World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

što se at8 tiče, već sam ga 3 puta kupio...i 3 puta prodao. at7 još uvijek nije istražen {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pff znači njesra AT-8? Imam otključanog Crusadera, možda bolje da to krenem?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kome treba WOWP ?????? Kopao malo po starim scrnshotovima{#}

P.S. Gle mi statse crven ko paprika{#}

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 20:22 (Thoroughbred).

8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

odi po cromwella,zakon je tenk,5 killova prije 10min s njim

11 godina
neaktivan
World of Tanks

6+, to im znaci tier 6-10 ce bit u igri od svih nacija? za premiuma

The quieter you become, the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Onda pičim na Cromwella, uostalom i zabavnije je sa mediumom nego sa lovcem, barem kod britanaca...

Da, 6-10.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nisam dugo nista pisal ovdje pa eto malo :)

http://wotreplays.com/site/1356165#redshire-damagehigh-t37

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
13 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
ja tom linijom dosao do tortoisa. meni su bili odlični i at7 i at8, al tek kad otključaš cijele, onda deru. jest da su spori al mogu pošteni dmg napraviti svojom brzom paljbom
14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Nisam dugo nista pisal ovdje pa eto malo :)

http://wotreplays.com/site/1356165#redshire-damagehigh-t37

Imam malo borbi s t37,ali sam imao puno first class po 1.8-1.9k expa...sad vidim zašto nije dovoljno za master...svaka čast,odoh bacit oko na gameplay{#}

RAM kill na kraju bez ammoa za radley{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 23:33 (Thoroughbred).
15 godina
never kaže...
bivsi branitelj kaže...

@thoroughbred, bravo za napisano...

kad se samo sjetim početaka i uzbuđenja jer se igra nešto..po savjetu "iskusnijih" sam upućen na rusku heavy liniju i neću reći da se kajem ali krivo mi je što nisam krenuo težim putem (USA)..

hehe ja sam krenuo težim putem,

smiješno je kad se sjetim igre s t34 sa stock cijevi  {#}

ali zbog tog grinda sam bio prisiljen nešto i naučiti o igri

i sad mi je t34 tu kao podsjetnik kakav sam bot bio u početku s 43% wr{#}

joj joooj moj prvi grind, usa hvy linija, a probo sam i t34 dok nije bio premium, makar i sa 80% posadom jer sam ju pretreniral za djabe nakon kupnje tenka, nisam imo para naravno {#}

posada je pred kraj treceg skila sada i iako je trenirana za t34, na kraju ce svi zavrsit u t30 gdje im je i sudbina davno namijenila da zavrse {#}

ma serem, od hellcata posadu cu prebacit u neki hvy i malo dignut za t57 ht, a ionak je t30 strasno slican po gejmpleju t34, posada ce legnut ko samar budali {#}

rapture686 kaže...

Jel se priprema tko za T-34-85M misiju? Ruse amere i njemce imam nekoliko T6+, kineze došao do Stuarta a japance do Chi-He. Za francuze evo upravo kupio ARL-44, upišo sam se od smijeha kad sam kupolu vidio {#} Valja li šta inače taj tenk? A za britance, skupljam lovu za AT-8...

kao prvo, slobodno se smij stock arl-u, i prvoj kupoli a.k.a. "The Barn"

posle kad ga opremis u fullu, urlat ces od smijeha kad vidis kolko je to u biti dobar tenk

ima negdje na wot portalu cak i video kak ga igrat i koje su fore s njim-neda mi se sad iskapat al ima {#}

izbor izmedju 2 topa je ko da biras izmedju crvenokose i brinete {#}

jedan je 100 ili 105 mm mislim, isti skoro ko ruski zis 107mm, pen i dmg je slican, a onaj 90mm dca 45 je opakiji od svapskog 8.8 L71, jer ima hebeni pen za tir 6, i puno bolji aim time od veceg kalibra al manji dmg.

enivej, isti top ima i fcm 50t, a i ja ga koristim na amx 50 100 sa autoloaderom, jer bolje aima i pena i jeftinije su granate ak dinga (da ne spominjem razliku od 15 sec u punjenju bubnja)

jedan od boljih tir 6 hevija, mobilan, oce i dingat, i imas top kojem netrebaju gold granate da busi sve na sto naleti, ukljucujuci i kv 4  i 5

ramer, optika i binos stronk preporuka, i peglaj, eventualno zamjeni optiku za gld ak ces vise kempat / snajpat

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
15 godina
Voltron kaže...

