Francuz 6 borbi isto toliko pobjeda. Iako sam jjaaaaaakooooo navijao za Kineza 

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !

0 0 hvala 0
9 godina
Decki i cure jucer mi dosla rtx 2080 ti i ide wot preko 100fps sve na ultra bez OC 4k naravno gsync...nije da se hvalim ili nesto dajem informaciju koju nisam imao a trazio sam,tako ako se netko dvoumi ili sta i ako moze si priustit nece pozalit..to je ona asus dual,malo temperatura je visa dode do 74 75 stupnja ali moze se stimat hladenje tako da je ohladi do 60 e sad koliko ce trajat ili sta vidjet cemo XD ali ukupni dojam je ok
dk
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
Bome...čestitke ! Ta kartica košta više nego moj PC i sav namještaj u sobi zajedno..hahaha. Zanima me samo ima li nekakve razlike u igrivosti na 60 fps i 100 ?
16 godina
neaktivan
dawor kaže...
Bome...čestitke ! Ta kartica košta više nego moj PC i sav namještaj u sobi zajedno..hahaha. Zanima me samo ima li nekakve razlike u igrivosti na 60 fps i 100 ?

Velike razlike nece imat u koliko nema monitor preko 100hz da bi ovu karticu u potpunosti iskoristio :)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." *
9 godina
Imam sada asusPG348Q.
Nisam probao ali mislim da bi malo bolje bilo 100hz bez vsync ide do130...eto igram par sati sve ok osim timova daje mi idiote sto vrte kupolama okolo bezbeze jebena namjestaljka samo mi to smeta u igri..
dk
16 godina
dawor kaže...

Danas uselio u garažu ova dva. Kinez 6 borbi isto toliko poraza. Francuz 6 borbi isto toliko pobjeda. Iako sam jjaaaaaakooooo navijao za Kineza 

Ja se danas pocastio sa STRV 103B.

Bio sam na STRV 103-0, ali sam onda zbog ovog popusta 30% malo "pozurio" da otkljucam T10 danas. Onaj x2 XP bonus ovaj vikend+booster i islo je to fino.

To mi je 22. Tier10 u garazi i imam cilj skupiti barem jedan T10 od svake nacije.

Sada mi ostalo izgrindati jos talijane i poljake. Prvo cu talijane, to mislim poceti tamo negdje kad dodje bozicni event jer se nadam da ce se kao i prosle godine moci dobiti zenske clanove posade 

A poljake nekad nagodinu...

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
6 godina
neaktivan
Mauro kaže...

To mi je 22. Tier10 u garazi i imam cilj skupiti barem jedan T10 od svake nacije.

Sada mi ostalo izgrindati jos talijane i poljake. Prvo cu talijane, to mislim poceti tamo negdje kad dodje bozicni event jer se nadam da ce se kao i prosle godine moci dobiti zenske clanove posade 

A poljake nekad nagodinu...

Ja grindam Ruse i Francuze. S Francuzima sam unlockao sve tier X mediume, sada grindam scouta. Iako mislim da ću se zadržati na tier IX tenkovima, jer je MM daleko normalniji. S Rusima sam unlockao IS-3 i LT, a planiram ih ubosti kada dođu popusti na treniranje posade. Razmišljam si o grindanju Super Conquerora, ali britanski heavy line je totalna katastrofa. Tak' da brijem skupiti free xp da ga samo otključam bez grinda.

13 godina
Ove godine Wargaming nam je spremio lijepi Bozicni poklon!!

Sve ovisi o tome kada ste napravili vas acc,, ukratko da vam objasnim!

Ako ste napravili acc 2017 dobiti cete:
-Medalju za 1 godinu
-1000 Bondova
-1.000.000 Kredita

Ako ste napravili acc 2015-2016 dobiti cete:
-Medalju za 2 ili 3 godine
-3000 Bondova
-3.000.000 Kredita

Ako ste napravili acc 2013 ili 2014 dobiti cete:
-Medalju za 4 ili 5 godina
-4000 Bondova
-4.000.000 Kredita
-T-50-2 tier 6 light Premium tenk

Ako ste napravili acc 2011 ili 2012 dobiti cete:
-Medalju za 6+ godina
-5000 Bondova
-5.000.000 Kredita
-3D stil tenka t-50-2 (Virtualni)

Uzivajte u poklonima, mozete ih pokupiti od kraja 11 mjeseca pa do 12 mjeseca 2019!!!
Mistercro - Wargaming CC

0 0 hvala 0
17 godina
Majesty kaže...
Ove godine Wargaming nam je spremio lijepi Bozicni poklon!!

Sve ovisi o tome kada ste napravili vas acc,, ukratko da vam objasnim!

Ako ste napravili acc 2017 dobiti cete:
-Medalju za 1 godinu
-1000 Bondova
-1.000.000 Kredita

Ako ste napravili acc 2015-2016 dobiti cete:
-Medalju za 2 ili 3 godine
-3000 Bondova
-3.000.000 Kredita

Ako ste napravili acc 2013 ili 2014 dobiti cete:
-Medalju za 4 ili 5 godina
-4000 Bondova
-4.000.000 Kredita

Ako ste napravili acc 2011 ili 2012 dobiti cete:
-Medalju za 6+ godina
-5000 Bondova
-5.000.000 Kredita
-3D stil tenka t-50-2 (Virtualni)

Uzivajte u poklonima, mozete ih pokupiti od kraja 11 mjeseca pa do 12 mjeseca 2019!!!
Mistercro - Wargaming CC

Ne mogu da povjeruje  da je WG ovako velikodusan, ja bih prije rekao da je neka zahebancija 

17 godina
World of Tanks

Kako se to pokupi? :)

ja mislim da sam od veljače 2014 godine ako se ne varam..

0 0 hvala 0
7 godina

Meni od X tiera trebaju samo poljski i talijanski i to ću tek u 2019. god. Trenutno sam na VIII tieru sa njima ali dalje trenutno nemam volje. SuperConquer sam nabavio dosta davno i sa nime mi nikako ne ide. Jako,jako loše. Conquer na IX tieru je bio zvijer. Igram samo random ( nisam u klanu) i nvjerojatno kako neki tenkovi uvijek budu oko 50% i više u pobjedama, a neki jedva 33 ?!

16 godina
World of Tanks

Yea, 5 mill kredita i premium tank 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice