Od ovog patcha sam krenuo igrati skoro skros bez modova i mogu reci da sam se preporodio. Od modova koristim jednostavni dmg mod, da znam koliko sam dmg napravio i Assistance autoaim ( neki me vec zovi cheater ) , ali zbog velikog pinga dok streamam sad do sada imao velikih problema sa lockanjem meta, ovaj mod me preporodio :D .. Mislio sam da je xvm i statistika centar svijeta, ali sad tek kontam koliko se manje nerviram bez njega. Bio se problem prva 2-3 dana naviknuti na x8 zoom nakon neznam ni ja koliko igranja na x24. Probajte :D
Ja ne koristim bas niti jedan mod i zadovoljstvo igranja je neusporedivo vece, ponajprije jer se ne razočaram kad npr. igram tier 8 tenk u tier 10 bitci i vidim da su sve desetke "crvene"... a nakon sto su u igru uveli nazive spotanih tenkova na minimapi i posljednju zabilježenu poziciju potreba za modovima je kod mene potpuno nestala...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous. WRC is for boys, Group B was for men.

, mapa Arctic Region i odem lijevo di idu hevy tenkovi (kritično mjesto), ekipa se pojavi, vidim lika, ali samo mu nekakva antena viri i reko super, budem ja njega pričekao da proviri malo, kad ono šus, gledam hitlog, lik me pogodi, reko koji vrag, povućem se malo unatrag, više ne vidim ni lika ni antenu, kad ono opet šus, o hebate sad mi je već bedasto se povlačit ispast ću kukavica (a bio sam top tenk u timu