što se at8 tiče, već sam ga 3 puta kupio...i 3 puta prodao. at7 još uvijek nije istražen {#}

ja sam morao pregristi jezik i iz inata ga izgrajndat jer  bi inace stajal zauvjek u garazi, al reko sam sebi ak sam mogo churchila i at-2 mogu i to govanjce

at-8 isto kai i at-2 imaju top na sredini, kaj je nje-sra kad moras izvirit iza coska

no zato at-7 ima top na desnoj strani, tao da mozes side-scrape-at i dingat ak se dobro postavis, jer ti je R2-D2 na sredini sakriven zgradom najcesce

i pomaze kad na at-7 moniras 20 pounder jer imas konacno i pen da ostetis protivnika

obavezno posadi svima repair, a comanderu 6th kad budes mogao pa repair, a ostalima camo

ramer i vent, uz binos, jer optika nema smisla posto stizes zadnji u borbu

rapture686 kaže...

Pff znači njesra AT-8? Imam otključanog Crusadera, možda bolje da to krenem?

to ti je jedan totalno unikatni stil borbe i dobar pokazatelj kakav ce biti cromwell kasnije-imas top koji ima mali dmg, ok pen, a cilja ko da je guner pijan, i nemas klasicni scout MM sa njim {#} nego +2/-2 , super je kupola i niska silueta, tenk je razmjerno okretan-al nije elc naravno

zato je cromwell sve to i jos bolje, doduse nemaneki pen, al ima opaku mobilnost, sjajnu depresiju i moze se ponekad igrat i kao scout

ja sam si ga ostavio, posada ima camo i 6th, opako je kaj sve mozes s tim setupom radit i da ti prodje

ako ga vozis kao lighta, onda vent, optika i binos (barem ja to tako stavljam na lightove zbog view rangea)

ako si vise med player, slusaj RavenHR-a i uzmi ramer, optiku i gld, makar bi ovaj tenk zaista profitiral od vertikala da ga moze stavit

al je taj luksuz nazalost na t6 medsima rezerviran samo za amere, ostali to mogu tek od med t7

Thoroughbred kaže...

Kome treba WOWP ?????? Kopao malo po starim scrnshotovima{#}

P.S. Gle mi statse crven ko paprika{#}

ma koji statsi coece fali ti samo pun mjesec u pozadini i E.T. u kosari napred na tenku, daj pitaj slavkeca da ti to foto$opira {#} na skrin shot

{#}

Trippy kaže...

6+, to im znaci tier 6-10 ce bit u igri od svih nacija? za premiuma

da da, i bice puno lakse nego onaj ubitacni t6 grind za is-6 i onaj japanac koji mi se tolko zgadio da sam mu i ime izbriso iz glave da ga se kolektivno ne sjecam

ak imas 2-3 tenka za tu naciju rjesis to u par sati, da ne velim ak imas vise tenkova, samo radeci dnevne winove sve rjesis

sam neznam jel se broje prem tenkovi il ne

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Bit će bolan stock grind :(

Mislim da ću odabrati ovaj 90mm, volim veći ROF i preciznost, to mi je ok kompromis za manju štetu. 212pen na tier 6 će bit milina.. A igrat ću ga kao Tiger I, ko neki mobilni snajper a kad treba i zaletit se :)

ramer imam obavezno na svakom tenku, a standard mi je inaće ramer i ventilacija, a treće ovisi o tenku i kako ga igram. to ću odlučit kad ga upgrade full. fala za savjete ko i uvijek.

jedino će mi malo bit problem sa creditsima, treba sve to pokupovat... japanac kinez i britanac to je vec skoro 3 miliona, jos ne racunam tierove prije, valjda ću stići.

ED(63)IT: AT-2 obožavam i ostavio sam ga u garaži al koliko znam AT-8 nije toliko dobar, koncentrirat ću se radije da dođem do Cromwella.

S obzirom na to da tenkove koje nemam sudim po tome koliko me živciraju (što više diže živac to je bolji :D) mislim da će Cromwell bit ok :D Više sam med player da, onda ću Raven setup stavit kad dođem do njega.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 1:45 (rapture686).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da sam konačno shvatio kako se igra s ovim čudom:

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Unistili su ga zadnjim nerfom ali se jos uvijek da napravit dobar rezultat . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer lagano pratio na twitchu Circonflexesa,EJ-a...i onda u 3 ujutro taman pred spavanje idem bacit oko tko streama...gledam EJ je još u formi,idem se malo načudit i nasmijat na mistercro-a,frajer stalno plače na streamu...neznam šta bi rekao,srpski narodnjaci rokaju sve u 16...došlo mi je da se izbljuvam{#}  

Taman mu htio napisat par "pristojnih" na chatu zbog tih narodnjaka...i vidim da imam perma ban na chatu još od prije jer sam mu napisao da je loš,frajer je vrijeđao cijeli team a igrao kao teški tomato.{#}

Svi nekako normalni na tom twitchu,samo "naš" balkanac mora biti special one.Sreća da ga ne gledaju ovi moji iz klana,ilitiga sreća da je na HR stream...{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 11:10 (Thoroughbred).

11 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Hmmm{#},dali da kupim cromwella ili t37?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Bok ekipa, evo neki dan sam se i ja pridružio ekipi 'tenkaša' ako ćemo je tako nazvati, haha.

Počeo sam igrati na nagovor brata koji igra preko 2 godine ako se ne varam, tlačio me zadnje 2 godine da instaliram ali uvijek sam se odupirao jer sam mislio da je loša igra.

Ali, bio sam u krivu. Krajnje zabavna i zarazna igra, mislim da ću dugo ostati uz nju haha. Samo još dok pohvatam malo konce i naučim do kraja, bit će fora.

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

cromwell po meni {#}

14 godina
neaktivan
Ferrarista kaže...

Hmmm{#},dali da kupim cromwella ili t37?{#}

Oba...ja kupio opet cromwella zbog kampanje,daaaaavno sam igrao s njim,prva medium linija...tek sad vidim koliko je dobar taj tenk...šteta da mu aim time nije malo bolji...i što ne možeš stavit vstab.

T37 je trenutno nr.1 light tier 6,što je bio chaffee u tier 5,sad je t37 u tier 6...moćna pila.

Dakle,idi na oba...u moru mediuma i lighta u tier 6,meni osobno su naj...

11 godina
Thoroughbred kaže...

Jučer lagano pratio na twitchu Circonflexesa,EJ-a...i onda u 3 ujutro taman pred spavanje idem bacit oko tko streama...gledam EJ je još u formi,idem se malo načudit i nasmijat na mistercro-a,frajer stalno plače na streamu...neznam šta bi rekao,srpski narodnjaci rokaju sve u 16...došlo mi je da se izbljuvam{#}  

Taman mu htio napisat par "pristojnih" na chatu zbog tih narodnjaka...i vidim da imam perma ban na chatu još od prije jer sam mu napisao da je loš,frajer je vrijeđao cijeli team a igrao kao teški tomato.{#}

Svi nekako normalni na tom twitchu,samo "naš" balkanac mora biti special one.Sreća da ga ne gledaju ovi moji iz klana,ilitiga sreća da je na HR stream...{#}

Samomrzeći hrvat
15 godina
Thoroughbred kaže...

mistercro-a,frajer stalno plače na streamu...

A? {#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

jel se isplati uzet christies ovjes na cromwella?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Thoroughbred kaže...

mistercro-a,frajer stalno plače na streamu...

A? {#}

A sirfoch i timgot

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
ChildrenOfDisappearances kaže...

Bok ekipa, evo neki dan sam se i ja pridružio ekipi 'tenkaša' ako ćemo je tako nazvati, haha.

Počeo sam igrati na nagovor brata koji igra preko 2 godine ako se ne varam, tlačio me zadnje 2 godine da instaliram ali uvijek sam se odupirao jer sam mislio da je loša igra.

Ali, bio sam u krivu. Krajnje zabavna i zarazna igra, mislim da ću dugo ostati uz nju haha. Samo još dok pohvatam malo konce i naučim do kraja, bit će fora.

Bjezi dok jos mozes....... spasi dusu.....za tebe jos nije kasno.... mi smo vec gotovi....{#}

15 godina
hoss kaže...

Bjezi dok jos mozes....... spasi dusu.....za tebe jos nije kasno.... mi smo vec gotovi....{#}

Sve ti je lijepo reko kolega, bjež u pi*ku maternu od tenkova, samo češ živce izgubit.

11 godina
neaktivan
St0ka kaže...
hoss kaže...

Sve ti je lijepo reko kolega, bjež u pi*ku maternu od tenkova, samo češ živce izgubit.

Ma tako mi je na svim drugim online igrama iovako ionako. 

Igrao Wow - nervirao se ko idiot. FIFA - ista stvar. Lol - ista stvar. Cod2/4 - ista stvar.

A koliko sam se već naživcirao od igrica, mislim da su mi odumrli svi živci skoro lol.

To je jednostavno sustavan dio igranja online igrica, pogotovo di se s više ljudi igra haha.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 21:12 (ChildrenOfDisappearances).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako nekoga zanima ova drama neka baci oko {#}

http://wotreplays.com/site/1353275

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako je namjestena borba,oba klana izbaciti iz kampanje potpuno i zabraniti ucesnicima borbe ucestvovanje na svim buducim kampanjama.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

kako da pogledam replay? kad ocu otvorit dobijem ovo.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice